Προς το περιεχόμενο

DVD & TV-out

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν συνδεω το φορητο μου ( Compaq 18XL481 ) με την τηλεοραση μεσω tv-out φαινονται ολα στην τηλεοραση μια χαρα (windows,games etc etc) ,ΑΛΛΑ μολις βαλω να παιξει dvd φαινονται επισης ολα κανονικα ομως στο παραθυρακι που παιζει το dvd ενω στην οθονη του φορητου παιζει κανονικα στην τηλεοραση δεν φαινεται τιποτα !!! confused.gif" border="0<P>πως γινεται παλι αυτο ;;; τι μπορει να γινει ,λετε να ειναι θεμα software ή hardware ;;

Δημοσ.

Πρέπει να φταίει ότι δεν έχεςι εναεργοποιήσεια απο τα σχετικά properties την έξοδο της κάρτας σου ώστε να βλέπεις εικόνα στην TV H' ίσως και να φταίει το macrovision, ο περιορισμός που έχει μπεί στις συσκευές vga με τηλεοπτική έξοδο όπου για να μήν αντιγράψεις το dvd σε βιντεοκασσέτα εμφανίζονται έντονες φωτεινές αναλαμπές.Έτσι λοιπόν ,αν χρειάζεσαι ένα macrovision crack προγραμματάκι και αν το laptop σου έχει ΑΤΙ κάρτα τότε θα στο στείλω με e-mail αφού το έχω. wink.gif" border="0 grin.gif" border="0<p>[ 25-07-2001: Message edited by: passenger57 ]

Δημοσ.

100% macrovision. Ta idia exo kai ego omos gia kapoion periergo logo to powerdvd 3.0 me syggekrimenous mono drivers gia thn karta grafikon mou (sis 6326) den blepei macrovision error. PAntos na po ta ekshs. An den exeis ATI h NVIDAIA karta grafikon ksexna to crack! Den yparxei tipota gia kammia allh karta (an kano lathos as ginei sxetiko post, na bro kai go crack gia thn dikh mou).<BR>Epishs ta gia programata Powerdvd,windvd, cinemaster ktl den kykloforoun (apo oso ksero) aksiopista macrovision crack. Gia paradeigma yparxoun kapoia tetoia crack gia to windvd alla synithos symbainei na exeis thn ekdosh 1.14.58 (gia paradeigma) kai to crack einai gia thn ekdosh 1.14.59, opote DEN KANEI, afou den mporeis na breis thn 1.14.59!<BR>Makari na brei kapoios crack gia tous player, na broume oloi thn ygeia mas.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by unforgiven:<BR><STRONG>Δεν ρίχνετε μια ματιά στο <BR>dvd.da.ru<BR>κάτι μπορεί να βρείτε....</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>thanks kalo site grin.gif" border="0 tora psaxno .....

Δημοσ.

νομιζω οτι τα καταφερα smile.gif" border="0<BR>βρηκα την retail εκδοση του power dvd 3.0 και ενα macrovision crack ,τωρα γινεται download ,ελπιζω σε λιγο να τα εχω καταφερει.

Δημοσ.

τελικα το macrovision crack που βρηκα δεν μου δουλεψε frown.gif" border="0 <P>σκεφτηκα ενα αλλο τροπο να το παρακαμψω ομως grin.gif" border="0 <BR>το φορητο που εχει το dvd ειναι σε δικτυο με ενα αλλο pc το οποιο εχει και αυτο tv-out ,οποτε σκεφτηκα απλως να παιξω το dvd μεσω δικτιου απο το αλλο pc ,το power dvd ομως βλεπει μονο τα drive του pc σου και οχι του δικτιου ,εχετε στα υποψιν καποιο προγραμμα dvd που να δεχετε drives απο δικτυο ;

Δημοσ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΤΗΝ TV ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ PC ΚΑΙ ΣΤΑ WIN ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VIDEO ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΒΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΞΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η TV wink.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by anty:<BR><STRONG>ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ ΤΗΝ TV ΠΡΙΝ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ PC ΚΑΙ ΣΤΑ WIN ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ VIDEO ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΘΑ ΒΓΕΝΕΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΞΟΔΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η TV wink.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>μαλλον δεν καταλαβες ακριβως το προβλημα,βλεπω μια χαρα τα παντα στην tv και δεν υπαρχει προβλημα με το tv-out απλα οταν βαλεις να παιξει dvd στο tv-out φαινονται ολα μαυρα ... frown.gif" border="0

Δημοσ.

