Daywalk3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παίδες για σας και Χριστός Ανέστη...έχω πρόβλημα με τα γραφικά της κάρτας μου...τώρα την πήρα και καταλαβαίνετε πώς ενιωσα όταν εγινε κατι τετοιο...λοιπόν το κύριο προβλημα είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια παρουσιαζει πρόβλημα με τα χρώματα...δηλαδή εκεί που παίζω μου πετάει ασχετα χρώματα και αλλιώνονται τα γραφικά πχ το flight simulator μου το παίζει μια χαρά ένω παιχνίδια που δεν τα θεωρώ βαρύτερα του flight μου βγάζει προβλήματα με τα γραφηκά τίτλοι όπως fifa 2003, call of duty 2 κ.α. τι μπορεί να συμβαινει κατέβασα τους καινούργιους drivers τούς εγκατέστησα και πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει...πλζ...!
simply_the_best Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Την έχεις ''πειράξει'' (ο/c) καθόλου?
Dimitris1975 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 παίδες για σας και Χριστός Ανέστη...έχω πρόβλημα με τα γραφικά της κάρτας μου...τώρα την πήρα και καταλαβαίνετε πώς ενιωσα όταν εγινε κατι τετοιο...λοιπόν το κύριο προβλημα είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια παρουσιαζει πρόβλημα με τα χρώματα...δηλαδή εκεί που παίζω μου πετάει ασχετα χρώματα και αλλιώνονται τα γραφικά πχ το flight simulator μου το παίζει μια χαρά ένω παιχνίδια που δεν τα θεωρώ βαρύτερα του flight μου βγάζει προβλήματα με τα γραφηκά τίτλοι όπως fifa 2003, call of duty 2 κ.α. τι μπορεί να συμβαινει κατέβασα τους καινούργιους drivers τούς εγκατέστησα και πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει...πλζ...! Εγώ φιλαράκι έβαλα τη συγκεκριμένη κάρτα πριν μερικές μέρες και από τότε δε μπορώ να ανοίξω αρχεία video γιατι δε μπορεί να εγκαταστήσει τα αρχεία WDM. Μου βγάζει ένα erro "code 10" .Εσύ είχες κανένα πρόβλημα με αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.