Προς το περιεχόμενο

F.C Internazionale Milano

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

αααααααα μας κοροϊδεψες δηλαδη...

αλητη!

χαχαχαχα

ιντερ ειμαι κ σου λεω ενα μονο: καντε ονειρα (για τιτλο)!

Δημοσ.
αααααααα μας κοροϊδεψες δηλαδη...

αλητη!

χαχαχαχα

ιντερ ειμαι κ σου λεω ενα μονο: καντε ονειρα (για τιτλο)!

Παρηγορήσου με το scoudeto εσύ. Εμένα άσε μου την μεγάλη κούπα του ΤσουΛου! :mrgreen:

Δημοσ.

κοιταχτε πελατες, μια ζωη οτι κανετε εξω γιατι μεσα στιν Ιταλια ενα τιποτα ειστε με μπολικο καθολου τωρα που ο προεδρος δεν ειναι και πρωθυπουργος... χαχαχαχαχαχα. αυτο που κανατε δεν εχει ξαναγινει πουθενα στην ιστορια του ποδοσφαιρου: ο προεδρος της ομαδας να ειναι και πρωθυπουργος της χωρας, ΕΛΕΟΣ.... κ σκεφτομουνα να επαιρνα και κανα ανεμιστηρακι να φανταστεις.... τωρα μπαααα...

Δημοσ.
κοιταχτε πελατες, μια ζωη οτι κανετε εξω γιατι μεσα στιν Ιταλια ενα τιποτα ειστε με μπολικο καθολου τωρα που ο προεδρος δεν ειναι και πρωθυπουργος... χαχαχαχαχαχα. αυτο που κανατε δεν εχει ξαναγινει πουθενα στην ιστορια του ποδοσφαιρου: ο προεδρος της ομαδας να ειναι και πρωθυπουργος της χωρας, ΕΛΕΟΣ.... κ σκεφτομουνα να επαιρνα και κανα ανεμιστηρακι να φανταστεις.... τωρα μπαααα...

Τι πελάτες βρεεεεεεε!!! 42 χρόνια είχατε να μας νικήσετε...

Άλλα 800 χρόνια είχατε να πάρετε τίτλο!!!

Αν και δεν ξέρω γιατί παρεξηγούμε αφού το να παίρνω κούπες έξω είναι καλύτερο από το να παίρνω μέσα. :mrgreen:

Άμα χάσουμε στο μεταξύ μας ματς θα σου χαρίσω έναν ανεμιστήρα :twisted:

Δημοσ.

περυσι και στα 2 χασετε, οποτε μου χρωστας ηδη τους 2... + 1 νικη τωρα... ολα οκ!! καλοριζικα μου!!! χαχαχαχαχαχα πελατες!

στη Β' επρεπε να ησασταν κανονικα με γιουβε αλλα ειπαμε... ο προεδρος φροντιζει για ολα, κομπιναδοροι!

Δημοσ.
[/b]

στη Β' επρεπε να ησασταν κανονικα με γιουβε αλλα ειπαμε... ο προεδρος φροντιζει για ολα, κομπιναδοροι!

+1

Στη φράση "ειδική μεταχείριση" στο λεξικό πρέπει να γραφτεί αυτό σαν παράδειγμα. Μίλαν και Γιουβέντους είχαν αρχικά την ίδια ή παρόμοια τύχη αλλά ω! του θαύματος τη Μίλαν την ανεβάσανε 1-2 κατηγοίες το ίδιο απόγευμα...

Δημοσ.
+1

Στη φράση "ειδική μεταχείριση" στο λεξικό πρέπει να γραφτεί αυτό σαν παράδειγμα. Μίλαν και Γιουβέντους είχαν αρχικά την ίδια ή παρόμοια τύχη αλλά ω! του θαύματος τη Μίλαν την ανεβάσανε 1-2 κατηγοίες το ίδιο απόγευμα...

Όσο και αν δεν μου αρέσει συμφωνώ στην "ειδική μεταχείριση" αλλά η Μίλαν δεν αντιμετώπιζε τις ίδιες κατηγορίες με την Γιούβε. Ήταν πολύ πιο ελαφριές.

Δημοσ.

εμενα χωρις πλακα μου κανει φοβερη εντυπωση που υπαρχουν οπαδοι της ιντερ εκτος μιλανου. μιλαμε για την πλεον ηττοπαθη και αποτυχημενη ομαδα αναλογικα με το χρημα που διαθετει.

Δημοσ.
εμενα χωρις πλακα μου κανει φοβερη εντυπωση που υπαρχουν οπαδοι της ιντερ εκτος μιλανου. μιλαμε για την πλεον ηττοπαθη και αποτυχημενη ομαδα αναλογικα με το χρημα που διαθετει.

+1

Δεν θυμάμαι ποιός δημοσιογράφος την είχε αποκαλέσει "νεκροταφείο παικτών"...

Δημοσ.

forca inter!Η μεγάλη απάτη της Ιταλίας η Γιουβέντους μες τη βρωμιά και το μιλανάκι θα βλέπουν πλεόν την πλάτη μας.Σεβασμό στην ομάδα που δίδαξε σε ολη την ευρώπη το ποδόσφαιρο τηε νίκης

Δημοσ.
forca inter!Η μεγάλη απάτη της Ιταλίας η Γιουβέντους μες τη βρωμιά και το μιλανάκι θα βλέπουν πλεόν την πλάτη μας.

Μιλανάκι;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

Σεβασμό στην ομάδα που δίδαξε σε ολη την ευρώπη το ποδόσφαιρο τηε νίκης

Εδώ και αν θέλει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Να λέτε ευτυχώς που έχουμε το ίδιο γήπεδο και έρχονται οι κούπες και βλέπετε τι σχήμα έχουν.

Δημοσ.

Καλά οι πελάτες έχουν πάντα δίκιο:mrgreen:.Είστε η ομάδα των σκανδάλων του κράτους και θα έπρεπε να είστε στα τοπικά της Ιταλίας τώρα.Ας είναι καλα ο Σίλβιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...