Προς το περιεχόμενο

Anime, τι πιστεύετε για αυτά???

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tο θέμα είναι οτι είτε κάποιος αγαπάει τρελά τα anime ,είτε τα μισεί.Εγώ τα θεωρώ μεγάλη τέχνη και δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε το τί τρομερά από άποψη σχεδιασμού σκίτσα καταφέραν οι γιαπωνέζοι πρίν πολλά χρόνια όταν οι αμερικάνοι το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν είναι το μικρό μου πόνυ!Δείτε το akira ένα anime που έγινε το 1985(!!) και δείτε λεπτομέρια και ομαλότητα στην κίνηση.Πραγματικά αν αναλογιστείς το πότε έγινε μένεις!Εγώ προτίνω να δείτε το Basilisk που είναι με Ninja και διάφορα τέτοια καλά πράγματα.Και μην ξεχνάμε το ΘΕΙΚΟ death note.Μια σειρά ύμνος.

Όντως, με τα ανιμέ είτε κολάς, είτε δεν σου αρέσουν καθόλου, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση :mrgreen:

Εφόσον όλοι κάνατε κάποιεσ προτάσεις, θα πώ και εγώ μερικά που πιστεύω ότι αξίζουν.

- The Full Metal Alchemist

- The records of the Lodoss War

- Full Metal Panic

- Rurouni Kenshin

- One piece

- Great Teacher Onizuka (poli kalo kai prwtotypo, eixa faei kolima se kapoia fasi)

- Elfen Lied

- Dragon Ball

Και κάτι όχι τόσο καλό αλλά που στους περισσότερους θα αρέσει για συναισθηματικούς λόγους.... DragonBall Z :)

Αν σας άρεσε το dragonball Z, τσεκάρετε τότε και το Naruto.

Και τέλος, για οποιον θέλει να θυμηθεί τα παλία....

Εδώ θα μπορέσετε να δείτε online το Kabamaru στα Ελληνικα, ειναι το site ενός φίλου... http://www.animara.co.nr

Να θυμηθούμε λίγο και τα παιδικά μας χρόνια.... :mrgreen: :smile:

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα anime είναι τέχνη και μάλιστα είναι αρκετά ποιοτικά. Έχω δει λίγες ταινίες και αρκετές σειρές (αποσπασματικά όμως).

Το Ghost in the Shell και το Akira με άφησαν με ανοικτό το στόμα. Υπάρχουν και άλλες ταινίες (πχ Jin Roh η συμμορία των λύκων) που διαπραγματεύονται αληθινές κοινωνικές καταστάσεις και φοβίες μέσα από ένα φανταστικό σενάριο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο δημιουργό να εκφράσει το μήνυμα του χωρίς να δεσμεύεται από ταμπού και οπισθοδρομικές αντιδράσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται και μένει στην Αθήνα, το μαγαζί που είναι δίπλα στο Solaris (Εξάρχεια) πουλάει και anime ταινίες. Δε θυμάμαι το όνομα του.

Δημοσ.
Τα anime είναι τέχνη και μάλιστα είναι αρκετά ποιοτικά. Έχω δει λίγες ταινίες και αρκετές σειρές (αποσπασματικά όμως).

Το Ghost in the Shell και το Akira με άφησαν με ανοικτό το στόμα. Υπάρχουν και άλλες ταινίες (πχ Jin Roh η συμμορία των λύκων) που διαπραγματεύονται αληθινές κοινωνικές καταστάσεις και φοβίες μέσα από ένα φανταστικό σενάριο, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο δημιουργό να εκφράσει το μήνυμα του χωρίς να δεσμεύεται από ταμπού και οπισθοδρομικές αντιδράσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται και μένει στην Αθήνα, το μαγαζί που είναι δίπλα στο Solaris (Εξάρχεια) πουλάει και anime ταινίες. Δε θυμάμαι το όνομα του.

ποιό μαγαζί είναι αυτό ρε συ???? Το Solaris τι είναι? :mrgreen:

Εγώ μένω γκύζη που είναι κοντά, κ με τα πόδια πάω που λέει ο λόγος ...

Αλήθεια, πληροφοριακά, πόσο είναι το κόστος περίπου μιας anime ταινίας? όσο ένα κανονικό dvd? Ξέρεις επίσης αν εκείνο το μαγαζί πουλάει, manga/φιγούρες/αφήσες από anime?

