freskas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Συνδεσα μια ATI 9600 με το καλλωδιο της εικονας: σε υποδοχη s-video στην TV και βγαινει μονο ασπρομαυρη εικονα. Την εξοδο την ενεργοποιησα με το AtiTray Tools. Τι φταιει? -Το καλωδιο (θελει επιχρυσωμενο, με περισσοτερες ακιδες στην καρτα) ή -ειναι ρυθμιση χρωματων στην καρτα (το TrayTools δεν εχει επιλογη χρωματων) Με ανταπτορα σε scart αλλαζει τπτ? Υπαρχει καλλωδιο DVI σε svideo/scart ? καλυτερα (γιατι με το s-video πεφτει και η αναλυση του monitor στο max της tv)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Να θελει με περισσοτερες ακιδες ναι, επιχρυσωμενο οχι! Αυτο δεν ειναι το καλωδιο της καρτας ε? Τα pins αυτου του καλωδιου ταιριαζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με τις υποδοχες της vga ή λειπει καποια?
freskas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 GeorgeMan Η καρτα εχει υποχες για 7 pins (λειπουν 4) . Αρα αυτο φταιει . . . Ευχαριστω ! Καμια ιδεα για dvi -> s-video ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτο ειναι το σπαστικο... π.χ. η δικια μου που εχει AVIVO εχει ενα υπερκαλωδιο με 12 (ή παραπανω ειναι?) pins, αμα χαλασει, παει...
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Συνδεσα μια ATI 9600 με το καλλωδιο της εικονας: σε υποδοχη s-video στην TV και βγαινει μονο ασπρομαυρη εικονα. Την εξοδο την ενεργοποιησα με το AtiTray Tools. Τι φταιει? -Το καλωδιο (θελει επιχρυσωμενο, με περισσοτερες ακιδες στην καρτα) ή -ειναι ρυθμιση χρωματων στην καρτα (το TrayTools δεν εχει επιλογη χρωματων) Με ανταπτορα σε scart αλλαζει τπτ? Υπαρχει καλλωδιο DVI σε svideo/scart ? καλυτερα (γιατι με το s-video πεφτει και η αναλυση του monitor στο max της tv) κα;ι εγώ έκανα το ίδιο με ATI X1600XT. Η εικόνα ήταν ασπρόμαυρη, χρησιμοποισα τα καλώδια της κάρτας. Μην μπεις στον κόπο να το κάνεις η τηλεόραση σου έχει αναλυση που δεν αλλάζει 640χ480(λόγο του hardware της τηλεόρασης). Το αποτελεσμα ακομη και αν έχει χρώμα θα είναι αθλιο λόγο της οθόνης. Εγώ δεν μπορύσα να διαβάσω ούτε τα ονόματα των φακέλων...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το χρωμα θα ειναι μια χαρά! Η αναλυση ειναι μάπα, αρα δεν θα μπορεις να διαβασεις τπτ εκει περα. Ετσι απλα. Αλλα μην ακουω οτι τα χρωματα θα ειναι και αθλια.... Να μου ελεγες η γεωμετρια-πιστοτητα-καθαροτητα κτλ...
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το χρωμα θα ειναι μια χαρά! Η αναλυση ειναι μάπα, αρα δεν θα μπορεις να διαβασεις τπτ εκει περα. Ετσι απλα.Αλλα μην ακουω οτι τα χρωματα θα ειναι και αθλια.... Να μου ελεγες η γεωμετρια-πιστοτητα-καθαροτητα κτλ... το άθλιο, πηγαίνει στο αποτέλεσμα, όχι στο χρώμα, ξαναδιάβασε την πρόταση
freskas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Λες να μη βρισκεται ευκολα ? (το 12) Θα παω να ψαξω για 7αρι αυριο, αν δεν ειναι ακριβο θα το παρω . DVI σε s-video θες desolatorXT, που θα βρουμε ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εχεις δικιο... Ακυρο το ποστ μου #6... και ειναι 11 το βραδυ... μαλλον χρειαζομαι αυτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=187253 χαχαχααα!
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Λες να μη βρισκεται ευκολα ? (το 12)Θα παω να ψαξω για 7αρι αυριο, αν δεν ειναι ακριβο θα το παρω . DVI σε s-video θες desolatorXT, που θα βρουμε ? Η κάρτα μου έχει κατευθείαν έξοδο S-Video, δεν έκανα εγώ πάντως καμία προσαρμογή...
madsc Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Πάνω πάνω, τα εξηγεί όλα. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=42230 /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.