Προς το περιεχόμενο

Anime, τι πιστεύετε για αυτά???

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 95% του anime αποτελείται από αισθητικά κενά (αν και στιλιστικά πλούσια) cliche επιπέδου σαπουνόπερας, φτιαγμένα από γραμμή παραγωγής που δεν βλέπει το αύριο, σχεδιασμένα για ένα target audience εμπειροφοβικό και μοναχικό όπου το να είσαι 'cool' είναι σημαντικότερο από το να είσαι οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού. Strike me an awesome pose, effeminate anime-boy.

Ευτυχώς που το άλλο 5% είναι γαμώ.

Συγκεκριμένα οι ταινίες του Satoshi Kon (Paranoia Agent, Tokyo Godfathers και Paprika being my picks of the lot), οτιδήποτε από Hayao Miyazaki και studio Ghibli, Kemonozume, φυσικά το τα Ghost in the Shell, Grave of the Fireflies, Cat Soup, Mindgame, και κάνα δυο άλλα που αξιώθηκα στην πολύχρονη σχέση μου με το αντικείμενο να δω σαν φωτεινές ακτίνες ποιότητας μέσα στα υπερτιμημένα περιττώματα που η μοντέρνα ιαπωνολατρεία εκθειάζει σαν την αρχή και το τέλος της νεανικής διασκέδασης.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το 95% του anime αποτελείται από αισθητικά κενά (αν και στιλιστικά πλούσια) cliche επιπέδου σαπουνόπερας, φτιαγμένα από γραμμή παραγωγής που δεν βλέπει το αύριο, σχεδιασμένα για ένα target audience εμπειροφοβικό και μοναχικό όπου το να είσαι 'cool' είναι σημαντικότερο από το να είσαι οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού. Strike me an awesome pose, effeminate anime-boy.

Και το σεξ δομείται ΚΥΡΙΩΣ από αισθητικά κενά (αν και χρηστικά πλούσια) cliche επιπέδου τσόντας, φτιαγμένα από στιγμές που δεν ενδιαφέρονται για το αύριο, σχεδιασμένα υποσυνείδητα για την ικανοποίηση αναγκών τόσο σωματικών όσο και ψυχολογικών, όπου το να είσαι εκεί είναι σημαντικότερο από το να είσαι οπουδήποτε αλλού. Moan and you're mine -for this forever only.

Μιας και θα το αφήσω σε κάποιον άλλο να ρωτήσει ποιο είναι το point σου, θα περιοριστώ στο να σου πω πως υπάρχουν περισσότερα γκομενάκια προς εντυπωσιασμό στο φόρουμ της καλομοίρας.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν τα ανιμε.

Ίσως φταίει το καρτουν στυλ των Ιαπώνων..δεν με τραβάει.

Ίσως φταίει το οτι τα ανιμέ είναι κατα κόρων σειρές.Και αυτό γιατί μια σειρά σε αφήνει στα κρυα του λουτρού σε κάθε τέλος ενός επισοδίου.Γι'αυτό και δεν βλέπω Prison Break,Lost,κτλ...

Βάλε μου δυο (τρεις το πολύ) ώρες βίντεο με σενάριο και είμαστε ΟΚ. :)

Δημοσ.
Μιας και θα το αφήσω σε κάποιον άλλο να ρωτήσει ποιο είναι το point σου, θα περιοριστώ στο να σου πω πως υπάρχουν περισσότερα γκομενάκια προς εντυπωσιασμό στο φόρουμ της καλομοίρας.

Μπορεί να μην 'βλέπεις το point' μού αλλα εγώ βλέπω το point σου (και το axe you grind) keep it up, έτσι μάχη για υπεροχή :)

Αν θέλεις ειλικρινά επεξήγηση του τι εννοώ, μπορείς να ρωτήσεις χωρίς τα passive-agressive διάφορα. Και εγώ σ'αγαπώ, ησύχασε.

Δημοσ.

Απλώς δν βρίσκω τον λόγο να γεμίζουν τα τόπικ από φλυαρίες και ποζεριές σχολής πάνκη -τις οποίες δικές του παλεύω επειδή τον συμπαθώ- με κίνητρο τις ίδιες και πρόφαση το επί του θέματος σχόλιο. Το αν με ενοχλεί και με μη-φορουμικό τρόπο αυτό, δεν είμαι σε θέση να το εκφράσω με ιδιαίτερη άνεση.

Και δν θέλω ειλικρινά επεξήγηση του τι εννοείς, σε ευχαριστώ όμως.

Δημοσ.

Με συγχωρείς που δεν θα κάνω ο,τι μου λες. Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις αγενείς και αυθαίρετες υποδείξεις ύφους και περιεχομένου. Σε αγαπώ ακόμα πάραυτα.

Δημοσ.
Με συγχωρείς που δεν θα κάνω ο,τι μου λες. Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για τις αγενείς και αυθαίρετες υποδείξεις ύφους και περιεχομένου. Σε αγαπώ ακόμα πάραυτα.

Ολάκερη η έκφραση του σκεπτικού μου φτιάχτηκε ώστε να μην έχει την παραμικρότερη υπόνοια προτροπής. Διατηρώ λοιπόν το δικαίωμα να ακούω το κατηγορητήριο των passive-aggressive "στοιχείων" βερεσέ.

Επί του θέματος τώρα, μην κάνουμε και το σπαμ που κοροϊδεύουμε ε.

ΥΓ: "Πάραυτα" σημαίνει "αμέσως".

Δημοσ.

Στην αρχή νόμιζα ότι όλα τα anime ήταν σαν τα Pokemon και σειρές όπως αυτή, αλλα είχα δει λίγο πιο παλιά το Ghost in the shell και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση και πριν από δύο χρόνια κόλλησα για τα καλά και εγώ το μικρόβιο των anime. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η αναγνώριση που έχουν στην Ελλάδα αφου θεωρείται ότι αναφέρονται σε πολύ μικρές ηλικίες.

Μερικά απο τα anime που θα πρότεινα κι εγώ είναι τα εξής: Ghost in the shell, Cowboy Bebop, Trigun, Neon Genesis Evangelion, Akira, Full Metal Alchemist, Death Note και Full Metal Panic. Για όποιον του αρέσουν με σπορ θα πρότεινα Wild Striker (με ποδόσφαιρο), Prince of Tennis και Major (για Baseball). Με samurai ή μεσαιωνικής εποχής τα Rurouni Kenshin (ή αλιος samuraiX), Samurai champloo, The War Of LODOSS, Peace Maker Kurogane, Berserk και Scrapped Princess. Πολύ καλά είναι και τα Wolf's Rain, Shingetsutan Tsukihime, Noein, Elfen Lied, Blood +, Fruits Basket και Black Lagoon.

Από αυτά που κυκλοφορούν αυτήν την περίοδο θα πρότεινα τα Claymore (αν και καλύτερο είναι το manga) και Darker Than Black.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...