Freakster Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εψαξα και βρηκα ενα θεμα απο το 2005 που δε με καλυπτει. Ηθελα να βαλω ενα τηλεχειριστηριο στον υπολογιστη, κατι σαν αυτο που εχει η τηλεοραση σε infrared (δε μου αρεσει η ιδεα του bluetooth) και να καλυπτει καποια βασικες λειτουργιες μονο (δηλαδη play, pause, next και τετοια, χωρις πολλα πολλα, για να ειναι και μικρο σε μεγεθος) Ψαχνω σε πλαισιο και eshop και δε βρισκω κατι, τι μου προτεινετε;
playmania Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802271
Freakster Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Hey νομιζα ηταν μονο για τηλεορασεις αυτα δε το προσεξα αυτο που μου δειχνεις! Τελειο, αυτο εψαχνα!
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 κάτι σε bluetooth υπάρχει έχω ήδη τo stick ενώ έχω και τo remote τις κάρτας TV μου και ενώ κάνει τις βασικές λειτουργίες έχω χάσει τον δεκτη του και δεν έχω βρει πουθενά να παρω έναν ξεχωριστό τι παίζει τι μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.