Προς το περιεχόμενο

email που δεν μπορεί να διαβασθεί

GEORGE1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρίν λίγο πήρα ένα σημαντικό e-mail από Γαλλία (έχει γραφεί με Ελληνικούς χαρακτήρες ...) και δεν μπορεί να διαβασθεί διότι έχει την παρακάτω μορφή :

τ λ κλπ

δοκίμασα χωρίς επιτυχία να αλλάξω γραμματοσειρά αλλά δεν κατάφερα τίποτα... :cry:

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να διαβασθεί (είναι και μεγάλο...) :confused:

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν λες γραμματοσειρά εννοείς κωδικοποίηση?Γιατί μάλλον αυτήν πρέπει να αλλάξεις στον browser για να στα εμφανίσει.Διάλεξε "Ελληνική (windows)" ή "Ελληνική (ISO)".

Δημοσ.

Ναι έτσι έχουν τα πράγματα.

Έτσι εμφανίζονται αλλά πως θα το κάνω ???

Γράμμα - γράμμα ???

Όταν λες γραμματοσειρά εννοείς κωδικοποίηση?Γιατί μάλλον αυτήν πρέπει να αλλάξεις στον browser για να στα εμφανίσει.Διάλεξε "Ελληνική (windows)" ή "Ελληνική (ISO)".

Έχεις δίκοιο ενοούσα κωδικοποίηση διάλεξα και τα δύο που προτείνεις αλλά δεν κατάφερα τίποτε .... αν έχεις κάποια ιδέα πως μπορεί να γίνει θα ήταν ευπροσδεκτη.

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής: μετέφερε το κείμενο σε ένα αρχείο με extension .htm και μετά άνοιξε το αρχείο αυτό με κάποιον browser.

Δημοσ.

Αν το κάνεις forward σε άλλο λογαριασμό άλλης υπηρεσίας (πχ.από gmail σε mailbox.gr) ίσως να στο δείξει,αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές...

Δημοσ.
Δοκίμασε το εξής: μετέφερε το κείμενο σε ένα αρχείο με extension .htm και μετά άνοιξε το αρχείο αυτό με κάποιον browser.

Η δοκιμή απέτυχε ....

Δημοσ.

Όποτε μου έχουν έρθει τέτοια, τα βλέπω με τον τρόπο που λέει ο geopoul:

Φτιάχνω ένα αρχείο htm(l) και τα ρίχνω μέσα.

Δημοσ.
Όποτε μου έχουν έρθει τέτοια, τα βλέπω με τον τρόπο που λέει ο geopoul:

Φτιάχνω ένα αρχείο htm(l) και τα ρίχνω μέσα.

Το προσπάθησα και αυτό αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα σωστό ...

Τελικά η λύση είναι μία Insomnia !!!

Λοιπόν αν μεταφέρω το κείμενο με copy paste στο παράθυρο που γράφω το post και ζητήσω προεπισκόπηση γίνεται αυτόματα το κείμενο κανονικό για ανάγνωση οπότε πάλι copy paste σε ένα word και είμαι ok.

Αν προκύψει κάποια άλλη λύση είναι ευπρόσδεκτη.

Εν τω μεταξύ ευχαριστώ και πάλι όλους όσους ασχολήθηκαν με το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...