Η γενικός άν ξέρει κανείς μαγαζιά του είδους στην Αθήνα να προτείνει

thnx :)

Δημοσ.

Εδώ θα μπορέσετε να δείτε online το Kabamaru στα Ελληνικα, ειναι το site ενός φίλου... http://www.animara.co.nr

Να θυμηθούμε λίγο και τα παιδικά μας χρόνια.... :mrgreen: :smile:

"Μακρονάδααααααααα!!Διάβολε!"

Πρόσφατα είδα όλα τα επεισόδια στο youtube κι έφαγα κόλημα.

Είχα ξεχάσει πόσο θεϊκό anime είναι :grin:

Δημοσ.
ποιό μαγαζί είναι αυτό ρε συ???? Το Solaris τι είναι? :mrgreen:

Εγώ μένω γκύζη που είναι κοντά, κ με τα πόδια πάω που λέει ο λόγος ...

Αλήθεια, πληροφοριακά, πόσο είναι το κόστος περίπου μιας anime ταινίας? όσο ένα κανονικό dvd? Ξέρεις επίσης αν εκείνο το μαγαζί πουλάει, manga/φιγούρες/αφήσες από anime?

Η γενικός άν ξέρει κανείς μαγαζιά του είδους στην Αθήνα να προτείνει

thnx :)

διπλα στο σολαρις εχει ενα. γκυζη μενεις? εγω βαλτινων. ναι τα παντα πουλαει. το σολαρις ειναι ενα βιβλιοπωλειο με πολλα κομικ φιγουρες κτλ. αρκετα παλιο και

πασιγνωστο στον χωρο. οχι ειναι πιο φτηνα απο μια ταινια συνηθως εκτος απο μερικες εξαιρεσεις λογω εισαγωγεα.

Δημοσ.

Το Solaris όπως και το μαγαζί που λέω (πρέπει να λέγεται gift shop αλλά δεν είμαι σίγουρος, έχει πάντως τα ασπρόμαυρα τετράγωνα της σκακιέρας στη πινακίδα του) είναι επί της Μπόταση (αυτή που είναι λίγο πριν τη στροφή της Σόλωνος και το νοσοκομείο που είναι εκεί). Το Solaris είναι βασικά ένα βιβλιοπωλείο το οποίο ειδικεύεται σε λογοτεχνία φαντασίας (είτε μυθολογική είτε επιστημονική) και όχι μόνο. Έχει και το Solaris Anime αλλά λίγο ακριβα. Επίσης το Solaris ξεχωρίζει πια από το ροζ χρώμα που έχουν βάψει την προσοψή του.

Αν προχωρήσεις τρια βήματα προς το Πολυτεχνείο θα δεις το μαγαζί στο ίδιο πεζοδρόμιο με το Solaris. Έχει πολλά ωραία και έξυπνα δώρα, καθώς επίσης και πολλά collectors items και διάφορα τέτοια από ταινίες καθώς και anime ταινίες εντός. Τώρα για πόστερ και τέτοια να σου πω την αλήθεια δε ξέρω. Πέρσι οι anime ταινίες έκαναν 16 EU.

Δημοσ.
Το Solaris όπως και το μαγαζί που λέω (πρέπει να λέγεται gift shop αλλά δεν είμαι σίγουρος, έχει πάντως τα ασπρόμαυρα τετράγωνα της σκακιέρας στη πινακίδα του) είναι επί της Μπόταση (αυτή που είναι λίγο πριν τη στροφή της Σόλωνος και το νοσοκομείο που είναι εκεί). Το Solaris είναι βασικά ένα βιβλιοπωλείο το οποίο ειδικεύεται σε λογοτεχνία φαντασίας (είτε μυθολογική είτε επιστημονική) και όχι μόνο. Έχει και το Solaris Anime αλλά λίγο ακριβα. Επίσης το Solaris ξεχωρίζει πια από το ροζ χρώμα που έχουν βάψει την προσοψή του.

Αν προχωρήσεις τρια βήματα προς το Πολυτεχνείο θα δεις το μαγαζί στο ίδιο πεζοδρόμιο με το Solaris. Έχει πολλά ωραία και έξυπνα δώρα, καθώς επίσης και πολλά collectors items και διάφορα τέτοια από ταινίες καθώς και anime ταινίες εντός. Τώρα για πόστερ και τέτοια να σου πω την αλήθεια δε ξέρω. Πέρσι οι anime ταινίες έκαναν 16 EU.

