Προς το περιεχόμενο

Ποιο να πάρω που δεν ξέρω χαρακτηριστικά;

Xoriatopaido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας πατριώτες!

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό ασύρματο ρουτεράκι προς αγορά;

Ποια μοντέλα παίζουν πιο πολύ;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

ftino kalo linksys wag200g.sto germano me 45 euro peripou.pio kalo zyxel 660hw konta sta 120 euro.akoma pio kalo cisco 877w 600 euro.gia mena pare to zyxel ama exeis lefta .an oxi kai to linksys ine para poli kalooooooooo kai auto exo kai ego.pio poli se wireless pezei linksys

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, σε περίπτωση που δε με ενδιαφέρει το wireless κομμάτι, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Budget <=150? (εφόσον αξίζει τον κόπο να φτάσω σ' αυτό το ποσό).

Επειδή είμαι τελείως lammer σχετικά με τα δικτυακά προϊόντα να αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιηθεί για adsl forthnet @768 και μελλοντικά για forthnet 2play καθώς και θα μοιράζει internet σε δύο υπολογιστές.

Δημοσ.

θελω να αλλαξω το crypto poy εχω και να παρω καποιο αλλο! δεν με πειραζει και να μην ειναι ασυρματο απλα αυτο που θελω ειναι να μην με πεταει εξω οταν κατεβαζω p2p. και αν γινεται να ειναι σχετικα οικονομικο εχετε τιποτα να μου προτεινεται????

Δημοσ.
θελω να αλλαξω το crypto poy εχω και να παρω καποιο αλλο! δεν με πειραζει και να μην ειναι ασυρματο απλα αυτο που θελω ειναι να μην με πεταει εξω οταν κατεβαζω p2p. και αν γινεται να ειναι σχετικα οικονομικο εχετε τιποτα να μου προτεινεται????

Για να μην ανοίγω νέο topic, σε περίπτωση που δε με ενδιαφέρει το wireless κομμάτι, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Budget <=150? (εφόσον αξίζει τον κόπο να φτάσω σ' αυτό το ποσό).

Επειδή είμαι τελείως lammer σχετικά με τα δικτυακά προϊόντα να αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή θα χρησιμοποιηθεί για adsl forthnet @768 και μελλοντικά για forthnet 2play καθώς και θα μοιράζει internet σε δύο υπολογιστές.

gia autonj pou thelei gia dio pc zyxel 660 h gia auton pou thelei kati ftino an einai gia pc einai zyxel 660 r

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...