Προς το περιεχόμενο

DVD SOLUTIONS!!! Επιτέλους!!!

BrancaLeone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας αρχίσω με το λόγο που έφτιαξα καινούριο topic για να αποφύγω τα σχόλια.<BR>Στην κατηγορία hardware διάβασα πολλά posts που αφορούσαν προβλήματα με dvds και ιδιαίτερα κάποια κολλήματα που παρουσιάζονται. <BR>Και εγώ ήμουν θύμα μιας τέτοιας κατάστασης που την είχα αναλύσει στο εξής<A HREF="http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=7&t=001261" TARGET=_blank>topic</A>.<BR>Επειδή λοιπόν τα topics με τις ερωτήσεις είναι πολλά, ανοίξα αυτό για να απαντήσω και να το δουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.<BR>Το πρόβλημα που παρουσίαζε το dvd μου (pioneer 104s) ήταν ότι με ενεργοποιημένο το dma κολλούσε...<BR>Αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα (όπως νόμιζα δηλαδή), χτες έπεσα πάνω σε ένα topic σχετικό με firmwares...Τι με νοίαζει σκέφτηκα εγώ το είχα κάνει update πέρισύ μόλις το πήρα και το έκανα region free...Έλα όμως που τα firmwares κάνουν και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα να βελτιώνουν τις σχέσεις της συσκευής με την καινούρια μητρική...και ως εκ θαύματος το πρόβλημα λύθηκε! Δεν κολλάνε πια οι ταινίες με το DMA ενεργοποιημένο.<BR>Το μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι ένα καινούριο ζευγάρι μάτια, γιατί τόσο καιρό έβλεπα ταινίες χωρίς dma με αποτέλεσμα να μου έχει μείνει κουσούρι και να χάνω μερικά frames... tongue.gif" border="0 <BR>Ανανέωση του firmware λοιπόν! Καταπολεμά το σκώρο και τη μουχρίτσα! Δοκιμάστε και ξενοιάστε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...