Dr_Slump Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μετακομίζω και δεν θέλω να μπλέξω ξανά με ΟΤΕ. Ποιος ανεξάρτητος ISP προσφέρει το καλύτερο πακέτο ADSL2, VoIP και IPTV στην Ελλάδα (από προσωπική σας εμπειρία); Βασική προϋπόθεση να μην μπλοκάρουν ports.
Dr_Slump Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 δεν μπορεί κανένας, όλο και κάποιος μονόφθαλμος βασιλεύει...
kgliat Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μα..ή έχω χάσει επεισόδια ή.. Πιστεύω πως δύο μόνο είναι οι providers που δίνουν και IpTV..ΟΝ & Vivodi.. Κάποιοι που έχουν είτε τον ένα είτε τον άλλο provider θα πρέπει να απαντήσουν για το triple play H ON έχει το γνωστό πρόβλημα με τα ports.. Άρα.. ο τίτλος του μονόφθαλμου πηγαίνει στη VIVODI
Dr_Slump Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Και η HOL δεν έχει; (κάτι δεν πάει καλά με τα συνεχόμενα caps και το insomnia...)
gf030 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μα..ή έχω χάσει επεισόδια ή.. Πιστεύω πως δύο μόνο είναι οι providers που δίνουν και IpTV..ΟΝ & Vivodi.. Κάποιοι που έχουν είτε τον ένα είτε τον άλλο provider θα πρέπει να απαντήσουν για το triple play H ON έχει το γνωστό πρόβλημα με τα ports.. Άρα.. ο τίτλος του μονόφθαλμου πηγαίνει στη VIVODI ....και επειδη η Vivodi ειναι ο μοναδικος τυφλος και ολοι οι υπολοιποι ειναι απλως μονοφθαλμοι, περιμενε να εμφανιστει καποιος αλλος μονοφθαλμος για τις υπηρεσιες που ζητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.