happy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Hello again!Ξερει κανεις πώς μπορω να μεταφερω τα Updates που κανει σχεδον καθημερινα το NOD32 στην database του σε NOD32 υπολογιστη που δεν εχει συνδεση στο Ιντερνετ?
blueviper Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν μπορείς. Μονάχα η admin version παρέχει μια διαδικασία mirroring που μπορεί να αξιοποιηθεί γι' αυτό το σκοπό. Αυτό το thread θα σε κατατοπίσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μια χαρα μπορεις και χωρις την admin version,απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο το να μεταφερεις τα updates σε αλλα pc.Υπαρχει τουλαχιστον ενα μικρο προγραμμα για αυτο τον σκοπο το οποιο χρησιμοποιω.
happy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Thanx guys,μηπως υπαρχει κανενα αλλο antivirus που μπορει να κανει αυτο που θελω,αν ξερετε?
Vagos_46 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Και με το AVG Free γίνεται offline update και με το avast.
happy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Και μολις κατεβαζα το AVG!Μπορεις να μου πεις πώς ακριβώς γινεται?
Vagos_46 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Απλό είναι όπως λέει κι εδώ. Save update to a temporary location, open AVG control center, select the update button at the bottom, then the select folder button, and follow the prompts.
firewalker Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εγώ στο Nod32 κάνω Copy οτιδήποτε υπάρχει στον φάκελο ESET εκτός από τα .exe και τα .dll . Αν μετά αντιγράψεις τα αρχεία αυτά σε μια νέα εγκατάσταση είσαι μια χαρά.
happy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ευχαριστω!Μαλλον θα μεινω με το AVG τελικα..
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τελικα ειναι νομιμο να μεταφερεις τα updates απο αγορασμενο nod32 σε αλλους υπολογιστες?Εχει ιδεα κανεις? Υποθετω πως αν δεν ειναι original,δεν εχεις σιγουρα το δικαιωμα. Paredwse δωσε τα φωτα σου!
gallos3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Hello again!Ξερει κανεις πώς μπορω να μεταφερω τα Updates που κανει σχεδον καθημερινα το NOD32 στην database του σε NOD32 υπολογιστη που δεν εχει συνδεση στο Ιντερνετ? Είχες πρόβλημα με κάποιο συγκεκριμένο ιο ή σκουλίκι?Μήπως σου έβγαζε πρόβλημα με το autorun.vbs στο σκληρό σου?Αν ναι τοτε ψάξε τη λύση στη regedit πρέπει να διαγράψεις ένα κλειδί εκεί.Κάπου το είχα δεί,πες μου αν είναι αυτό να το κοιτάξω.
happy Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Nop,απλα επειδη εχω 1 υπολογιστη "αποθηκη" δεν θελω να του εχω και ιντερνετ και καλου κακου θελω να του ανανεωνω το antivirus..Ευχαριστω,παντως βολευτηκα με το AVG(anyway,παιζει κατι με αυτο το αρχειο?)
30fillidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 λοιπον σασ εχω ενα δυσκολο.κατεβασα το nod32 σπασμενο και μ λεει οτι για να εχετε 31 υπολοιπεσ μερεσ μεχρι τ 2050 πρεπει να κανω :Για πρώτη φορά Κάντε χειροκίνητο Update του virus definitions..οποιοσ 3ερει πωσ γινεται αυτο ν μ πει γτ δεν ειμαι κ σπιρτο στο ιντερνετ. ευχαριστω.ή στειλτε μ ενα e-mail στ [email protected]
parsifal Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Το forum δεν προσφέρει βοήθεια σχετικά με «σπασμένες» εφαρμογές! Διάβασε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης, με τους οποίους συμφώνησες ούτως ή άλλως κατά την εγγραφή σου στο forum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.