Προς το περιεχόμενο

Τι μπορεί να πάθει κάποιο παράνομο φροντιστήριο?

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου γραψετε αναλυτικα τι μπορει να παθει ενα φροντιστηριο ECDL που εχει μη νομιμο office και windows εγκατεστημενο και δεν πληρωνει και ικα στους εργαζόμενους.Ευχαριστω!

Δημοσ.

250px-Building_7_fire.jpg

Το κτίριο που το στεγάζει...

Smackdown%20wrestlers.jpg

Ο υπεύθυνος...

Πέρα απ'τη πλάκα,δεν είναι ούτε να το σκέφτεσαι,χοντρό πρόστιμο,φυλακή,και φυσικά θα το κλείσουν.

Δημοσ.

Πρόστιμο εώς 35% του ετήσιου τζίρου ανάλογα το μέγεθος της παρανομίας. Ελέγχεσαι από την εφορία.

p.s. Μην ανησυχείς θα σου στείλω ένα φίλο εφοριακό να τα "βρείτε" αν σας πιάσουν. :P :p

/sc

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι δικο μου.Εγω δουλευα εκει αλλα οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι κακοπληρωτες της πολης μου οποτε πρεπει να βρω εναν τροπο να πληρωσουν τουλαχιστον αυτα που μου χρωστανε.Οποτε αν τους ανεφερα αναλυτικα τι μπορει να παθουνε να φοβοντουσαν και να με πληρωνανε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ηθελα να μου γραψετε αναλυτικα τι μπορει να παθει ενα φροντιστηριο ECDL που εχει μη νομιμο office και windows εγκατεστημενο και δεν πληρωνει και ικα στους εργαζόμενους.Ευχαριστω!

Θα σε παραπέμψω στην απάντηση του mandate (τον οποίο ευχαριστώ θερμά! :mrgreen:):

[paredwse_mode_on]

ευχαριστούμε που παίξατε μαζί μας

bigbluebombow7.jpg

[paredwse_mode_off]

Πρόστιμο εώς 35% του ετήσιου τζίρου ανάλογα το μέγεθος της παρανομίας. Ελέγχεσαι από την εφορία.

[...]

Μην ξεχνάς και το άλλο: ποινικό αδίκημα για τη μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ. Τρελλά γλέντια. :D

Δημοσ.
Οχι δεν ειναι δικο μου.Εγω δουλευα εκει αλλα οι ανθρωποι ειναι οι μεγαλυτεροι κακοπληρωτες της πολης μου οποτε πρεπει να βρω εναν τροπο να πληρωσουν τουλαχιστον αυτα που μου χρωστανε.Οποτε αν τους ανεφερα αναλυτικα τι μπορει να παθουνε να φοβοντουσαν και να με πληρωνανε.

αυτό λέγετε εκβιασμός ή είναι ιδέα μου? :roll:

Δημοσ.

Διεκδίκηση δικαιωμάτων λέγεται, δυστυχώς δια της πλαγίας οδού (και καλά να τους κάνει). Την είδαν όλοι αφεντικά και ξέρουν μόνο να εκμεταλεύονται.

Κάντους καταγγελία σε ΙΚΑ. Θα πληρώσουν γερό πρόστιμο και εσύ θα πάρεις αποζημίωση (τα χρωστούμενα? δεν ξέρω...) . Χρειάζεσαι μάρτυρα ότι δούλευες εκέι.

Δημοσ.

Μαρτυρες ειναι οι μαθητες.Το πραγμα ειναι λιγο πιο περιπλοκο ομως γιατι και εγω ειμαι ιδιοκτητης εμπορικης επιχειρησης.

Το εντυπωσιακο ειναι οτι ενω εχουν ηδη δικαστηρια με το ΙΚΑ οπως καταλαβενετε τους εχει χωρηγηθει δανειο αρκετα μεγαλο για το νεο τους φροντιστηριο.Οι τραπεζες δεν τα ελεγχουν αυτα?Πιστευετε οτι μπορω να χρησιμοποιησω και αυτο το οπλο?Ευχαριστω και παλι για τις αμεσες απαντησεις!

• Super Moderators
Δημοσ.

Ιδέα σου. :)

Για την ακρίβεια, δεν συνιστά εκβιασμό η πρόθεση αναφοράς στις Αρχές γιατί κάτι τέτοιο συνιστά νόμιμο δικαίωμά σου - προστατευόμενο από το Σύνταγμα παρακαλώ, το οποίο λέει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αναφέρεται στις Αρχές. ;)

Δημοσ.

Έχω παράδειγμα απο γνωστό μου που του έκανε καταγγελία υπάλληλος επειδή δεν του κολούσε τα ενσυμα (δεν ξέρω πόσα). 5000 ? το πρόστιμο. Και επόμενη περίπτωση απο τον ίδιον που απλά έδωσε ένα μεροκάματο σε έναν αλκοολικό και αυτός για εκβιασμό πήγε στο ΙΚΑ, απείλησε με καταγγελία και του πήρε 100? ώς εκβιασμό για να μη προχωρήσει σε καταγγελία... Το τελευταίο το γράφω ώς παράδειγμα για το ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αστεια με την ασφάλιση.

Διαβάζοντας αυτά που έγραψες στην αρχή, πιο σοβαό θεώρησα αυτό με το ΙΚΑ παρά το ότι δεν έχουν γνήσια software.

Δημοσ.

Το οτι δεν έχουν γνήσιο S/W είναι κάτι που μπορείς να το σφυρίξεις στη Microsoft. Και επίσης είναι κάτι που ενδιαφέρει και την εφορία. Παίζει και εκεί χοντρό πρόστιμο, για να μην αναφέρω τις μυνήσεις τις Microsoft για κλοπή λογισμικού.

Δημοσ.
Ιδέα σου. :)

Για την ακρίβεια, δεν συνιστά εκβιασμό η πρόθεση αναφοράς στις Αρχές γιατί κάτι τέτοιο συνιστά νόμιμο δικαίωμά σου - προστατευόμενο από το Σύνταγμα παρακαλώ, το οποίο λέει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να αναφέρεται στις Αρχές. ;)

Kαποιος ας κλεισει τα παραθυρα, κρυωνωωωω :mrgreen:

Απο αυτο παντως:

Το εντυπωσιακο ειναι οτι ενω εχουν ηδη δικαστηρια με το ΙΚΑ οπως καταλαβενετε τους εχει χωρηγηθει δανειο αρκετα μεγαλο για το νεο τους φροντιστηριο.

Καταλαβαινω οτι το ΙΚΑ και οι υπολοιποι δε θα πανε τρεχοντας να ερευνησουν, ελπιζω να κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...