kflabouris Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 λοιπον χτες πηρα απο ενα μελος της οικογενειας μου το σκληρο του ο οποιος ειχε windows xp professional για να του κανω format και να του βαλω τα vista.Ολοκληρωσα ολη την διαδικασια στο pc μου,δοκιμασα αν δουλευει και ηταν ολα μια χαρα.Οταν πηγα να βαλω το σκληρο στο αλλο pc μου εβγαζε το εξης σφαλμα BOOTMGR IS MISSING press ctrl+alt+del to restart ξαναεβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα στο pc μου και δουλευε κανονικα Θελω να πω οτι τα μηχανηματα ειναι σχεδον ιδια τι λετε να εχει γινει???:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
desolatorXT Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 λοιπον χτες πηρα απο ενα μελος της οικογενειας μου το σκληρο του ο οποιος ειχε windows xp professional για να του κανω format και να του βαλω τα vista.Ολοκληρωσα ολη την διαδικασια στο pc μου,δοκιμασα αν δουλευει και ηταν ολα μια χαρα.Οταν πηγα να βαλω το σκληρο στο αλλο pc μου εβγαζε το εξης σφαλμα BOOTMGR IS MISSING press ctrl+alt+del to restart ξαναεβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα στο pc μου και δουλευε κανονικα Θελω να πω οτι τα μηχανηματα ειναι σχεδον ιδια τι λετε να εχει γινει???:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Αν το άλλο συστημα έχει διαφορετική μητρική εστς και ίδιας εταιρίας άλλα άλλο μοντέλο τότε άστο δε γίνετε... \ Όσων αφορά το μήνυμα που σου βγάζει, μήπως έχεισ διαλέξει άλλη ΒΟΟΤ device και όχι τον σκληρό? Το είχα πάθει και εγώ αυτό, έχω 6 σκληρούς στο σύστημα μου, και είχε μπει απο default να ξεκινάει με διαφορετικό σκληρο απο αυτόν που είχε το λειτουργικο σύστημα..Οπότε μου έβγαζε το ίδιο μύνημα..
kflabouris Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 oxi etsi ki alliws exei enan disko to pc tou....
Freakster Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Με fixmbr απο την κονσολα επιδιορθωσης; Αυτο δε φτιαχνει τα boot managers; Κανεις boot απο το σιντι των win και το βρισκεις.
kflabouris Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Loipon ebala ksana ta windows xp professional pou eixe kai palia o sklhros tou kai ton dokimasa sto pc mou!!Douleei kanonika pali alla molis paw kai ton vazw ston upologisth tou twra vgazei to ekshs mhnuma..... NTLDR IS MISSING press ctrl+alt=del to restart kserei kaneis ti mporei na ftaiei??? :x :x :x
Adam164 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 peta to xaxa Vasika giati den ta eggathistas ta vista sto pc pou theleis kai na einai ola ok?
kflabouris Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Otan dokimasa nA ta valw sto pc tou eixa ena problima me to boot...tha prospathisw na ta perasw kateythian sto mhxanhma tou....:smile:
lordeco Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 NTLDR IS MISSING press ctrl+alt=del to restart Έλεγξε το BIOS του PC που τον βάζεις, να είναι first boot device ο σκληρός. Κάποια BIOS κολλάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και το αλλάζουν.
kflabouris Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 entaksei lithike to provlima!!!Peira to sapoio mhxanhma tou kai tou ekana format :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.