silverthan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να μην έχει δικό της thread η Ιντερ???? Σοκ...
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εδω δεν εχει η μιλαν και η ρεαλ θα εχει η ιντερ?
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 το σοκ είναι ότι βρέθηκε υποστηρικτής της ίντερ (joking)! απλά, είναι γεγονός... άσε να δημιουργηθούν της ρεάλ,της μπάρτσα,της μίλαν,κ μετά το συζητάμε βρε συ! (αααα,το εδιμβούργο λένε ότι είναι απίστευτα όμορφο ε?)? ΥΓ: η ιντερ μου ήταν πάντα αδιάφορη ως ομάδα,το μόνο που με κάνει να τη συμπαθώ είναι ότι ο κουβάς ο μοράτι,αγοράζει τα άντερά του,κ ομάδα δε φτιάχνει με τίποτα,κ για να πάρει τίτλο,έπρεπε να μηδενιστεί η μισή ιταλία! αλλά ομάδα που έχει καραγκούνη,χούτο (2φορές),γεωργάτο,κ 2 τούρκους,πως να πάει μπροστά? ΥΓ2:εκτός της μίλαν,της οποίας έγινα φίλος λόγω των 3 ολλανδών ΤΟΤΕ,συμπαθώ πολύ τη φιορεντίνα!
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Συμπαθώ στο Ιταλικό και εγώ την Ίντερ Είχα πάθει πλάκα τότε που το έχασε την τελευταία αγωνιστική όταν ήθελε νίκη με την αδιάφορη Λάτσιο και κατάφερε και έχασε 4-2,τη συμπάθησα ακόμη περισσότερο τότε. Φυσικά λόγω Γκεό και τέλος λόγω προέδρου που αποδεικνύει κατά καιρούς ότι δεν είναι καβούριας αλλά τα σκάει κανονικά για να φέρει μεγάλα ονόματα (άσχετα αν όπως σωστά προαναφέρθηκε μάζεψε και ένα σωρό παλτά).Επιπλέον και πολύ σημαντικό,μου αρέσε πάντοτε πολύ και η εμφάνιση της.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ρε παιδιά, θα γεμίσουμε τόπικ ομάδων όμως. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Να ανοίξω και εγώ ένα για τη Γιουβέντους άμα είναι έτσι (δε θέλω). Το μπλα μπλα θα γίνει αδιάβαστο σε λίγο.
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 γιαυτο και εγω νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει ξεχωριστος τομεας με αθλητικα οπως ειχε γραψει και καποιος πριν λιγο καιρο. γιατι να μην φτιαξεις και εσυ ενα για την γιουβεντους αν την γουσταρεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 αν γίνει ξεχωριστός τομέας με τα αθλητικά... αλλά τότε μάλλον θα χαλάσει πολύ η ταυτότητα του insomnia.
1980 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εαν αναλογιστεις οτι τα δυο τοπικ στο μπλα μπλα με τα περισοτερα ποστς ειναι του παναθηναικου με 80 χιλιαδες και του ολυμπιακου με 66 χιλιαδες εχει αλλαξει ηδη η ταυτοτητα του ινσομνια.
genius_13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μια ομαδα υπαρχει στην Ιταλια και αυτη ειναι η Γιουβεντους.Η Ιντερ απλα δεν υπαρχει.Ειναι απλα Looser.Μονο αν γινοταν αυτο που εγινε με την Γιουβε θα μπορουσε να παρει πρωταθλημα. :roll:
silverthan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μια ομάδα υπάρχει στη Serie B και αυτή είναι η Γιουβέντους...
kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κρίμα που η Ίντερ δεν απόκτησε ποτέ ψυχολογία νικητή. Την είχα συμπαθήσει επί εποχής γκέο αλλά μέχρι εκεί. η ηττοπάθεια απέναντι στην μίλαν κ ειδικά η αδυναμία της να κατακτήσει κάποιο τίτλο άσχετα με τα πόσα χρήματα ξοδεύει ο καημένος πρόεδρος, ανεκδοτο την έχει καταντήσει.έπρεπε να πάρει η ιταλία παγκόσμιο κ να αποκλειστεί κ μηδενιστεί η μισή ιταλία για να γυρίσει στους τίτλους. ειλικρινά κρίμα το χρήμα αυτού του ανθρώπου.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Πως να αποκτήσει όταν της παίρνανε τα πρωταθλήματα η Juventus και η Milan με τις μεθόδους που μάθαμε??Είδαμε όταν ανακαλύφθηκαν...20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, γιαυτο λίγα λόγια για την πιό ιστορική ομάδα του Ιταλικού ποδοσφαίρου.
1980 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Πως να αποκτήσει όταν της παίρνανε τα πρωταθλήματα η Juventus και η Milan με τις μεθόδους που μάθαμε??Είδαμε όταν ανακαλύφθηκαν...20 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο, γιαυτο λίγα λόγια για την πιό ιστορική ομάδα του Ιταλικού ποδοσφαίρου. η πιο ιστορικη ομαδα απο πιας αποψεως? και ποσα πρωταθλητριων εχει η ιντερ???????
genius_13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Ενταξει οτι πειτε...Είχατε παντα τοσο καλή ομαδα που μολις πέσαμε πήγατε και πήρατε όλοι την ομαδα της Γιουβεντους. Γιουβεντους->[b[29[/b] Πρωταθληματα Ιντερ->15? Επιστρεφουμε ομως..
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Από απόψεως του ποιός δίδαξε ποδόσφαιρο στην Ιταλία με τις θρυλικές ομάδες του 60.Μα είστε σοβαροί ακόμα για τα μούφα πρωταθλήματα λέτε?ΉΜΑΡΤΟΝ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.