Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ετσι μπράβο να το ακούτε και απο άλλους! Το ειπα κι εγω πριν απο εσενα, στο ποστ 11.
palawiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Είναι εκτός της λίστας σου.Το Toughpower 750 Watt της Thermaltake.Πολύ σταθερό στα τεστ,αθόρυβο,φτηνό.Σε ένα γερμανικό τεστ σε περιοδικό το έβγαλε κατα πολύ σταθερότερο από enermax,tagan,ocz,corsair.Έχω το 700άρi,έμεινα ευχαριστημένος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Η μονη σειρα της Thermaltake που αξιζει ειναι τα TOUGHPOWER. Ολα τα αλλα Tt ειναι για τα μπαζα απλα...
madsc Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Η απάντηση είναι λίγο σχετική καθώς έχει να κάνει με τα μοντέλα εκτός από τις μάρκες. Για το καλύτερο πλέον -αυτή τη στιγμή- πάμε σε PC Power & Cooling ως μάρκα. Σε γενικές γραμμές: Enermax => σταθερή αξία στα psu αλλά όχι κορυφή πλέον. OCZ, Corsair, Silverstone => rebranded, μεσαία κατηγορία, πληρώνεις όνομα. Tagan (Rev 2 κ μετά) σταθερά + αξιόπιστα με φορτίο. Περί modular, ανεξαρτήτου μάρκας: Μαρκετικό αλλά όχι 100% τεχνικά σωστό. Θεωρητικά χάνεις από την τάση/ένταση του ρεύματος με κάθε extra σύνδεση σε έκαστη γραμμή & επίσης όσο μεγαλώνει το μήκος του καλωδίου. Πρακτικά έχει βάση αλλά δεν είναι κ κάτι τόσο τρομερό, αν δεν είναι οριακό ή ζορίζεται το psu για τις απαιτήσεις του συστήματος. Τα καλώδια ούτως ή άλλως τακτοποιούνται/κρύβονται κ αλλιώς, μεράκι κ όρεξη να υπάρχει. /sc
Zarakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Φίλε Madsc απορούσα για να πω την αλήθεια πως κανένας άλλος μέχρι τώρα δεν ανέφερε τα PC P&C. Πιστεύω ότι πρόκειται για κορυφαία μάρκα (όχι όμως ότι πληρώνεις ΜΟΝΟ τη μάρκα) και απ' ότι φαίνεται συμφωνούν μαζί σου πάμπολλοι στο εξωτερικό, ειδικά Αμερικανοί γιατί νομίζω είναι και η μόνη αμιγώς αμερικανική εταιρεία κατασκευής PSU που έχει μείνει. Παίδες πραγματικά σας ευχαριστώ και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι από καρδιάς ευπρόσδεκτη, ακόμα και έτσι...για να γίνεται κουβέντα.
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Φίλε Madsc απορούσα για να πω την αλήθεια πως κανένας άλλος μέχρι τώρα δεν ανέφερε τα PC P&C. Πιστεύω ότι πρόκειται για κορυφαία μάρκα (όχι όμως ότι πληρώνεις ΜΟΝΟ τη μάρκα) και απ' ότι φαίνεται συμφωνούν μαζί σου πάμπολλοι στο εξωτερικό, ειδικά Αμερικανοί γιατί νομίζω είναι και η μόνη αμιγώς αμερικανική εταιρεία κατασκευής PSU που έχει μείνει.Παίδες πραγματικά σας ευχαριστώ και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι από καρδιάς ευπρόσδεκτη, ακόμα και έτσι...για να γίνεται κουβέντα. εμ εγω στα εβαλα στα κορυφαια μαζι με τα etasis........
Zarakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 1980 sorry!!! Απροσεξία...Κάτι άλλο που μου ήρθε τώρα και είναι επίσης εκτός λίστας είναι τα Zippy. Ξέρει κανείς τίποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.