Προς το περιεχόμενο

Είναι δυνατή μια τέτοια θερμοκρασία?

firfiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ βρε HellasVagabond μάλλον "αποφεύγεις" να εμφανίσεις κάποιες πληροφορίες του Speedfan,τον λόγο δέν τον ξέρω...8-)

111yk3.jpg

Η πραγματική θερμοκρασία δέν είναι αυτή του Core 0/1 αλλά αυτή που εμφανίζεται ώς Temp 1.Δέν είναι δύσκολο να το καταλάβεις,απλά ακούμπησε την ψύκτρα με τα γυμνά χεράκια σου.Άλλο 24C και άλλο 36C...:mrgreen:

edit1: Btw αν η διαφορά μεταξύ Core και Τemp 1 είναι ~10C, αυτό σημαίνει οτι η cpu σου μάλλον βαράει 50C+...so much για την επίδειξη που μου έκανες για τα περι θερμοκρασιών του υπολογιστή σου σε άλλο thread

edit2: Σήμερα θα έχω στην κατοχή μου το Scythe Kama Meter,όσοι ξέρουν ή το έχουν,έχει απόκλιση λάθους 0,3C σε μετρήσεις.Ανάλογα με τα κέφια μου, μέχρι το βράδυ θα έχεις και 2ή photo με θερμοκρασίες

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τenshi συνεχιζεις.....

Λοιπον...Αυτη η Screen νομιζω πως φτανει

lol2ol9.jpg

SpeedFan 4.32 IT8712F

IT8712F-1: CPU core ( Αποτι καταλαβαινω εγω αυτο ειναι κατι σαν ο μεσος ορος μεταξυ των 2 πυρηνων )

IT8712F-2: motherboard 1

IT8712F-3: motherboard 2

Μηπως πρεπει να δεις λιγο το PC σου ? Τα προγραμματα δουλευουν μια χαρα...

Αντε να δω τι αλλο θα μας "μαθεις" σημερα.

ΥΓ : Αποτι βλεπω και το PC σου μια χαρα ειναι....Μαλλον εσυ μπερδευεσαι ευκολα.

Δημοσ.

2222kp9.jpg

Το βλέπω πολύ καλά το pc μου, όπως και το κινητό μου και το θερμόμετρο τοίχου που μου δίνουν την ίδια θερμοκρασία δωματίου, 25C.

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πρίν δέν έχει νόημα να συνεχίσει αυτή η συζήτηση, μάλλον μονόλογος μου μοιάζει (παραλήρημα εγώ θα το έλεγα).

Όσο για το "μάθημα" της ημέρας, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις αλλού, αν και αμφιβάλω για το πόσο ανοιχτόμυαλος και φιλομαθής είσαι.

Δημοσ.

Τα προγραμματα δουλευουν μια χαρα.

Απο την στιγμη ομως που σου εδωσα 2 Screens που συμφωνουν τι το ψαχνεις ?

Λες να υπαρχει BUG που να τα κανει να συμφωνουν ??

Και ο CPU σου ΑΝ ειναι Dual Core πρεπει να εχει 2 θερμοκρασιες πυρηνα και οχι μια...

Δεν εχω κατι αλλο να πω , φανηκε ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.

Δημοσ.

Re pedes rwtisa apo ta prwta post kai me grapsate kanonika. Oi epexergastes prescott tis intel se socket 478 mexti ti thermokrasies doylevoyn swsta? Giati emena o dikos moy anevazei tromera ipsiles thermokrasies alla doylebei mia xara xwris kanena kolima. Se idle doylevei stoys 55 vathmoys kelsioy kai se full load... kratithite poianei mexri kai 75 vathmoys kelsioy ola ayta me to programma everest ultimate 2007 ver. 4 kai me to bios tis mitrikis. Paliotera dokimasa na allaxw kai psiktra alla den epese poly ante na epese 5-10 vathmoys stin kaliteri. Twra ton exw me ti mamisia psiktra tis intel. Gia peste moy loipon etipwseis kai liseis sto provlima.

• Moderators
Δημοσ.

5-10 δεν ειναι και λιγοι... Δοκιμασες να ακουμπησεις την ψυκτρα οταν λεει οτι εχει 75°C? (αμα καεις δεν φταιω χιχιχι)

Τι CPU εχεις?

Δημοσ.

Παιδιά η θερμοκρασία δεν πέφτει όταν αυξάνεται η πίεση, χρόνια τώρα ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ όταν αυξάνεται η πίεση. Αλλά ούτως η άλλως ο ανεμιστηρας περισσότερο ανακατέβει τα μόρια παρά τα συμπιέζει υπολογίσιμα. Το σώμα του ανθρώπου μπορεί και ψύχει τη θερμοκρασία του ακόμα και όταν αυτή περνάει τους 36.6 γιατί εκλύει ιδρώτα. Όταν ένα υγρό μετατρέπεται σε αέριο (όπως κάνει ο ιδρώτας όταν φυσάει) αποροφάει θερμότητα από το περιβάλλον (δηλαδή από τον αέρα και από το σώμα μας). Συνεπώς πράγματι με την υδρόψυξη θα μπορούσε να πέσει η θερμοκρασία κάτω από του περιβάλλοντως, αν αυτή ήταν υδρόψυξη με ανοιχτό κύκλωμα, δηλαδή καθόμασταν πάνω από τη ψύξτρα και τη ραντίζαμε με νερό ενώ τη φυσάει ο αέρας του ανεμιστήρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...