Προς το περιεχόμενο

ανοιγμα pc χωρις power button

ChPaNaG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω φτιαξει ενα pc με διασπαρτα κομματια και θέλω να το ανοικσω χωρις power button. Case δεν υπάρχει και δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω. Σε κανα δυο καταστήματα που ρώτησα δεν είχαν. Τελευταία μου επιλογή είναι να απευθυνθώ σε καταστημα με ηλεκτρονικά. Αν δεν βρώ ούτε κει πως μπορώ να το ανοίξω?

• Moderators
Δημοσ.

Aπλα ενωνεις για το πολύ 2 δευτερολεπτα (και μια απλη επαφη φτανει) τις ακιδες στο κατω μερος της μητρικης που γραφουν PWR BTN (power button) ή PWR S/W. (σε αυτες που θα εβαζες το αντιστοιχο καλωδιο του κουτιου).

Δημοσ.

Επιπλέον μπορεί η μητρική σου (αφού πρώτα τον ανάψεις με τον προηγούμενο τρόπο για να μπεις στο bios) να υποστηρίζει άνοιγμα του υπολογιστή από το πληκτρολόγιο ή και το ποντίκι.

Δημοσ.

mporeis na braxukuklwneis me ena katsabidaki h me ena kleidi ta jumberakia gia to power on, etsi kaname se ena internet kafe kai eixame kapoia pc se komatia kollhmena ston toixo h´ na ksilwseis to koumpaki apo ena palio pc kai na to baleis panw

erwthsh: apo aporia kai mono to pc pou ka pws to exeis balei?

Επιπλέον μπορεί η μητρική σου (αφού πρώτα τον ανάψεις με τον προηγούμενο τρόπο για να μπεις στο bios) να υποστηρίζει άνοιγμα του υπολογιστή από το πληκτρολόγιο ή και το ποντίκι.

kala egrapse to palhkari

o pio swstos tropos!!! pws demou perase emena apo to mualo???

Δημοσ.

το μονο που θέλ προς το παρών είναι να ανοιξει μια φορά και μετα θα κοιτάξω είτε για ανοιγμα απο keyboard είτε wol. το δοκιμαζω σε λιγάκι

• Moderators
Δημοσ.

Ναι και με ενα κατσαβιδάκι γινεται, αλλά προσεξε να μην αγγιξεις τπτ αλλο!!

(μια φορά ειχα αγγιξει το reset s/w και εκανε ενα τσαφ και μυρισε.... και απο τοτε πάπαλα ρεσετ σε εκεινο το pc...)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστώ, δουλεψε μια χαρά.

το μόνο θεματακι που προεκυψε είναι ότι to bios εχει passwd το οποίο δεν ξέρω.

σίγουρα εχει ξανασυζητηθεί το συγεκριμενα αλλά μιας και το ανοιξα το τοπικ, ξέρετε μήπως τι μπορεί να γίνει στη συγκεκριμενη περίπτωση?

h mobo είναι μια παλιά gigabyte να φανταστείτε φοράει pentiumIII 450Mhz, με αφαιρεση μπαταρίας θα πιάσει?

Δημοσ.
παιδια ευχαριστώ, δουλεψε μια χαρά.

το μόνο θεματακι που προεκυψε είναι ότι to bios εχει passwd το οποίο δεν ξέρω.

σίγουρα εχει ξανασυζητηθεί το συγεκριμενα αλλά μιας και το ανοιξα το τοπικ, ξέρετε μήπως τι μπορεί να γίνει στη συγκεκριμενη περίπτωση?

h mobo είναι μια παλιά gigabyte να φανταστείτε φοράει pentiumIII 450Mhz, με αφαιρεση μπαταρίας θα πιάσει?

Ναι βγαλε τη μπαταρια για λιγα λεπτακια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...