panian3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Σαν χρονιος χρηστης Η/Υ εχω αποκτησει καποιες σχετικες γνωσεις. Αυτη τη φορα ομως εχω κανει και εχω βαλει τα παντα (ακομα και ULTREX) και δεν τα εχω καταφερει. Απευθυνομαι λοιπον στο αγαπημενο μου FORUM μπας και δεησει ο θεουλης και κανουμε κατι της. Αυτο ειναι το PCακι μου: MotherBoard: Asus P4P800 SE Bios: Τελευαταια πιο ενημερωμενη εκδοση Ram: DDR 512mb (θα γινει αμεση επεκταση στα 1024mb) Cpu: Intel P4 3.0mhz Καρτα Γραφικων: Asus V9400MAGIC/T/128M NVIDIA MX 4000 GPU AGP 4x/8x με εγκατεστημενους τους τελευταιους drivers και της ASUS αλλα και της NVIDIA (αυτο ειναι το link στο site της ASUS http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=10&model=275&modelmenu=1) Λοιπον το προβλημαααααα εχει ως εξης: Απο την ημερα που αγορασα το PC απο το μαγαζι ʽμε το ενα πλαισιοʼ παρατηρησα τα εξης προβληματα: 1. Τις περισσοτερες φορες που αναβω τον υπολογιστη εκεινος δεν αναβει αμεσως. Αναβουνε βεβαια τα ομορφα λαμπακια του: a. Λαμπακι ανενεργης οθονης (πορτοκαλι) b. Λαμπακι εργασιας σκληρου δισκου (πορτοκαλι) c. Λαμπακι tower (πρασινο) Πρεπει να πατησω το reset κουμπακι προκειμενου να bootαρει το PCακι μου. 2. Αφου λοιπον αναψει και μπει στα Windows XP Service Pack 2 ολα λειτουργουν κανονικοτατα εκτος και αν επιθυμησω να παιξω κανα παιχνιδακι και εγω σαν παιδι, 30 χρονων μαντραχαλος. Και σας ρωτω λοιπον, με τετοιο μετριοτατο Pcακι, να μην θελω να παιξω ενα Pro Evolution Soccer 6 με αναλυση τουλαχιστον 1024x768 και υψηλη αναλυση στα settings της ΚΟΝΑΜΙ??? Να μην θελω να παιξω ενα Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars? Λοιπον, στην περιπτωση του PES6 με αφηνει μονο στα 800x600 με LOW quality στα settings, ενω στην περιπτωση του Command & Conquer δεν το παιζει καν. Φανταστειτε οτι το site http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest που ελεγχει τα requirements των παιχνιδιων αν ταιριαζουνε με το καθε PC μου λεει με κοκκινα γραμματα (fail δηλαδη). Τα minimum requirements ειναι: Video Card Minimum: 64 MB DirectX 9.0c compatible video card (NVIDIA GeForce4 or greater; ATI Radeon 8500 or greater (Radeon 9200 and 9250 PCI not supported). Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.) Video RAM: Required - 64 MB Video Card 3D Acceleration: Required Vertex Shader Ver.: Required - 1.1 Pixel Shader Ver.: Required - 1.3 Εγώ λοιπον με την καρτα που προανεφερα, δεν μπορω καν να παιξω και μερικες φορες δεν μου αναγνωριζει καν την καρτα ή ακομα καλυτερα μου λεει οτι ειναι UNSUPPORTED. Καλη φάση???? Για να μην σας κουραζω λοιπον αλλο, αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να ανοιξω το TOWER μου, να βγαλω την κρτουλα γραφικων μου και να την σουταρω απο το παραθυρο.... ή υπαρχει κανενας αλλος τροπος να λυσω το προβλημα μου. Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Η καρτα σου δεν ειναι dx9 compliant. Βεβαια μπορει να παιζει παιχνιδια dx9 αλλα χωρις τα εφφε του dx9.. και διαφορα άλλα προβληματα... Ασε που η MX 4000 ειναι και αδυναμη απο μονη της... Τι τροφοδοτικο εχεις?
panian3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Η καρτα σου δεν ειναι dx9 compliant.Βεβαια μπορει να παιζει παιχνιδια dx9 αλλα χωρις τα εφφε του dx9.. και διαφορα άλλα προβληματα... Ασε που η MX 4000 ειναι και αδυναμη απο μονη της... Τι τροφοδοτικο εχεις? Σε ευχαριστω για το quick response. Αν εννοεις ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο μου, μαλλον θα σε γελασω. Εβαλαν κατα βουληση απο το μαγαζι και μαλλον θα ειναι κανενα της σειρας. 1. Τι ρολο ομως μπορει να παιζει αυτο? 2. Τι ειναι το 'dx9'? Σε ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 dx9 ειναι το direct X 9. Προτυπο της Microsoft για εφφε και οχι μονο στα παιχνιδια. Google it και θα μαθεις. Ανοιξε το κουτάκι σου, και πες μας στο αυτοκολλητο που ειναι κολλημενο στο πλάι του τροφοδοτικου ποσα Α λεει στην +12 γραμμη. Ρολο παιζει, γιατι δημιουργουνται ασυμβατοτητες... και φυσικα δεν μπορεις να περιμενεις απο καρτα τοσο παλια να παιζει νεα games...
parsifal Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ο,τι είπε ο GeorgeMan. Οι κάρτες που βασίζονται στο MX 4000 (παραλλαγή των Geforce4 MX4x0 νομίζω) είναι πλέον πολλές γενιές πίσω σε θέματα δυνατοτήτων. Το κυριότερο είναι ότι δεν υποστηρίζουν Hardware Transform & Lighting που το ζητούν τα παιχνίδια εδώ και πάρα πολύ καιρό...
panian3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παιδια το εψεξα λιγουλακι παραπανω και ειδα οτι εχετε δικιο. Μαλλον ειχα μεινει στα παλια δεδομενα που ολα μετροντουσαν σε mb και οχι με ολα τα υπολοιπα και παρελκομενα. Τωρα πρεπει να κοιτας ολα τα καλουδια. Δε μου λετε τωρα και κατι αλλο. Μιας που εχω την AGP υποδοχη και δεν μπορω να βαλω PCI-Express, τι θα μου προτεινατε. NVidia ή ATI? Μια οικονομικη καρτα που να μπορω να εχω μια αποδοση για κανα παιχνιδακι ποια θα ηταν?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δες ποσα Α δινει στο τροφοδοτικο σου (στο ειπα πιο πανω), και μετα θα σου πουμε...
panian3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 OK GeorgeMan, θα το δω σημερα και θα σου πω αυριο. Σε ευχαριστω παρα πολυ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ενταξει, ο,τι άλλη βοηθεια θες εδω ειμαστε.
Delirium Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παιδια το εψεξα λιγουλακι παραπανω και ειδα οτι εχετε δικιο. Μαλλον ειχα μεινει στα παλια δεδομενα που ολα μετροντουσαν σε mb και οχι με ολα τα υπολοιπα και παρελκομενα. Τωρα πρεπει να κοιτας ολα τα καλουδια. Δε μου λετε τωρα και κατι αλλο. Μιας που εχω την AGP υποδοχη και δεν μπορω να βαλω PCI-Express, τι θα μου προτεινατε. NVidia ή ATI? Μια οικονομικη καρτα που να μπορω να εχω μια αποδοση για κανα παιχνιδακι ποια θα ηταν? Define: "Μια οικονομικη καρτα" :roll: Sigoura mia -metaxeirismeni!- 6600GT, einai i pio oikonomiki agora....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.