Προς το περιεχόμενο

links...μαστορεματα!?

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου δωσετε links για μαστορεματα και κατασκευες στο σπιτι και αν υπαρχουν και e-books θα ηταν ομορφα.ευελπιστω..

Δημοσ.

το site mastoremata δεν αναφερει τιποτα αναλυτικα σχετικα με τα θεματα,απλα αναφερει τις στηλες του περιοδικου.για καποιον που θελει να αγορασει το περιοδικο,καλο ειναι γιατι μπορει να ψαξει και τι ακριβως θελει.εγω που θελω να βρω τις πληροφοριες απο το ιντερνετ τι κανω?ιδου η ερωτηση..

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

:-)Ψαχνω κανενα ελληνικο λινκ του στυλ 'φτιαξτο μονος'.σκεφτομαι να κανω καποιες ανακαινησεις στο σπιτι (ντουλαπια,πλακακια,τοποθετησεις,βαψιματα,κ.τ.λ.) και θ ηθελα καποιον οδηγο βοηθειας...εχετε τιποτα υποψην σας.δεν με ενδιαφερουν οι αγγλικοι οδηγοι,γιατι δεν εχω ορεξη να ερμηνευω την καθε κινηση κ τα υλικα που χρειαζομαι :-( αναμενω τις γνωσεις σας ;)

αν εχετε ελευθερο χρονο φτιαξτε κ ενα τοπικ μπας κα βγαλουμε καμαι ακρη...ολα τα καλλιτεχνικα μυαλα στο τραπεζι ;)

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς τα περισσοτερα ειναι στα ξένα. Ισως βρεις καποιο βιβλίο. Μακαρι να ηταν και e-book. Επίσης κυκλοφορων κατι φυλλαδια απο εταιρείες που περιγράφουν κατασκευες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...