eviflash Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 παιδιά, καλησπέρα ή καλημέρα..θα ήθελα να ακούσω τις αποψεις σας... έχω τελειώσει ιιεκ όπου στα 2 χρόνια σπουδών, γνώρισα σχεδόν τα περισσότερα προγράμματα εντελώς επιφανειακά...τώρα έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κολυμπήσω στα βαθιά κ να δω τι πρέπει να κάνω.. επιτέλους τι 'παίζει' αρκετά ..anyway..πάνω σε web κατάσταση τι μπορώ να ψάξω, τελικά πάνω στον τομέα web τι επιλογες έχω...μόνο websites? :roll: thanx in advance;-)
giannisk1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Οι επιλογές που έχεις είναι ανάλογες των γνώσεων σου.Μπορείς να ασχοληθείς με διάφορα πράγματα όπως web design αλλά και δημιουργία web applications.
alexgreat Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Το web site θα σου χρησιμεύσει για να διανέμεις αυτό που θα δημιουργήσεις. Π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις κάποιο script... γίνεται χαμός βέβαια από scripts (δες για παράδειγμα http://www.hotscripts.com). Άλλοι δημιούργησαν το youtube...
vasilis78 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 παιδιά, καλησπέρα ή καλημέρα..θα ήθελα να ακούσω τις αποψεις σας...έχω τελειώσει ιιεκ όπου στα 2 χρόνια σπουδών, γνώρισα σχεδόν τα περισσότερα προγράμματα εντελώς επιφανειακά...τώρα έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να κολυμπήσω στα βαθιά κ να δω τι πρέπει να κάνω.. επιτέλους τι 'παίζει' αρκετά ..anyway..πάνω σε web κατάσταση τι μπορώ να ψάξω, τελικά πάνω στον τομέα web τι επιλογες έχω...μόνο websites? :roll: thanx in advance;-) μόλις έβγαλα δίπλωμα οδήγησης αλλα δεν ξερω τι αμάξι να πάρω.. Ασχολήσου,..,και θα δείς τι σου αρέσει και σε τί είσαι καλός.. Μέχρι στιγμής απο τα προγράμματα που έχεις δεί, τί σου άρεσε? ΥΓ Άλλοι περνάνε πολλά χρόνια (3-4-5-6-7-8..) και ακόμη τα έχουν δεί επιφανειακά.. Όπωας και εγώ...Αν δεν τα δείς στην παραγωγή..... Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.