Προς το περιεχόμενο

NOD32+Updates


happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello again!Ξερει κανεις πώς μπορω να μεταφερω τα Updates που κανει σχεδον καθημερινα το NOD32 στην database του σε NOD32 υπολογιστη που δεν εχει συνδεση στο Ιντερνετ?

  • Moderators
Δημοσ.

Μια χαρα μπορεις και χωρις την admin version,απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο το να μεταφερεις τα updates σε αλλα pc.Υπαρχει τουλαχιστον ενα μικρο προγραμμα για αυτο τον σκοπο το οποιο χρησιμοποιω.

Δημοσ.

Εγώ στο Nod32 κάνω Copy οτιδήποτε υπάρχει στον φάκελο ESET εκτός από τα .exe και τα .dll . Αν μετά αντιγράψεις τα αρχεία αυτά σε μια νέα εγκατάσταση είσαι μια χαρά.

  • Moderators
Δημοσ.

Τελικα ειναι νομιμο να μεταφερεις τα updates απο αγορασμενο nod32 σε αλλους υπολογιστες?Εχει ιδεα κανεις?

Υποθετω πως αν δεν ειναι original,δεν εχεις σιγουρα το δικαιωμα.

Paredwse δωσε τα φωτα σου!

Δημοσ.
Hello again!Ξερει κανεις πώς μπορω να μεταφερω τα Updates που κανει σχεδον καθημερινα το NOD32 στην database του σε NOD32 υπολογιστη που δεν εχει συνδεση στο Ιντερνετ?

 

Είχες πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο ιο ή σκουλίκι?Μήπως σου έβγαζε πρόβλημα με το autorun.vbs στο σκληρό σου?Αν ναι τοτε ψάξε τη λύση στη regedit πρέπει να διαγράψεις ένα κλειδί εκεί.Κάπου το είχα δεί,πες μου αν είναι αυτό να το κοιτάξω.

Δημοσ.

Nop,απλα επειδη εχω 1 υπολογιστη "αποθηκη" δεν θελω να του εχω και ιντερνετ και καλου κακου θελω να του ανανεωνω το antivirus..Ευχαριστω,παντως βολευτηκα με το AVG(anyway,παιζει κατι με αυτο το αρχειο?)

  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον σασ εχω ενα δυσκολο.κατεβασα το nod32 σπασμενο και μ λεει οτι για να εχετε 31 υπολοιπεσ μερεσ μεχρι τ 2050 πρεπει να κανω :Για πρώτη φορά Κάντε χειροκίνητο Update του virus definitions..οποιοσ 3ερει πωσ γινεται αυτο ν μ πει γτ δεν ειμαι κ σπιρτο στο ιντερνετ. :-)ευχαριστω.ή στειλτε μ ενα e-mail στ [email protected]

Δημοσ.

Το forum δεν προσφέρει βοήθεια σχετικά με «σπασμένες» εφαρμογές! :mad:

 

Διάβασε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης, με τους οποίους συμφώνησες ούτως ή άλλως κατά την εγγραφή σου στο forum...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...