Προς το περιεχόμενο

Η γνώμη σας για PSU

Zarakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα γειά σε όλλους και Χρόνια Πολλά. Η ερώτησή μου είναι σαφής (αν και δεν ξέρω για το κατά πόσο θα έχει απλή απάντηση) και είναι η ακόλουθη. Ποιό κατά τη γνώμη σας είναι το καλύτερο PSU τάσης 600<W<850 και τιμής 100<Ευρώ<200 από τα παρακάτω (αλφαβητικά):

CORSAIR

ENERMAX

ETASIS

OCZ

PC P&Q INC.

SEASONIC

SILVERSTONE

TAGAN

Δημοσ.

Επομένως Tenshi μου λες ότι είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και δεν πρόκειται για τεχνολογική ή ποιοτική διαφορά;

Δημοσ.

Τα modular έχουν και δεύτερο ανεμιστήρα ο οποίος πέρνει μπροστά όταν το φορτίο είναι μεγαλύτερο των 200W. Από αυτό το σημείο και μετά η ησυχία σου πάει περίπατο...

Δημοσ.

Δέν έχω προσωπική εμπειρία με modular τροφοδοτικό,κατά καιρούς όμως έχει αναφερθεί στο φορουμ οτι τα τροφοδοτικά με αποσπώμενα καλώδια είναι λίγο χειρώτερα (ώς προς την απόδοση) απο τα αντίστοιχα "συμβατικά",καθώς υπάρχει κάποια απώλεια λόγω του τρόπου σύνδεσης.

Βέβαια αν είσαι modder ή ψείρας και δέν θές τα καλώδια να είναι σκορποχώρι μέσα στο κουτί ή για κάποιο λόγο βαριέσαι να τακτοποιείς καλώδια ένα modular θα βόλευε καλύτερα.

Δημοσ.

Για το SEASONIC συμφωνείς και εσύ Tenshi;

Playmania τι εννοείς ότι από εκεί και έπειτα χάνεις την ησυχία σου;

Πάντως παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια και ελπίζω να ακουστούν και άλλες απόψεις.

Δημοσ.

χωρις να ξερω πιο μοντελο θελεις νομιζω etasis και pc p&c νομιζω αυτες ειναι οι δυο κορυφαιες απλα επειδη προσφατα ηρθαν μοντελα στην ελλαδα δεν τις γνωριζει

πολυς κοσμος αλλα νομιζω οτι ειναι τα καλυτερα απο αποψης δυναμης και ποιοτητας. αλλα για να το πω και με αλλο τροπο εγω προσωπικα οποιαδηποτε απο αυτες τις

μαρκες θα επαιρνα εκτος απο την ocz και την corsair. για την corsair δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για την ocz εχω διαβασει πολλες αρνητικες γνωμες ομως. αλλα ειναι

καινουργια στον χωρο η corsair και εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. εγω προσωπικα εχω enermax 620 το εχω μετρησει με ψηφιακο

πολυμετρο και ολες οι ενδειξεις αψογες και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. γενικα την εμπιστευομαι πολυ αυτη την εταιρια αλλα και το seasonic νομιζω ειναι μια

σκαλα πανω απο τα enermax. παρολαυτα και απο φιλο μου που εχει etasis και το κατεχει το θεμα των τροφοδοτικων, πανω σε υπερχρονισμενη 8800gtx θα επελεγα

αυτην.

• Moderators
Δημοσ.

Tα ETASIS ειναι αξιοπρεπέστατα, οπως επισης τα Enermax τα Tagan και λιγοτερο τα Seasonic.

Εγω σε αντιθεση με τον φιλο απο πανω θα εμπιστευομουν OCZ και με το παραπανω.

Κι εγω Enermax εχω.

Δημοσ.

Η CORSAIR είναι όντως καινούργια στο χώρο αυτό. Βέβαια όχι μόνο δεν έχω ακούσει κάτι άσχημο για το τροφοδοτικό της αλλά αντίθετα ακούω (διαβάζω μάλλον) τα καλύτερα. Επίσης μια εταιρία που έχει έναι όνομα (με όμικρον κεφαλαίο) στο χώρο των μνημών δε ρισκάρει να το χαλάσει κάνοντας απερισκεψίες. Κάποιος στο αντίστοιχο forum του http://www.extremeoverclocking.com ανέφερε ότι τα PSU's της CORSAIR κατασκευάζονται από τη SEASONIC, αληθεύει;

Δημοσ.

Εγώ απο προσώπικη εμπειρία θα πρότεινα ενα εκ τών Enermax(αυτο εχω και εγώ άλλωστε!) και Τagan(Προσοχή! μην την πατήσετε και εσείς με το διακόπτη Split - Compine και το κάψετε σαν κι εμένα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...