geo99rge Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδια καιγομαι εγινε μια μ@l@@kj@ στη δουλεια και σβυστηκε ενας φακελος πως μπορω να τον επαναφερω? ειναι απο εξωτερικο δυκτιακο δισκο καποιο προγραμμα οτιδηποτε καιγομαι!!!!!!! ευχαριστω
geo99rge Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδια ο δισκος ειναι στο δυκτιο πως το κανω να βλεπει στο δυκτιο?
Gigenis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αν τα αρχεία σου ήταν σε file server τοτε... πολύ απλά τα ξεχνάς!!! Δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα που να επαναφέρει αρχεία από δικτυακό δίσκο. Γιατί τότε κάθε φορά που ο διαχειριστής του δικτύου θα έσβηνε κάτι θα τρέχαμε εμείς ένα πρόγραμμα και θα τα επαναφέραμε...
geo99rge Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 για να καταλαβεις ειναι σε εξωτερικο δισκο μονο του που πολυ απλα μπαινουν ολα εκει και δεν σβυνετε τιποτα απλα δεν εχω καποιο προγραμα που να βλεπει δυκτιακα για να δω αν μπορω να το βρω
Stavros_Ribo Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Πάντως αν τα windows έχουν δουλέψει αρκετά από τότε που διέγραψες το φάκελο, τότε ξέχασέ τον. Εγώ κάνω μία τέτοια παρόμοια εργασία από το Restoration και από το freeundelete αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν σε δίκτυα.
geo99rge Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 εχτςες εγινε το ολο σκηνικο, δωκιμασα στο πισι που τα εσβυσα και βρηκε καποια αλλα ειναι χωρις ονομα ασε θελουν ψαξιμο ενταξει τωρα δεν πηραζει τη να κανουμε τουλαχιστον αν υπαρχει τροπος να κανουμε backup φακελους απο δυκτιο, εξωτερικο δισκο για να μην την ξανα πατησω ουτε καποιος αλλος.
duvdev Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 UNDELETE PLUS pisteyo tha sou kanei douleia kai sou deixnei apo ta arxeia pou vriskei se ti katastasi einai to kathena kai an einai epanaferomena.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.