Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Λοιπον, εχω προβλημα με την συνδεση μου. Εδω και 3 ωρες με αποσυνδεει για κανα 45λεπτο και με συνδεει μονο για 5 λεπτα. Ολα πηγαιναν μια χαρα και αυτο εγινε ξαφνικα. Ιος και spyware δεν παιζει, καθως εχω τα παντα εγκατεστημενα και με τις τελευταιες ενημερωσεις. Τι μπορει να φταιει; Ουτε τα καλωδια εχουν προβλημα.. Μου θυμιζει παλαιοτερο προβλημα, σχεδον το ιδιο, στο οποιο αφου ειχα δοκιμασει τα παντα τελικα εφταιγε το καλωδιο usb που συνδεει το router. Τωρα το εχω σε ethernet και το καλωδιο ειναι μια χαρα.. Τι μπορω να κανω;;
Droidlock Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απλα ο οτε εκανε καποιες εργασιες εργασιες στο δικτυο του και ελεγε οτι μπορει να υπαρξουν προβληματα απο τις 12 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι. Κανε και κανενα τηλεφωνο στον τοπικο οτε να τους ροτισεις να δει τι γινεται.
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Υπαρχει καποια σελιδα που να το λεει αυτο; Εκανα και system restore. Τωρα με ξαναεβαλε, αλλα δεν ξερω αν θα διατηρηθει η συνδεση..
pc_admin Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 φιλε τα ινσομνια στην πρωτη σελιδα το ειχαν αυτο το θεμα φατσα- καρτα στα νεα (Τις διακοπες λογω εργασιων στο δικτυο ΟΤΕ)
Luxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ευχαριστω για την ενημερωση! μαλλον οι εργασιες θα εφταιγαν.
Luxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Kai simera ta idia.. Eleos! Apo to kinito mpika..
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 hahaha kai ekanes restore... LAzarooooss theos.......
Mariosxaniaomg Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Εκανα και system restore. Apla eleos re system restore gia poio logo mporei na eftaige o ypologisths kai pali to perissotero mporei na ta xe paixei to modem eleoc.
Luxx Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 To thema den einai ti ekana, alla giati den exw kai simera internet..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.