Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ελα fan δεν υπαρχει καμια μεγαλη διαφορα μεταξυ των 2 σαιτ- και τα 2 τον ιδιο σκοπο εξυπηρετουν και η λειτουργια και των 2 σαιτ ειναι πανω κατω η ιδια. Διαφορα μεταξυ των μελων ενοειται δεν υπαρχει,πολλοι ειναι μελη και στα 2. Μικροδιαφορες κατα την γνωμη μου υπαρχουν στα εξης σημεια 1.το hospitalityclub ειναι πιο δημοφιλες στην ευρωπη(και ιδιαιτερα κεντρικη και ανατολικη) ενω το couchsurfing στην αμερικη(ιδιαιτερα στην βορεια) 2.το hospitalityclub εχει καπως πιο ''σοβαρο'' σαιτ,το couchsurfing ειναι λιγο πιο ''εμπορικο-μοντερνο'' - αυτα τα λεω χωρις να μειωνω καποιο απο τα 2 σαιτ αφου ειμαι και στα 2 μελος και με αυτην την αποψη συμφωνουν πολλα μελη. το hospitalityclub δεν ειναι down απλα επειδη τα μελη αυξανουν συνεχως και επειδη η επισκεψημοτητα ειναι μεγαλη λογω του καλοκαιριου καμια φορα υπαρχει ψιλοκαθηστερηση στο log in ,αλλα αυτο συντομα θα διορθωθει αφου θα αλλαξουν server νομιζω.
Fan Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ποσα μέλη έχει συνολικά το κάθε σάιτ και πόσοι από αυτούς είναι Έλληνες;
wizzy Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 φίλε john_thess, μπορώ να πω ότι βρήκα καταπληκτική την ιδέα που προωθούν τα 2 sites ! Καλοκαιράκι το κόβω να μετακομίζω μόνος μου σε νέο διαμέρισμα, οπότε θα υπάρχει και χώρος για φιλοξενία. Πολύ καλή ιδέα!
anthony_88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Πολυ καλο παιδια... Ολλανδια ειναι η φαση ενόψει Χριστουγεννων, αλλα και αργοτερα δε με χαλαει... The search beginns...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.