Brazdas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κατ' αρχάς χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Τελευταίο καιρό παίζω το Resident Evil 4 στον υπολογιστή. Αγόρασα και το LOGITECH RUMBLEPAD II για καλύτερο χειρισμό μιας και το παιχνίδι βασίζεται στην έκδοση για το Playstation. Παρατηρώ όμως ότι ο δεξιός μοχλός όταν είμαι στο παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται. Όλα τα άλλα κουμπιά είναι μια χαρά, παρά μόνο αυτό. Ενώ μου δείχνει στις οδηγίες του παιχνιδιού ότι με το συγκεκριμένο κάνω zoom και άλλα, τελικά δεν κάνει τίποτα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι παίζει; Μήπως θέλει κάποια έξτρα ρύθμιση από κάπου; Γιατί απ' τις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου για το gamepad όλα δουλεύουν κανονικότατα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Fish!!! Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 File Psaxe Sto Paixnidi Mesa Sta Options Eimai 1000% Sigouros Oti Kati Einai Apo Ekei Ego To Exo Termatisei 2 Fores To Resident Evil Kai Tis 2 Fores Pou Xekinaga New Game Ithele Ftiaximo
Brazdas Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Φϊλε ευχαριστώ πολύ!! Το βρήκα, απ' το setup γινόταν! Ούτε μου είχε περάσει απ' το μυαλό! Ευχαριστώ και πάλι!
headbanger Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 episis na tonisw oti yparxei 1 fixaki giana stoxeveis me to mouse, ;-) tulaxiston stin ekdosi gia tin asia biohazard4 pu eixa ta Xmas, duleve mia xara.ama 8elete na to dokimasete pm me na to anevasw kapu na to traviksete.den to exw dokimasei stin evrwpaiki ekdosi omws
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.