Προς το περιεχόμενο

ADSL και dialer(?). Γίνεται;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ενώ ήμουν στο Internet με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού γύρισα στον υπολογιστή είδα ότι είχε διακοπή η σύνδεση στο ιντερνετ χωρίς να έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να έχω "πιάσει" κάποιον dialer ενώ έχω adsl.

Δημοσ.

Μπορεί να έχεις κάποιο dialer, αλλά αν δεν έχεις μόντεμ αναλογικό ή ISDN συνδεδεμένο δεν μπορεί να κάνει κλήση.

Η διακοπή μπορεί να οφείλεται σε θόρυβο γραμμής οπότε η σύνδεση να είναι οριακή, και με το θόρυβο της κλήσης που σου έκαναν να έπεσε η γραμμή.

Δημοσ.

Kalimera! oxi apo tin stigmi pou mpeneis sto internet meso adsl kai den exei sindemeno kapoio alo modem me tin tilefoniki sou grammi den iparxei periptosi na kanei kleisei kapoio dialer opote min anisixeis!

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει συνδεδέμενο μόντεμ,εσωτερικό ή εξωτερικό,κ συνδέεσαι μέσω ρούτερ(adsl),τότε δε μπορείς να κολλήσεις dialers...

Δημοσ.
αν δεν υπάρχει συνδεδέμενο μόντεμ,εσωτερικό ή εξωτερικό,κ συνδέεσαι μέσω ρούτερ(adsl),τότε δε μπορείς να κολλήσεις dialers...

Για να ειμαστε και ακριβης, τους dialers μια χαρα τους κολλας. Απλα δεν μπορουν να λειτουργησουν. Το modem/router της adsl δεν μπορει να κανει dial-up κλησεις.

Το λεω αυτο γιατι αμα εχεις ενα "βρομικο" PC, με το οποιο εμπαινες σε καθε λογης site και δεν σε ενιαζε επειδη εχεις adsl, αν γινει κατι και χρειαστει να βαλεις dial-up modem για να συνδεθεις καποιες ωρες/μερες τα dialers θα κανουν παρτυ :lol:

Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπει , η μόνη απλή και σίγουρη λύση , είναι φραγή διεθνών κλήσεων. Μπορεί το pc σου να το έχεις κάνεις φρούριο , αλλά έτσι και περάσει κάτι , πακέτο.

Σε dsl δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια κλήση , μόνο προσοχή άμα έχετε πχ κανένα παλιό 56k για στιγμές χωρίς dsl ή για να στέλνετε fax.

Δημοσ.
Σήμερα ενώ ήμουν στο Internet με πήρε κάποιος τηλέφωνο και αφού γύρισα στον υπολογιστή είδα ότι είχε διακοπή η σύνδεση στο ιντερνετ χωρίς να έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Αναρωτιέμαι αν είναι δυνατό να έχω "πιάσει" κάποιον dialer ενώ έχω adsl.

Φιλτρο στη γραμμη θες, οχι antivirus ;)

Βρες σε καποιο κοντινο καταστημα με τηλεφωνικα-ηλεκτρονικα ειδη.

Δημοσ.

Μια τηλεφωνική συσκευή έχω και εκεί τις έχω βάλει filter. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ευτυχώς δεν έχω modem για την PSTN στον υυπολογιστή.

Δημοσ.
Μια τηλεφωνική συσκευή έχω και εκεί τις έχω βάλει filter. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ευτυχώς δεν έχω modem για την PSTN στον υυπολογιστή.

ean oi aposindeseis sinexistoun kai sou ginoun provlima tha dilwseis stis vlaves tou ote aposinxronismo tou modem. enas filos mou tou ekane aposindeseis kathe wra

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...