Amadeus7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Έχω πάρει από ένα φίλο μου το Titan Quest αυθεντικό, το εγκατέστησα και άρχισα να παίζω. Τώρα όμως πρέπει να το δώσω πίσω θέλω όμως να συνεχίζω να παίζω. Το παιχνίδι παίζει έχοντας το CD μέσα στο PC. Προσπάθησα να το αντιγράψω αλλά έχει προστασία. Μπορεί κάποιος να μου πεί πώς να το αντιγράψω, με ποιό πρόγραμμα ή με ποιό άλλο τρόπο? Δε θέλω να κατεβάσω crack γιατί θέλω να το έχω (σε περιπτωση που ρήξω κάνα format). plz help γιατί δεν έχω 50ευρο για να δόσω για να το αγοράσω
Amadeus7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 to xero oti einai paranomo alla mou emeinan liges apoostoles akoma kai einai krima na to afhso etsi to game
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 to xero oti einai paranomo alla mou emeinan liges apoostoles akoma kai einai krima na to afhso etsi to game Και το να φας μπαν ειναι πιο ...σκληρο !!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν εννοεί την φυλακή lol. Απλά είναι ενάντια στους κανόνες του forum να συζητάς για τέτοια πράγματα και όταν το κάνεις συνήθως τρως ban. Διαβασέ τους, ισχύουν
restinpeace Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορείς να κρατήσεις το CD και ο φίλος σου να βρει ένα NO-CD patch. Αφου το χει αγορασμένο δεν είναι παράνομο!
Amadeus7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορείς να κρατήσεις το CD και ο φίλος σου να βρει ένα NO-CD patch. Αφου το χει αγορασμένο δεν είναι παράνομο! to NO-CD patch ti einai kai apo pou to pernoume?
Amadeus7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 kanoun kai tetoia ta stroumfakia? mpravo exelixh h elhnikh astynomia!!!......
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 [...]plz help γιατί δεν έχω 50ευρο για να δόσω για να το αγοράσω Δηλαδή αύριο αν δεν έχεις 100.000 ευρώ να αγοράσεις μία Porsche 911, θα πας να κλέψεις μία από την αντιπροσωπεία; :evil: to xero oti einai paranomo [...] Αυτό αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.