mania83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει τέτοιο θέμα στο παρελθόν,αλλά με αφορμή την δική μου ενασχόληση με τον οργανισμό αυτό ήθελα να σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο site www.actionaid.gr .Αξίζει τον κόπο πιστεύω.Κάνουν καλό έργο παγκοσμίως! Γιατί και οι νέοι άνθρωποι είναι ευαισθητοποιημένοι!!!!!!!!!!
vasso286 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Διαθέστε λίγο χρόνο και ελάχιστα χρήματα - θα αλλάξετε τη ζωή ενός ανθρώπου.
bchris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Παιδια αν ξερετε (μιας που φαινεται να εχετε ασχοληθει) θελω να σας κανω μια ερωτηση, γιατι εχω στειλει email εδω και 4 ημερες και δεν μου εχουν απαντησει. Μπορεις να επιλεξεις φυλο/χωρα του παιδιου μου θα γινεις αναδοχος?
Tzinaki Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δε μπορείς να επιλέξεις τπτ από τα 2.......Απλώς από τη στιγμή που θα κάνεις την αίτηση σου μετά από κάποιες μέρες θα σου έρθουν φωτογραφία του παιδιού κ όλες οι πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του κ το ίδιο.........Μέσα στον ίδιο φάκελο θα περιλαμβάνοντια πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργείας της actionaid.....
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μπορεις να επιλεξεις φυλο/χωρα του παιδιου μου θα γινεις αναδοχος? 12χρονες Τσέχες;
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 12χρονες Τσέχες; Ντροπή και αίσχος!! Kαι ειδικά για έναν moderator :-P :razz:
mania83 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδια αν ξερετε (μιας που φαινεται να εχετε ασχοληθει) θελω να σας κανω μια ερωτηση, γιατι εχω στειλει email εδω και 4 ημερες και δεν μου εχουν απαντησει. λιγη υπομονη θελει.εμενα μου ηρθε ο φακελος με τα στοιχεια μετα απο δυο μηνες.
pixies451 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 εγω συμμετεχω σχεδον ενα χρονο κ δε μου εχουν λειψει καθολου τα 22 ευρω το μηνα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.