Προς το περιεχόμενο

ζηταει user k pass ενω δ πρεπει..

naiv_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω 2μηχανηματα με winxp pro πανω κ συγκεκριμενα σε αυτα τα 2 οταν παω να μπω μεσα σε καποιο κοινοχρηστο φακελο τους μου ζηταει user k pass στο δικο μου μηχανημα. δ ξερω πως εγινε αυτο γιατι στα αλλα μηχανηματα που εχω στο δικτυο μου δ μου ζητανε user k pass οταν παω να δω καποιο κοινοχρηστο φακελο τους. τα αλλα μηχανηματα ειναι wivxp pro k winxp home.

παιδες αν γνωριζετε τη ρυθμισει αυτη σας ευχαριστω γιατι εγω δ την ξερω κ δ μου ερχετε τπτ στο μυαλο..

Δημοσ.

ουτε μια ιδεα? τπτ? εγω αυτο που σκεφτομουνα ειναι να σβησω τον χρηστη κ να τον ξαναφτιαξω αλλα μαλλον τσαμπα κοπος αφου ο χρηστης που ειχα φτιαξει ηταν απο την αρχη καινουργιος κ οχι μετονομασια που στα win xp home θα ειχα προβλημα με τον server αφου εκει θα μου ζηταγε user k pass.

εχω στερεψει απο ιδεες αφου πρωτη φορα τη βλεπω αυτη τη μ@λ@κι@ κ μου εχει σπασει τα νευρα..

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα το ελυσα παιδες, γραφω μην τυχων το παθει κ κανενας αλλος, στα winXP Pro στα Folder Options στην επιλογη View πας στη τελευταια επιλογη κ την ξε-τικαρεις, ετσι οταν πας κ κανεις κοινοχρηστο ενα φακελο δ μπαινει κανενα Permision οταν ομως το εχεις τικαρει κ το εχεις κανει κοινοχρηστο οταν ο αλλος παει να ανοιξει του ζηταει user k password, αυτο που ειχα παθει εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...