τελικα απογοητευθηκα με τα crack,δεν βγαζεις ακρη ,απ'οτι φαινεται η καλυτερη μεθοδος ειναι να γινει rip αφου με τα καινουργια προγραμματα rip αφαιρηται το macrovision smile.gif" border="0<BR>και σου μενει και η ταινια στο δισκο να την ξαναδεις οποτε θελεις.

Δημοσ.

Eώ έχω μία NVIDIA με TV out. το πρόβλημα του macrovision το έλυσα με το PowerDvd3.Οταν ενεργοποιήσω την TV out δεν πέζει και βγάζει μύνημα για να κλέισω την συγκεκριμένη έξοδο. Όταν όμως ενεργοποιήσω την 2 οθόνη ως επέκταση, τότε το εργάκι εμφανίζεται κανονικά στην TV και μάλιστα σε FULL SCREEN χωρίς να έχω FULL SCREEN στο monitor του PC. smile.gif" border="0

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ <P>ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ TV ΑΝΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ WIN ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ KAI MIA NEA ΕΞΟΔΟΣ, Η TV.<BR>ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ SETTINGS ΤΗΣ VGA ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ 2 ΟΘΟΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ WIN ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ).<BR>ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΜΕ MITAC & COMPAQ (ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ)<BR>ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ<BR>ΤΣΙΟΥ wink.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by anty:<BR><STRONG>ΦΙΛΕ ΜΟΥ <P>ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ TV ΑΝΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ WIN ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ KAI MIA NEA ΕΞΟΔΟΣ, Η TV.<BR>ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ SETTINGS ΤΗΣ VGA ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ 2 ΟΘΟΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ WIN ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ).<BR>ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΜΕ MITAC & COMPAQ (ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ)<BR>ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ<BR>ΤΣΙΟΥ wink.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 <P>ANTY RULEZzzzzzzz smile.gif" border="0 <P>με εσωσες smile.gif" border="0 τελικα δεν επρεπε να ενεργοποιησω το δευτερο monitor αλλα απο τα settings να γυρισω στο off ολες τις digital out (ακομα και to monitor του φορητου )και να αφησω on ,μονο το analog out της TV , αν και δεν ηταν η λυση ακριβως αυτο που ειπες μου εδωσες την ιδεα να αρχισω να αναβοσβηνω τα διαφορα monitor κατι που δεν ειχα σκεφτει καθολου οτι μπορει να επηρεαζει smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by anty:<BR><STRONG>ΦΙΛΕ ΜΟΥ <P>ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ TV ΑΝΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ WIN ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ KAI MIA NEA ΕΞΟΔΟΣ, Η TV.<BR>ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ SETTINGS ΤΗΣ VGA ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ 2 ΟΘΟΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ WIN ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ).<BR>ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΜΕ MITAC & COMPAQ (ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ)<BR>ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ<BR>ΤΣΙΟΥ wink.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS THANKS smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 <P>ANTY RULEZzzzzzzz smile.gif" border="0 <P>με εσωσες smile.gif" border="0 τελικα δεν επρεπε να ενεργοποιησω το δευτερο monitor αλλα απο τα settings να γυρισω στο off ολες τις digital out (ακομα και to monitor του φορητου )και να αφησω on ,μονο το analog out της TV , αν και δεν ηταν η λυση ακριβως αυτο που ειπες μου εδωσες την ιδεα να αρχισω να αναβοσβηνω τα διαφορα monitor κατι που δεν ειχα σκεφτει καθολου οτι μπορει να επηρεαζει smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...