Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Xαιρετισματα σε cool alex και subdee,τελικα υπαρχουμε στο forum!ημουν ετοιμος να γραψω για το Ελλαδισταν αλλα με προλαβε και με καλυψε ο fidelio,ελπιζω καποτε και εμεις εδω να καταλαβουμε την διαφορα μεταξυ traveller και tourist. Θυμαμαι οταν πριν ενα χρονο ειπα σε φιλους και γονεις οτι θα φιλοξενησω καποιον ξενο...με κοιτουσαν σαν να βλεπαν εξωγηινο!τελικα αφου γνωρισαν καποιους απο τους φιλοξενουμενους μου ειναι πολυ πιο ανοικτοι και δεκτικοι πλεον(you gotta fight for your right to party!)-και τι δεν ακουσα στην αρχη(θα σε κλεψουν,θα σε επιτεθουν,θα σου κολλησουν τιποτα,θα σου ορμησουν οι λυσσασμενες....κτλ)μιλαμε για πολυ γελιο Αλλη μορφη του hospitality club ειναι η ανδρομεδα απο μεξικο που μενει τωρα αγγλια,ηρθε με τον γιο της ελλαδα πριν ενα χρονο για μερικες μερες,ο ανδρας της εμεινε πισω αγγλια καθως μετα απο λιγο καιρο θα πηγαινε μαλλον αφγανισταν!!! (στρατιωτικος γαρ)- και να μου δειχνει η ανδρομεδα φωτο που ειναι μαζι με pixies,violent femmes,bjork...και να μου λεει ιστοριες απο συναυλιες που ειχε δει στην tijuana με nirvana και red hot chili peppers! Γενικα μεξικανοι και γιαπωνεζοι ειναι ολα τα λεφτα...
Sebastienomnia Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Παιδια κι εγω τελικα γραφτηκα χθες και αρχισα να μιλαω με μια κοπελα που θελει να ερθει Ελλαδα το καλοκαιρι αλλα το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να την φιλοξενησω γιατι μενω με τους γονεις μου..Πωπω πραγματικα ουτε να το σκεφτομαι δε θελω οταν θα δω τη φατσα της μανας μου οταν ακουσει περι φιλοξενιας.. Αλλα θα παμε για καφεδακι και θα της δειξω μερικα σημεια της πολης
anthony_88 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Στο couch serfers η στο hospitality clubs γραφτηκες?
kage Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 φορτωσε την σε κανα φιλο σ π μενει μονος.εχουν φωτος ή ουτε αυτο ειναι απαραιτητο?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 sebastienomnia καλως ηρθες στο cs ! αν και προτιμω πιο πολυ το hospitality club:) φωτο συνηθως εχουν(ειδικα τα ενεργα μελη), γενικα καλο ειναι να εχεις φωτο στο προφιλ σου(αλλα δεν ειναι απαραιτητο). Τωρα να την ''φορτωσεις'' σ' κανενα φιλο οπως ειπε ο kage παραπανω ειναι λιγο χλωμο καθως η κοπελα θα προτιμησει μαλλον να μεινει σε καποιο μελος απο τα 2 σαιτ. Παντως τωρα που ερχεται καλοκαιρακι θα αρχιζουν να μας επισκεπτονται αρκετοι!ψαξου και στο forum,groups και chat....καλη αρχη!
Sebastienomnia Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 να'σαι καλα φιλε..καλως σας βρηκα! χεχε
xalara87 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 λοιπον ειμαι στο Couchsurfers 1,5 χρόνο . το ειχα βρει ψαχνωντας γενικος στο ιντερνετ. πρωτη φορα το χρησιμοποιησα τον περασμενο νοεμβρη στη βαρκελωνη (το τι άκουσα από την παρέα όταν το προτινα δεν λέγετε ,αλλά τελικά τους επισα) . από τότε έχουμε φιλοξενήσει κάποια ατομα η με άλλα έχουμε πάει για καφέ-να τους ξεναγήσω στην πόλη . το προτείνω ειδικά στους νέους γιατί αν ταξιδευεις με αυτόν τον τρόπο εκτός τα λιγότερα χρήματα γνωρίζεις την πόλη μέσα απο τα μάτια του κατοίκου της σου μαθαίνει τα μυστικά κτλ π/ :::ρε παιδια για στειλτε τα προφιλ σας να γνωριστουμε καλυτερα οι insomnia-surfers
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 χαιρομαι που χαρη στο topic γραφτηκαν νεα μελη!λοιπον xalara87 στο cs ειμαι ο johnsalonica αν και δεν ειμαι τοσο ενεργος χρηστης στο cs τουλαχιστον προς το παρον, στο hc ειμαι o john26gr - αν ολα πανε καλα το καλοκαιρι θα ειμαι σε νησακι ή χαλκιδικη ναυαγωσωστης σε πισινα ή παραλια οποτε ελπιζω να βρεθω με πολλους απο cs και hc!!! να οργανωθουμε
theoritikos Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ να εγγραφώ σε ένα από αυτά τα sites, αλλά έχω κάποιες βασικές απορίες. Εγώ μένω Τρίκαλα και Αθήνα (μπορώ να πω στο profile μου πως μένω σε δυο περιοχές) , αλλά άμα είναι να φιλοξενήσω κάποιον στην Αθήνα πως θα βολευτεί στην γκαρσονιέρα όταν ήδη μένουν δυο άτομα? Επίσης για τα Τρίκαλα που είναι και οι γονείς μου, πως θα τους αφήσεις να φιλοξενήσω στο σπίτι κάποιον άγνωστο?
xalara87 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ναι φυσικά μπορείς να γράψεις σε 2 περιοχές κοίτα δεν σε υποχρεώνει κανείς να φιλοξενήσεις κάποιον ! προσωπικά όμως θα σου λεγα να το δοκιμάσεις είναι πολύ ωραία αν αποφασίσεις να φιλοξενήσεις πάντως απλά λες να φέρουν sleeping bag γενικώς κ 1 καναπές να περισσεύει όλοι βολευόσαστε
Fan Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά η διαφορά αναμεσα σε couch serfers και hospitality clubbers ποιά είναι;
Fan Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά η διαφορά αναμεσα σε couch serfers και hospitality clubbers ποιά είναι; Δεν ξέρει κανένας ρε παιδιά; Επίσης μου φαινεται ότι το hospitalityclubbers είναι down;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.