Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών σε AGP mode

livewire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re pedes egw poy twra exw tin sapphire ati radeon x1600pro se agp panta tha dw simantikes diafores me tin x1950pro h' na min asxolithw kan?? Telos ti trofodotiko lete na xreiastw? Twra exw to chieftec 450watt.

Telos oi nees radeon 2600pro kai h 2400pro hd

ti lene? tis exei dokimasei kaneis? An nai lene toso oso h x1950pro???????

Panta milaw gia agp etsi.

Kai kati allo. Re pedes exei dei kaneis kamia dual gpu karta grafikwn? An nai as mas pei entipwseis.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα δείς τεράστιες διαφορές με μια x1950pro. Μειονέκτημα της είναι ότι δεν υποστηρίζει directx 10 σε σχέση με την 2600pro.

Θα σε βγάλει 1-1.5 χρόνο σε χαμηλές αναλύσεις μέχρι 1024x768 στα games.

Δεν κυκλοφορούν ακόμα στην ελληνική αγορά οι νέες 2600pro kai 2400.

Δεν αναφέρομαι στην 2400 καθόλου γιατί δεν είναι κάτι το άξιο αναφοράς, προορίζεται για χαμηλών απαιτήσεων σύστήματα.

Η 2600pro θα είναι καλούτσικη για την mainstream κατηγορία. Θα είναι ισάξια με μια x1950pro ίσως λίγο πιο αργή λόγω 128bit memory interface.

Ακόμα δεν εχουνε κυκλοφορήσει. Τον Ιούνιο θα σκάσκουν μύτη από ότι ξέρω.

Δημοσ.
480watt purepower της thermaltake με peak στα 550....

Ξέρω ότι ο επεξεργαστής είναι παλιός αλλά θέλω να καθυστερήσω την πλήρη αναβάθμιση περίπου 1 χρόνο (max 1.5)

edit:

x800/6600gt/6800....

είναι με σειρά προτίμησης;;;:-D

Η σειρα προτιμησης εχει να κανει με ποια εκδοση της καθεμιας θα βρεις...

Δηλαδη η 6600gt ειναι οριακα καλυτερη απο 6800le υποδιαιστερη ομως απο μια 6800gs και ακομα πιο πισω απο μια 6800ultra.

Τα αντιστοιχα παιζουν και με τις x800/x850... gto<xt<xt pe

Κοιταμε και το ειδος της μνημης: ddr2<gddr3 και την ποσοτητα της : 128mb/256mb(αλλα εχοντας στο νου πως γενικος κανονας ειναι προτιμοτερο να εχεις 128 mb gddr3 παρα 256mb ddr2).

Eπισης οι μικροτερες εκδοσεις των 6800 και οι x800 με λιγη τυχη και ελαχιστο ψαξιμο ξεκλειδωνουν και φτανουν τις επιδοσεις των καλυτερων μοντελων.

Τελος αλλη μια παραμετρος ειναι πως οι x800/x850 δεν υποστηριζουν smart shader 3.0 σε αντιθεση με τις 6600gt/6800xx.

Δημοσ.

οπότε αυτό που λες είναι ότι και με μία 6800gs θα κάνω τη δουλειά μου μέχρι να έρθει ο καιρός της αναβάθμισης;;;

Πάντως ότι είναι στάνταρ πιο οικονομικό δεν το συζητάμε καν.....

Δημοσ.
οπότε αυτό που λες είναι ότι και με μία 6800gs θα κάνω τη δουλειά μου μέχρι να έρθει ο καιρός της αναβάθμισης;;;

Πάντως ότι είναι στάνταρ πιο οικονομικό δεν το συζητάμε καν.....

Ακριβως αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...