alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο.Είστε η ομάδα των σκανδάλων του κράτους και θα έπρεπε να είστε στα τοπικά της Ιταλίας τώρα.Ας είναι καλα ο Σίλβιο Μα με εσάς για Πρωταθλήτρια εκεί νομίζω ότι παίζουμε. Εντομεταξύ κατά λάθος βρέθηκα σε αυτό το τόπικ από ένα πόστ μου που μεταφέρθηκε. Έψαξα λίγο στις προηγούμενες σελίδες αλλά τίποτα για Μπεσίκτας δεν είδα γραμμένο... :twisted:
1980 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο.Είστε η ομάδα των σκανδάλων του κράτους και θα έπρεπε να είστε στα τοπικά της Ιταλίας τώρα.Ας είναι καλα ο Σίλβιο ποιοι πελατες ρε κακομοιριδες? ρε εχετε τρελαθει εντελως? εβγαλε γλωσσα και η ιντερ η ανυπαρκτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Σεβασμό στην ομάδα που δίδαξε σε ολη την ευρώπη το ποδόσφαιρο τηε νίκης ποια?:mrgreen: το 2003 ποιος ήταν τελικό cl? και μην μου πεις οτι και αυτό ήταν στημένο...
Panathinaikara Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα χωρις πλακα μου κανει φοβερη εντυπωση που υπαρχουν οπαδοι της ιντερ εκτος μιλανου. μιλαμε για την πλεον ηττοπαθη και αποτυχημενη ομαδα αναλογικα με το χρημα που διαθετει. κι εγώ την υποστηρίζω. Εδώ και πολύ καιρό. Μου θυμίζει κάτι από Γιαννακόπουλους, με πρόεδρο τρελό που σκάει φράγκα,φέρνει παικταράδες και παθιάζεται κάργα με την ομάδα, αλλά άλλοι παράγοντες έχουν σαν αποτέλεσμα να μη παίρνει τίτλους.
Dude_ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Απλά μην συγκρίνεις τον μπασκετικό βάζελο με την Ίντερ... οχι τίποτα άλλο προσβάλεις την ομάδα σου(και δεν εννοώ την Ίντερ φυσικά!)
kirdou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Φέτος θα κάνουμε νέο ρεκόρ.Θα πάρουμε το campionato με 100 βαθμούς πέρσυ με 97.Απο 3 μπαλάκια στην αιώνια πελάτισσα μιλαν και 5 στην βρωμεντους αν δεν παλεύει βέβαια για την παραμονή της
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Φέτος θα κάνουμε νέο ρεκόρ.Θα πάρουμε το campionato με 100 βαθμούς πέρσυ με 97.Απο 3 μπαλάκια στην αιώνια πελάτισσα μιλαν και 5 στην βρωμεντους αν δεν παλεύει βέβαια για την παραμονή της ΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσ!!! Κάντε ρε λίγο ησυχία... το παιδί κοιμάται.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Έλα μωρέ που καμαρώνεται κιόλας. Ας μη μας παίρνατε τον Ιμπραΐμοβιτς σε τιμή ξεφτίλας μετά το σκάνδαλο που υποτίθεται ότι δημιούργησε η Γιουβέντους (για μένα είναι φανερό ότι της την έστησαν γιατί τους καθόταν στο σβέρκο) και θα σου 'λεγα εγώ. Άλλη είναι η ομάδα που ανατρέπει τα κατεστημένα και ο μόνος τρόπος που βρήκαν μέχρι σήμερα να τη σταματήσουν, ήταν "γραφειοκρατικός".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.