Προς το περιεχόμενο

Crypto Webcam, mono 10$!

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν λιγες μερες απο το eshop.gr μια καμερα μονο με 12 ευρω και ειναι μια χαρα.Λεγεται Crypto Budget II και ειναι ελληνικης κατασκευης.Αν πατε στην ιστοσελιδα τους θα βρειτε πολλες με τιμες απο 8 ευρω!

Στο Πλαισιο η πιο φτηνη κανει 20 ευρω.Γενικα το συνιστω το eshop.gr γιατι ολα τα πραγματα τα εχει 20-30% πιο φτηνα απ'ολους.

Mπορειτε να την δειτε εδω.

Δημοσ.

Την αγορασα για την κοπελα μου ΠΡΙΝ της παρω την Microsoft VX1000.

Λοιπον...

Η καμερα ειναι επιεικος χαλια οσο αφορα ποιοτητα κατασκευης, δεν εχει οδηγους για Windows X64 και VISTA και το κλιπακι που εχει δεν ειναι για LCD οθονες αλλα για Notebooks.

Πριν 8 μηνες η ιδια καμερα εκανε 29ευρω οταν την αγορασα.

Πηρα πριν 6 μηνες την VX1000 με 25 ευρω.

Τωρα την βλεπουμε την Crypto στα 12ευρω.......

Μην απορειτε για το γιατι :)

Δημοσ.

συγνωμη ρε παιδια αλλα τι περιμενετε με αυτα τα λεφτα?Εγω εννουσα οτι δουλευει καλα,τουλαχιστον σε μενα.Δεν ειπα οτι κανει αυτα που κανουν οι αλλες!

Το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο:

"Ποίος εμπιστεύεται έστω και ελάχιστα την Crypto;"

..........Εγω!:lol:

Δημοσ.
Πηρα πριν λιγες μερες απο το eshop.gr μια καμερα μονο με 12 ευρω και ειναι μια χαρα.Λεγεται Crypto Budget II και ειναι ελληνικης κατασκευης.Αν πατε στην ιστοσελιδα τους θα βρειτε πολλες με τιμες απο 8 ευρω!

Στο Πλαισιο η πιο φτηνη κανει 20 ευρω.Γενικα το συνιστω το eshop.gr γιατι ολα τα πραγματα τα εχει 20-30% πιο φτηνα απ'ολους.

Mπορειτε να την δειτε εδω.

Τα περί ποιότητας τα αφήνω για αυτούς που την έχουν δει ή/και δουλέψει.

Αλλά για το Ελληνικής κατασκευής να μην είσαι καθόλου σίγουρος. Εγώ είμαι σίγουρος ότι τα παίρνουν από τους κινέζους με τυπωμένα μέχρι και στα κουτιά το λογότυπο τους και μας τα πασάρουν εδώ(και αν μας πιάσει το πατριωτικό και πάρουμε κάτι και λίγο ακριβότερα επειδή είναι ελληνικό καλώς για αυτούς-είναι συνηθισμένη τακτική πολλών εταιρειών παγκοσμίως). Πίστεψε με επειδή εργάζομαι στην Βιομηχανία και ξέρω και από κοστολόγιο αλλά και σχεδιασμό προϊόντος εδώ(και γενικά σε χώρες με ακριβό εργατικό σε σχέση με τους σχιστομάτηδες) με 12 ευρώ στο μαγαζί ούτε σαϊτες δεν μπορούμε να φτιάξουμε-πουλήσουμε.

Δημοσ.

Φασόν είναι όλα το παραγγέλνουν από τους κινέζους βάζουν τη στάμπα τους και το πουλάνε εδώ 10πλάσια τιμή. Βέβαια από Κίνα παίρνουν και τεράστιες εταιρείες ακόμα και Γιαπωνέζικες π.χ. η Pioneer με τη διαφορά ότι αυτές βρίσκουν τους ποιοτικούς Κινέζους κατασκευαστές και απαιτούν υψηλά στάνταρ ενώ οι δικοί μας είναι αρπακολατζίδες...

Γυρίστε τη Microsoft webcam από κάτω για να δείτε το made in china... Αλλά η Microsoft έχει άλλες απαιτήσεις ποιότητας από τους Κινέζους και άλλες έχει η Crypto...

Δημοσ.

Katarxin i Crypto einai eleini oson afora to thema fotismou. Eixa dei mia eikona paliotera apo mia kamera tis crypto kai gia na deixnei kala eprepe na exeis to fos pano sta mallia sou. ELEOS. apo tote toulaxiston oson afora to thema Kameres makria apo crypto. Se modemakia einai analoga. To F200 pou xrisimopoiousa mexri protinos paroti se pollous eixe dimiourgisei provlima , se mena douleve apsoga kai katevaze me to megisto pou epetrepe i grammi. Se PSTN modem to crypto extra 56K itan apla apsogo. MP3 CD player pou eixa parei itan epiikos aparadekto. se genikes grammes se thema kameras opou paizei rolo to pos tha se dei o allos mallon pigaine se kati pio poiotiko , px logitech.

Δημοσ.

Crypto?????έχεις δει τους καθρέφτες εκείνους που έχει στο τσίρκο και σε δείχνουν χοντρό,αδύνατο,με σπυριά,με μούσια,με καμπούρα κλπ? Κι αυτούς η crypto τους έφτιαξε στην προσπάθειά της να δημιουργήσει webcams.

Δημοσ.

η CMe2 παντως ειναι αρκετα καλη σαν εικονα και σε σκοταδι

Ανάλυση 800x600 για καταγραφή βίντεο

Ανάλυση 1280x960 για Καταγραφή Εικόνας

επισης το modemaki της forthnet κανει καλα τη δουλεια του

πηρα και ενα mp3 player απο mediamarkt με 29ε (1GB radio)

και ειναι πολυ καλο σε απόδοση αν εξαιρέσεις λιγο το φωτισμο της οθονης

αν του βαλεις και καλα ακουστικα παιζει σουπερ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662605

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...