Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση κάρτας γραφικών σε AGP mode

livewire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα ήταν επιπόλαιο το να θεωρήσω αξιόπιστη την πρόταση για αγορά του τροφοδοτικού από το φίλο Delirium στα πρώτα posts του thread!

Θα πάω πάντως στο Πλαίσιο να δω μήπως μπορούν να κάνουν κάτι. Άλλωστε στο site δεν διευκρίνιζε την ασυμβατότητα.

Αν δεν υπάρχει τελικά τρόπος να το αξιοποιήσω, τότε πάω για καινούριο κανονικό(!) τροφοδοτικό αν μου κάνουν πίστωση όπως λες.

Αν όχι, το κρατάω για να δοκιμάσω κάτι σαν κι αυτό

στο επόμενο PC.

P.S.:

@Delirium: no hard feelings mate.Cheers

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re pedes ayto to booster x3 ti akrivws kanei? pairnei apo mia thira revmatos kai to 3plasiazei? nai alla travontas kata poli revma apo to trofodotiko swsta? Ti kanei eidikotera to sigegrimeno exartima mporei na moy exigisei kaneis me leptomeries?

Δημοσ.

Kalimera,

den ixera oti vgazei mono 6pin :(

Convertors yparxoun sigoura

-alla rotise, prin dokimaseis!

Sto Plaisio, sto allazoun 100% :-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

san lysi, fainotan arketa kali....

Δημοσ.
Re pedes ayto to booster x3 ti akrivws kanei? pairnei apo mia thira revmatos kai to 3plasiazei? nai alla travontas kata poli revma apo to trofodotiko swsta? Ti kanei eidikotera to sigegrimeno exartima mporei na moy exigisei kaneis me leptomeries?

Reviews :-D

http://www.hexus.net/content/item.php?item=6221

http://www.reghardware.co.uk/2006/08/10/review_fsp_booster_x3/

http://www.maxpc.co.uk/reviews/default.asp?pagetypeid=2&articleid=45450&subsectionid=702&subsubsectionid=414

Δημοσ.

@fits13: Δες το link στο post #47 και θα καταλάβεις...

@Delirium: Επι 2 μέρες ψάχνω σε ελληνικά και ξένα sites και δεν βρήκα τίποτα:-(

Άντε τώρα να ψάχνω από την αρχή τροφοδοτικό.............

Η πλάκα είναι ότι πήρα πολύ πιο φτηνά από ότι φαίνεται να κοστίζει σε διάφορα ξένα sites:-),:-(

Δημοσ.

livewire μην χαλιεσαι...Μια βολτα απο το πλαισιο και θα λυθουν ολα τα προβληματα.Θα σου δωσουν λογικα αναπτορακι για να κανεις την δουλεια σου..

Δημοσ.

Sorry μάγκα fits13

εννοούσα το post #46. Δες το και εδώ

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=29419

Η ιδέα είναι ότι "ανακουφίζεις" το παλιό τροφοδοτικό από το βάρος των καινούριων καρτών γραφικών και περνάς άνετα σε SLI ή Crossfire mode. Αρκεί βέβαια να είσαι ήδη σε PCI-E δίαυλο και όχι AGP όπως εγώ.....

Δημοσ.
Toylaxiston 450watt. Kai telos pistevw oti oles oi twrines kartes grafikwn poy vgainoyn se agp thyra den dinoyn oti einai ftiagmenes na dwsoyn kathoti apo tin arxi ftiaxtikan gia pci express. Kai ayto giati h thyra agp ektos toy oti einai poli xamilis taxititas san thyra exei kai poly xamilo bandwith. File moy se katalavainw giati ki egw agp exw. Twra apo ekei kai pera oti se fwtisei o theos kaneis. Egw p.x. me mia sapphire x1600pro me 512 ddr2 kai merika paixnisia opws to command & conquer 3 tiberium wars trwei kapoia kolimatakia se ola full 1024x768. Apo ekei katalavaineis ola ayta poy soy lew.

φίλε κάνεις λάθος όσον αφορά αυτα που γράφεις περί agp... τουλάχιστον η συγκεκριμένη κάρτα (x1950 pro agp 512) σε κάνει να αναρωτιέσαι τον λόγο ύπαρξης της pci x τεχνολογίας, καθώς οι αποδόσεις της είναι απίστευτα πανομοιότυπες με αυτές που έχει και η pci x

Δημοσ.

Ma toso kali einai re pedes ayti i x1950!!!! Tin exetai theopoihsh poia.... Ti na pw re file makari na exeis dikio kai me ti sigegrimeni karta grafikwn na mporeis akoma kai se agp na paizeis varia paixnidia opws: c&c3 tiberium wars, fear, crysis k.a.

Δημοσ.

Λοιπόν... το συστημά μου είναι...

celeron 2.8 g(3.0 overclocked)

1giga ddr (dual mode)

sapphire x1950 pro 512 agp

Εχω δοκιμάσει fear και half life 2 και μου παίζουν χαλαρά σε όλα full και σε 1280/1024 ανάλυση... :twisted:

Επίσης έχω πάνω 2 σκληρους και 2 dvd, και μια κάρτα τ.ν (τα usb δεν χέρω αν παίζουν ρόλο, πάντως έχω 4-5 συσκευές μόνιμα συνδεδεμένες)....

Το τροφοδοτικό μου είναι 400W και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα, (αν και ο κατασκευαστής συστήνει 450W τουλάχιστον)...

Ελπιζω να έλυσα κάποιες απορίες... Και τέλος όσοι φοβούνται να δοκιμάσουν αν αντέχει το τροφοδοτικό τους την συγκεκριμένη κάρτα, κακώς φοβούνται, δεν υπαρχει περίπτωση να καεί κάτι...το πιθανότερο είναι να μην αποδίδει η κάρτα τα αναμενόμενα ή στην χειρότερη περίπτωση θα κάνει restart ο υπολογιστής σε ανύποπτο χρόνο...

Y.Γ Αυτά που αναφέρετε πως κάνει το πλαίσιο είναι αρκετά βολικά, αλλά αν έχετε την εντύπωση ότι δεν τα ξαναπουλάν μετά, κάνετε λάθος...

ένας γνωστός μου αγόρασε σκληρό (bulk), και με εκπληξη είδε ότι υπήρχε περασμένο λειτουργικό μέσα!!!! εγώ προσωπικά αποφεύγω αγορές,

ειδικά αν δεν είναι σφραγισμένες από το πλαίσιο....

Δημοσ.
anarotiemai an ksereis na psaxneis. ego to brika se 5 lepta

Νομίζω οτι ξέρω.

Αν δεις όμως στα product details λέει κάπου ...."Keep in mind that PCI Express only has a +12V voltage and so this cable can ONLY be used for things like fans and case lighting where no 5V source is needed. Do not use this adapter for hard drives, optical drives and other computer hardware that requires both 5 and 12V voltages."

Επίσης, εγώ χρειάζομαι μάλλον μετατροπέα PCI-E σε 2 molex καλώδια(κάτι σαν splitter...) καθώς η 1 PCI-e έξοδος του Booster πρέπει να δώσει ρεύμα στις 2 molex εισόδους της κάρτας.

Αν κάποιος έχει την περιέργεια να ψάξει για κάτι τέτοιο στο δίκτυο ας μου πει αν βρεί κάτι...

Αλλιώς από μεθαύριο πάω Πλαίσιο για αλλαγή και αγορά (νέου) τροφοδοτικού

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...