evaravidou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εδω και μερικες μερες χωρις να καταλαβω αν εκανα κατι εγω, ενω ακούω κανονικα τους ήχους συστηματος δεν μπορω να αναπαραγω με κανένα player αρχεια που εχουν ήχο (mp3, avi, divx, κ.λ.π.) το μηνυμα που βγαινει ειναι πως δεν υπαρχουν εγκατεστημένες συσκευες ήχου. Συγκεκριμένα το winamp μου εμφανίζει "error code: 88780078 bad directsound driver.please install proper drivers or select another device in configuration." απο το device manager δεν φαινεται κατι να μην λειτουργει κανονικα.Δεν ξερω τι να κανω αν μπορει καποιος να βοηθήσει.
kostassid Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 κανε uninstall την καρτα ηχου, και ξαναβαλτη απο την αρχη....μπορει να εχουν μπερδευτει καποια codecs οποτε ψαξε και εκει, η να εχεις βαλει τα multimedia αρχεια να να διαβαζει καποια "προβληματικη" εφαρμογη. Για δωσε και στοιχεια καρτας ηχου και συστηματος και λιγα στοιχεια τι εκανες τελευταια
evaravidou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 πως θα δω τι καρτα εχω?... ειμαι ασχετη ε? στο desktop μου τα ξερω αλλα στο labtop δεν μπορω να βρω κατι που να μοιαζει με καρτα ήχου στην λίστα. επισης πρεπει να σου πω πως μαλλον εντοπισα τις αλλαγες οταν εκανα καποια στιγμη mute και επαναφορα λιγο αργοτερα του ήχου με Fn+F8. To προβλημα υπαρχει με όλα τα players αλλα μονο το winamp μου βγαζει κωδικο λαθους
kostassid Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αν κανοντας boot πατησεις F8 σου βγαζει καποιες επιλογες, μια λεει last known good configutation, h kati tetoio δοκιμασε και απο εκει, αλλιως ειναι το ιδιο με το desktop...start-->control panel-->system-->hardware--> device manager και εκει πρεπει να βρεις την καρτα ηχου σου, βγηκε ηχος τελικα?
evaravidou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 εχω κατι που λεγεται realtek high definition audio λεει οτι λειτουργει κανονικα. εκανα απεγκατασταση και επανεγκατασταση και παλι ενω εχω ηχο του συστηματος δεν ακουω multimedia αρχεια
kostassid Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ψαξε τις πυβμισεις των προγραμματων σου και ποια καρτα εχεις σαν default να παιζει τα αρχεια, δοκιμασε και με τον classic media player apo http://www.doom9.org
evaravidou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Επειδη το μηνυμα error μου το βγαζει μόνο το winamp (τα αλλα προγραμματα απλα δεν εντοπίζουν sound devices) πηγα στα options του winamp και στο preferences, output, και στο settings του DirectSound output ορισα ως device την καρτα ήχου (Realtek HD Audio output) εκανα apply και πλεον με το winamp μπορω να ακουσω ήχο (δεν λαμβανω μηνυμα λαθους όπως πριν). Παρ' ολα αυτα εξακολουθω να μην εχω ήχο με τα αλλα προγραμματα συν του οτι απο τον πινακα ελεγχου στο ήχοι και συσκευες αναπαραγωγης εκει που θα επρεπε να εχει την καρτα ήχου μου λεει οτι δεν υπαρχουν συσκευες ήχου.Θυμίζω οτι τους ήχους του συστηματος τους ακούω κανονικα.
evaravidou Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Λοιπον τα προβληματα όλα όσα υπήρχαν λυθηκαν οταν εγκατεστησα το registry mechanic και εκανα scan σε όλα οσα μπορει να κανει scan.Restart και όλα λειτουργουν καλα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παρ'όλα αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.