Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τελικά κατάφερα και τις έβαλα και τις βλέπει κανονικά. Πριν λίγο ήμουν πανευτυχής. Ειλικρινά δεν το πίστευα. Το θέμα είναι τώρα πως έχω προβλήματα σταθερότητας. Εκεί που έπαιζα πχ κράσαρε και άρχισα να ψάχνω πάλι τις ρυθμίσεις στο Bios μήν έκανα καμιά βλακεία. Που μπορώ να δω ακριβώς πως πρέπει να τα βάλω? Υπάρχει φόβος να κάψω καμιά μνήμη πειράζοντας τα tras,trfc κλπ που έχει στο bios?
sret Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 καπου στο bios εχει μαι επιλογη Τ command στις μνημες ή καπως ετσι.οταν εχεις 4 dimm πρεπει να ειναι σε Τ 2 επειδη Τ 1 αντεχει σε 2 dimm μονο.
Land_Of_Banania Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μπορεί να ήταν κι αυτό. Γενικά πάντως άλλαξα πολλές ρυθμίσεις στο bios, το οποίο μετά το update τριπλασίασε τις ρυθμίσεις για τις μνήμες (@^%#%@&). Αυτό που έκανα βασικά ήταν από το everest να δω ακριβώς τις τιμές (ενώ έχω πάνω μόνο τις 2 μνήμες) και να τις περάσω στο bios γυρνώντας το πρώτα στο manual. Αφού πέρασα και τις άλλες δύο μνήμες,. μετά χρειάστηκε να αλλάξω κάνα δυο τιμές ακόμα γιατί ήταν τελείως unstable το pc τις οποίες βρήκα σε κάποιο αντίστοιχο forum του εξωτερικού. Tnx όλους για τη βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.