εκει κοντα εχει και το relax your soul στα εξαρχεια που εχει πολλα πραγματα του ειδους.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Υ.Γ. τον διαχωρισμό cartoon και anime τον έκανα, για να μη βγεί κανένας και νομίζει ότι μιλάμε για πόκεμον κτλπ :mrgreen:

αμα σου αποδείξω ότι και τα πόκεμον είναι άνιμε τι μου δίνεις; :P

πέρα από την πλάκα πιστεύω πως αν είσαι σχετικά σκεπτόμενο άτομο το δοκιμάζεις το σπορ. εγώ δεν ασχολιόμουν αλλά κατέβασα το Fate-Stay Night μια μέρα και από τότε μασάω φανατικά τα πάντα!! πιστεύω ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν από morals και έτσι. και φυσικά πολλά από αυτά όπως είπες είναι κλάσης ανώτερα από ότι @!#$ βλέπει ο μέσος Έλληνας στην τηλεόραση... και σαν σενάριο και σαν πλοκή και σαν soundtrack... αλλά που να νιώσει ο κόσμος...

(:idea: καλό θα ήταν να ανταλάζαμε email οι anime fans για να κάνουμε καμια ανταλαγή ή για να λέμε κανά νεο - δεν έχουμε όλοι dsl πάντα ;/

:idea: ή μπορούμε να κάνουμε ένα γκάλοπ πόσοι θέλουμε άνιμε υποενότητα να λέμε τα νέα μας/κριτικές σε νέα ανιμε και δεν συμαζεύεται! (καλές οι ιδέες ή να πάρω καμιά mentos? - καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω; )

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες anime otakus.Τα anime κάλλιστα μπορούν να συναγωνιστούν ακόμα και τις καλύτερες κινηματογραγικές ταινίες από πλευρά σεναρίου,ήχου και εικόνας(π.χ. Ergo Proxy,FMA,Death Note,Evangelion)και το ωραίο είναι ότι υπάρχουν anime για όλα τα γούστα.

Όσο για την πρόταση του από πάνω,πιστεύω ότι θα δημιουργηθεί μια υποενότητα στο κομμάτι του κινηματογράφου

Δημοσ.
διπλα στο σολαρις εχει ενα. γκυζη μενεις? εγω βαλτινων. ναι τα παντα πουλαει. το σολαρις ειναι ενα βιβλιοπωλειο με πολλα κομικ φιγουρες κτλ. .

ζούμαρε λίγο, πες περιοχή, οδό και οδηγίες για το πως πάμε εκεί -κατά προτίμηση με συγκοινωνία.

Δημοσ.
ζούμαρε λίγο, πες περιοχή, οδό και οδηγίες για το πως πάμε εκεί -κατά προτίμηση με συγκοινωνία.

επειδη ειμαι σε λιγο περιεργη φαση τωρα δεν θυμαμαι οδο και τετοια. το β5 απο

απο αγ. παρασκευη παρε μετα μετρο εθνικη αμυνα και κατεβα ομονοια. κοντα

στα εξαρχεια ειναι θα σου πω την οδο αυριο που θα εχω καθαρο μυαλο. υπαρχει

και αλλο ενα με anime οπως βλεπεις το μετροπολις το κεντρικο λιγο προς τα

δεξια που εχει πολυ περισοτερα.

Δημοσ.

λολ εντάξει, ξέρω πως να πάω ως τα εξάρχεια. το ανιμετζίδικο το ξέρω, κλέφταρχος μεγάλος. το άλλο με τα μάνγκα αν βρεις που είναι με ενδιαφέρει. λογικά πρέπει να 'ναι κοντά στη σολωμού.

Δημοσ.
λολ εντάξει, ξέρω πως να πάω ως τα εξάρχεια. το ανιμετζίδικο το ξέρω, κλέφταρχος μεγάλος. το άλλο με τα μάνγκα αν βρεις που είναι με ενδιαφέρει. λογικά πρέπει να 'ναι κοντά στη σολωμού.

ε καλα και μενα μου φανηκε περιεργο που μου εγραψες για το πως θα πας. στην

σολωμου ειναι το relax your soul αν θυμαμαι καλα και αυτο εχει μανγκα το

σολαρις θα σου πω αυριο ακριβως την οδο πρεπει να παρω ενα τηλεφωνο. εκει

κοντα ειναι και αυτο παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...