myle Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Σήμερα ενώ ήμουν στο Internet με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού γύρισα στον υπολογιστή είδα ότι είχε διακοπή η σύνδεση στο ιντερνετ χωρίς να έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να έχω "πιάσει" κάποιον dialer ενώ έχω adsl.
StavrosD Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μπορεί να έχεις κάποιο dialer, αλλά αν δεν έχεις μόντεμ αναλογικό ή ISDN συνδεδεμένο δεν μπορεί να κάνει κλήση. Η διακοπή μπορεί να οφείλεται σε θόρυβο γραμμής οπότε η σύνδεση να είναι οριακή, και με το θόρυβο της κλήσης που σου έκαναν να έπεσε η γραμμή.
Donacgr Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Kalimera! oxi apo tin stigmi pou mpeneis sto internet meso adsl kai den exei sindemeno kapoio alo modem me tin tilefoniki sou grammi den iparxei periptosi na kanei kleisei kapoio dialer opote min anisixeis!
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αν δεν υπάρχει συνδεδέμενο μόντεμ,εσωτερικό ή εξωτερικό,κ συνδέεσαι μέσω ρούτερ(adsl),τότε δε μπορείς να κολλήσεις dialers...
tolis_01 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αν δεν υπάρχει συνδεδέμενο μόντεμ,εσωτερικό ή εξωτερικό,κ συνδέεσαι μέσω ρούτερ(adsl),τότε δε μπορείς να κολλήσεις dialers... Για να ειμαστε και ακριβης, τους dialers μια χαρα τους κολλας. Απλα δεν μπορουν να λειτουργησουν. Το modem/router της adsl δεν μπορει να κανει dial-up κλησεις. Το λεω αυτο γιατι αμα εχεις ενα "βρομικο" PC, με το οποιο εμπαινες σε καθε λογης site και δεν σε ενιαζε επειδη εχεις adsl, αν γινει κατι και χρειαστει να βαλεις dial-up modem για να συνδεθεις καποιες ωρες/μερες τα dialers θα κανουν παρτυ
madboy Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Γι'αυτο η λύση είναι το τρίπτυχο antivirus-firewall-antispyware.
Dreamstorm Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τα έχουμε ξαναπει , η μόνη απλή και σίγουρη λύση , είναι φραγή διεθνών κλήσεων. Μπορεί το pc σου να το έχεις κάνεις φρούριο , αλλά έτσι και περάσει κάτι , πακέτο. Σε dsl δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια κλήση , μόνο προσοχή άμα έχετε πχ κανένα παλιό 56k για στιγμές χωρίς dsl ή για να στέλνετε fax.
pern112 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 απλα δεν εχεις καλωδια τηλεφωνου πανω σε μοντεμακι εσωτερικο εξωτερικο και εισαι βασιλιας..
Freakster Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Σήμερα ενώ ήμουν στο Internet με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού γύρισα στον υπολογιστή είδα ότι είχε διακοπή η σύνδεση στο ιντερνετ χωρίς να έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να έχω "πιάσει" κάποιον dialer ενώ έχω adsl. Φιλτρο στη γραμμη θες, οχι antivirus Βρες σε καποιο κοντινο καταστημα με τηλεφωνικα-ηλεκτρονικα ειδη.
dimitris2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 mallon egine kapoios aposinxronismos tou modem sou
evgenios Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 To Problhma Soy Einai Oti Den Exeis Balei Se Oles Tis Thlefonikes Soy Syskeyes Filter Adsl. Ean Baleis Se Oles Tis Syskeyes Thlefonoy Tote Den Exeis Kanena Problhma. Eggysh!
myle Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μια τηλεφωνική συσκευή έχω και εκεί τις έχω βάλει filter. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ευτυχώς δεν έχω modem για την PSTN στον υυπολογιστή.
dimitris2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μια τηλεφωνική συσκευή έχω και εκεί τις έχω βάλει filter. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ευτυχώς δεν έχω modem για την PSTN στον υυπολογιστή. ean oi aposindeseis sinexistoun kai sou ginoun provlima tha dilwseis stis vlaves tou ote aposinxronismo tou modem. enas filos mou tou ekane aposindeseis kathe wra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.