Προς το περιεχόμενο

λετε να την πατησα? με φωτογραφισαν οι καμερες τις τροχαιας?

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το σαββατο του πασχα πηγα στα γιαννενα...

αδιαος ο δρομος, αφου αποφασισα να φυγω στις 9 το βραδυ, ε ειπα και εγω να το πατησω λιγο παραπανω...

το προλημα ομως εμφανιστικε οταν ειδα μια (μπορει και δυο) τεραστια ταμπελα με μια ψηφιακη οθονη πανω που εφανιζε τα χλιομετρα μου.

αυτες οι "ταμπελες" ηταν λιγο πριν το νομο ιωαννινων καπου κοντα στα κερασεηκα και στο κουκλετσι

ξερει κανεις αν ειχαν μονο ρανταρ η και καμερα?λετε να μου ερθει καμια φωτο? εγω πιστευω οτι ηταν μονο εφε...

Δημοσ.

Αυτές οι ταμπέλες (αν εννοούμε τις ίδιες) απλά σου δείχνουν την ταχυτητά σου για να συμμορφωθείς με το όριο ταχύτητας αν το έχεις περάσει.Να έχουν ραντάρ και κάμερες δε νομίζω αφού κάποια καλοκαίρια πρίν μετρούσαμε τα μηχανάκια μας τι τελική ταχύτητα βγάζουν σε τέτοιες ταμπέλες χωρίς παρατράγουδα...:lol:

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γιαννενα ε?

κοιμησου ησηχος φιλε μου, ειναι απλα για να δειχνουν την ταχυτητα σου, και καμερες να υπηρχαν σε αυτο το σημειο του δρομου αμφιβαλω να δουλευουν μιας και περναω και εγω απο εκει και φιρμανι μεχρι τωρα δεν μου εχει ερθει... ;-)

Δημοσ.

Και εγώ ξέρω σίγουρα ότι οι συγκεκριμένες δεν έχουν κάμερα. Προσοχή όμως τα μεσημεράκια εκεί αν τρέχεις δύσκολα γλυτώνεις τα μπλόκα σε εκείνο το σημείο

Δημοσ.

Αντιρριο-Γιαννενα τα βραδυ δεν υπαρχει κανενας απολυτος ελεγχος της τροχαιας.Μονο για ναρκωτικα και λαθρομεταναστες υπαρχουν μπλοκα.Απο εκεινο το σημειο που λες και μεχρι την ευθεια με τα φαναρια πριν την πολη καλο ειναι να μην τρεχεις τις βραδυνες ωρες γιατι λογω του κλιματος ολον τον χρονο το οδοστρωμα μπορει να γινει ολισθηρο σε πολλα σημεια αποτομα.Εχουν γινει αρκετα ατυχηματα.

Δημοσ.
Σε περίπτωση που σου έρθει χαρτί...

http://www.airtickets.gr/

cuba5_02.jpg

Και κλείνεις εισητήριο ανεπιστρεπτί για εδώ...^^;)

καλο...:-D :-D :-D

Απο εκεινο το σημειο που λες και μεχρι την ευθεια με τα φαναρια πριν την πολη καλο ειναι να μην τρεχεις τις βραδυνες ωρες γιατι λογω του κλιματος ολον τον χρονο το οδοστρωμα μπορει να γινει ολισθηρο σε πολλα σημεια αποτομα.Εχουν γινει αρκετα ατυχηματα.

στην επιστροφη ενα αμαξι ειχε πεσει στον γρεμο...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις....γιατι τωρα 15 λεπτα πριν την ανασταση να σε γραψουν για παραβαση του κ.ο.κ. δεν λεει...

παντος δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση πανω στα γιαννενα, το ενα ηταν η παραπολυ καλη οδικη συμπεριφορα τους...βεβαια υπηρχαν και οι εξερεσεις για να επιβεβαιωσουν τον κανονα...

Δημοσ.
θα συμφωνησω μαζι σου για το ενα.μου εκανε και μενα εντυπωση...ακους MAGICA????

το αλλο δεν μας ειπες :)

ξαναπλησιασε εσυ Γιαννενα και θα φροντισω προσωπικα να μην γλυτωσεις το πατημα... ;-) ;-) ;-)

Δημοσ.

παντος δυο πραγματα μου εκαναν εντυπωση πανω στα γιαννενα, το ενα ηταν η παραπολυ καλη οδικη συμπεριφορα τους...βεβαια υπηρχαν και οι εξερεσεις για να επιβεβαιωσουν τον κανονα...

Ναι, οι Γιαννιωτες ειναι πιο coldblooded χαρακτηρες και αυτο φαινεται στην οδηγηση, υπαρχουν ομως και αρκετοι βλαχοι , με την κακη εννοια.Σεβαστο ποσοστο και οχι εξαιρεσεις οπως λες.

Δημοσ.
θα συμφωνησω μαζι σου για το ενα.μου εκανε και μενα εντυπωση...ακους MAGICA????

το αλλο δεν μας ειπες :)

το αλλο εχει σχεση με τα κλαμπακια τους...

δεν ξερω, δεν μου αρεσε και τοσο η νυχτερινη διασκεδαση (μπορει να μην πηγα και στα καταληλα μερη...). πηγα στο πριβιλετζ η βιλατζ (δεν θυμαμαι πως λεγοταν) τι ηταν αυτο...ολη καθονταν και 5 με 6 ατομα χορευαν,ασε αυτο το πραγμα στον πανω οροφο με τα "σπασιδια" αντι για καμια καρεκλιτσα...(και να σκεφτεις οτι ειμαι 18...φαντασου τι θα ελεγε καποιος μεγαλυτερος...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...