Προς το περιεχόμενο

Είναι δυνατή μια τέτοια θερμοκρασία?

firfiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Χρησιμοποιώντας το everest βλέπω μερικές φορές θερμοκρασία CPU 16C.

Είναι αυτό δυνατόν ή δεν γίνεται σωστή μέτρηση ή συμβαίνει κάτι άλλο?

Η CPU έχει της μαμάς intel το ανεμηστηράκι και το κουτί έχει ένα μπροστά να βάζει και ένα πίσω να βγάζει γύρω στις 2500 στροφές 8άρια.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι, δεν ειναι φυσιολογικη η μετρηση, πρεπει να ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1-2 βαθμους πανω απο τη θερμοκρασια δωματιου.

Εκτος κι αμα εχεις 5 βαθμους στο δωματιο...

Δημοσ.
Οι pentium 4 στα 1.5 ειχαν περιπου 16-19 βαθμους idle οποτε νορμαλ μου ακουγεται.

Θεωρητικά αδύνατον, εκτός αν η μέτρηση έγινε με ambient temperature << 10β C...

• Moderators
Δημοσ.

Μα καλα, τι θερμοκρασια εχουν τα δωματια με τα pc σας ρε παιδια?

Πρεπει να ειναι τουλαχιστον θερμοκρασια δωματιου...

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Χρησιμοποιώντας το everest βλέπω μερικές φορές θερμοκρασία CPU 16C.

Είναι αυτό δυνατόν ή δεν γίνεται σωστή μέτρηση ή συμβαίνει κάτι άλλο?

Η CPU έχει της μαμάς intel το ανεμηστηράκι και το κουτί έχει ένα μπροστά να βάζει και ένα πίσω να βγάζει γύρω στις 2500 στροφές 8άρια.

Apo ti stigmi pou ta programmata ayta den xrisimopoioun thermikous aisthitires opws se ena panel gia paradeigma mi perimeneis akriveis rythmiseis...

Polla programmata gia na ypologisoun thermokrasia tis cpu gia paradeigma, exoun apothikevmena merikes times, vlepoun p.x. posi wra einai anoixto to pc kai ypologizoun me kapoia e3isosi mia thermokrasia...

Twra vevaia to everest den 3erw pws akrivws leitourgei. Pantws egw tis thermokrasies pou leei toso to BIOS oso kai ta programmata den tis pairnw kai poli sta sovara, an kai sinithws einai konta stin pragmatikotita...

Πράγματι,με λίγο search βρήκα...

Min Operating Temperature: 10 °C

Max Operating Temperature: 35 °C

Polloi cpus otan vriskontai idle ftanoun se thermokrasia dwmatiou, idaitera an exoun kali psi3i. O AMD64 3000+ pou eixa egw idle douleve gyrw stous 25C.

Megalo rolo paizei s ayto k an yparxei swsti roi tou aera sto kouti. Ean epitixanete kati tetio oi thermokrasia mesa sto kouti einai ligo mikroteri apo to dwmatio...

• Moderators
Δημοσ.

Αμα ειχες ομως 16 βαθμους τετοια εποχη -ειδικα τετοιες μερες- στο δωματιο ή δεν εχει καλη μονωση ή κατι τρεχει στα γυφτικα λολ!!

Δημοσ.

Η θερμοκρασία του κουτιού μου λέει ότι είναι 47C και τώρα για το CPU μου λέει 35.Σε κάποιο τόπικ εδώ είχα διαβάσει ότι μποτεί ο επεξεργαστής να υποχρονίζεται για να ρίξει τη θερμοκρασία.

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο με τον δικό μου επεξεργαστή?

ή κατι τρεχει στα γυφτικα λολ!!

Άστα και δεν έχει καλοριφέρ το τσαντίρι!lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...