Προς το περιεχόμενο

Anime, τι πιστεύετε για αυτά???

desolatorXT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πιστευετε για τα anime? σας αρέσουν? βλέπετε κάτι από αυτα? σας φένονται παιδιάστικα/ανόητα?

Απλα θα ήθελα να δω τη γνώμη του κόσμου για αυτα? Πληροφορικά πάντως, για να μην υπάρχει παρανόηση, άλλο το anime και άλλο το cartoon.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μιλαμε για τα adult, μου φαινονται απλα βαρετα...

Αν μιλαμε για sci-fi, cyber punk τοτε πολλα ειναι αρκετα αξιολογα.

Δημοσ.
Αν μιλαμε για τα adult, μου φαινονται απλα βαρετα...

Αν μιλαμε για sci-fi, cyber punk τοτε πολλα ειναι αρκετα αξιολογα.

για όλα τα είδη ρωτάω όχι κάτι συγκεκριμένο... Εγώ μέχρι πρότεινος δεν έβλεπα, αλλά μου τα "κόλησε" ένας συμφοιτητής που ασχολείτε...

Το πρώτο που είδα ήταν το The Full Metal Alchemist. Ενα πραγματικά πολύ ωραίο anime, με ωραίο σενάριο, που να σας πώ την αλήθεια, μου φάνηκε πολύ πιο σοβαρό απο την Μαρια την Άσχημη για παράδειγμα ή το Καφέ της Χαράς... Πραγματικά πίστεψα και πιστεύω πως αποτελούν ένα είδος τέχνης... Απλά ήθελα πάντα να ρωτήσω κάτι τέτιο, γιατί πολύς είναι ο κόσμος, που μόλις βλέπει την εικόνα "παιδικού" σπέυδει αμέσως να το κατακρίνει, χωρις να ξέρει περί τίνος πρόκειτε...

Υ.Γ. τον διαχωρισμό cartoon και anime τον έκανα, για να μη βγεί κανένας και νομίζει ότι μιλάμε για πόκεμον κτλπ :mrgreen:

Δημοσ.

γαμούν τα anime. όποιος πιστεύει ότι είναι "παιδικά" απλά δεν έχει ασχοληθεί.

ps:τεχνικά και τα pokemon/digimon anime είναι. αλλά............

Δημοσ.

παιδια εγω οσα και αν εχω προσπαθησει να δω βαριεμαι ανελεητα. τα μονα που μου αρεσαν ηταν τα κλασικα vampire hunter d και ninja scroll. γενικα μονο αυτοτελη αντεχω να δω δεν μπορω να βλεπω πολλα επεισοδια βαριεμαι ελεινα παρολαυτα τα θεωρω μορφη τεχνης και αυτα και οπτικα πολλα ειναι πολυ εντυπωσιακα οπως ενα που μου εδωσαν προσφατα το ergo proxy.

Δημοσ.
1980, αν σου άρεσε ο D, τσεκάρεις σούμπιτος Hellsing.

με τον d ειχα φαει μεγαλο κολημα πολυ γοητευτικη φιγουρα σαν χαρακτηρας γενικα. το ξερω το hellsing αλλα απο οτι θυμαμαι ηταν σε επεισοδια δεν ηταν κατι

αυτοτελες γιαυτο δεν εκατσα να το δω. αυτη η συνεχεια του ninja scroll ποτε δεν καταλαβα γιατι κοπηκε. ειχε βγει κατι σαν εισαγωγη που θα συνεχιζοταν και τελικα

δεν το βγαλανε και ηταν παρα πολυ καλο.

το animatrix μπορουμε να το θεωρησουμε anime? γιατι για τα δικα μου γουστα ηταν φοβερο.

• Moderators
Δημοσ.

παιδια εγω οσα και αν εχω προσπαθησει να δω βαριεμαι ανελεητα.

...μπλα μπλα...

Συμφωνώ απολυτα. Ισως να φταιει το οτι δεν εχω κατσει να ασχοληθώ...

Δημοσ.
παιδια εγω οσα και αν εχω προσπαθησει να δω βαριεμαι ανελεητα. τα μονα που μου αρεσαν ηταν τα κλασικα vampire hunter d και ninja scroll. γενικα μονο αυτοτελη αντεχω να δω δεν μπορω να βλεπω πολλα επεισοδια βαριεμαι ελεινα παρολαυτα τα θεωρω μορφη τεχνης και αυτα και οπτικα πολλα ειναι πολυ εντυπωσιακα οπως ενα που μου εδωσαν προσφατα το ergo proxy.

κοιτα, λογικό είναι να βαρεθείς αν πάρεις να δεις 20 επεισόδια μαζί... Π.χ. το full metal alchemist που ανλεφερα πιο πάνω είναι 51 επεισόδια... Οταν λοιπον γυρνουσα σπίτι το μεσημέρι έβλεπα κ ένα ή 2 επεισόδια αναλογα πόσο χρόνο είχα ενς έτρωγα παράλληλα... Συγκρινόμενο παράλληλα και με το τί έχει η τηλεόραση εκείνη την ώρα (Στεφανίδου/λαμπύρη κτλπ) αποτελεί μια ιδανική επιλογή...

Φανταζομαι απλά πως αυτά που επέλεξεσ να δεις, δεν είχαν κάτι που να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον... :P

Δημοσ.
κοιτα, λογικό είναι να βαρεθείς αν πάρεις να δεις 20 επεισόδια μαζί... Π.χ. το full metal alchemist που ανλεφερα πιο πάνω είναι 51 επεισόδια... Οταν λοιπον γυρνουσα σπίτι το μεσημέρι έβλεπα κ ένα ή 2 επεισόδια αναλογα πόσο χρόνο είχα ενς έτρωγα παράλληλα... Συγκρινόμενο παράλληλα και με το τί έχει η τηλεόραση εκείνη την ώρα (Στεφανίδου/λαμπύρη κτλπ) αποτελεί μια ιδανική επιλογή...

Φανταζομαι απλά πως αυτά που επέλεξεσ να δεις, δεν είχαν κάτι που να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον... :P

υπερβολές. μια χαρά έχω δει 30 επεισόδια bleach σε μια μέρα. αλλά είναι και το anime τέτοιο που το σηκώνει. και fma πρέπει να'χα δει καμιά 15αριά μαζεμένα.

πχ στο (θεικό) ergo proxy έβλεπα max 2 τη μέρα. στο neon genesis evangelion τα ίδια. αλλά είναι τελείως διαφορετική φάση τα 2 πρώτα με τα 2 τελευταία

Δημοσ.

μου τα ειχαν δωσει και τα full metal alchemist αλλα ειλικρινα δεν αντεχω να

βλεπω τοσα επεισοδια γενικα δεν μπορω τις συνεχειες ουτε t.v. βλεπω εκτος

απο ειδησεις και αγωνες απλα θελω να ειναι κατι αυτοτελες δικο μου κολημα

δεν ξερω γιατι ακριβως. και αυτο που μου εδωσαν τωρα το ergo proxy ειναι

πραγματικα καταπληκτικο που ειδα ενα επεισοδιο αλλα δεν μπορω να κατσω

να δω και τα υπολοιπα επεισοδια δεν εχω υπομονη κουραζομαι ευκολα.

Δημοσ.

τα ανιμέ είναι φοβερά και υπάρχουν και πιο σοβαρά με σενάριο που θα ζήλευαν οι καλύτερες ταινίες. Σιγά σιγά το Hollywood θα αρχίσει να φτιάχνει live-action movies apo anime, ενώ ήδη ταινίες έχουν επηρεαστεί από ανιμέ(πχ Ghost in the Shell και Ματριξ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...