Προς το περιεχόμενο

Avast kai F-Secure

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα το avast απεγκατεστησα το F-Secure αλλά παρολαυτα καθώς ξεκιναει ο υπολογιστεις αναφέρεται ασυμβατοτητα μεταξυ τους ενός και του άλλου με αποτελεσμα να μου λέει ότι κάποιες εφαρμογές του avast να είναι disabled.Πως θα απαλλαχτω τελείως από το F-Secure??

Δημοσ.
afou to xeis kanei apegatastasi des an iparxei fakelos tou f secure sto program files kai diegrapse ton.episis kane k ena katharismo tis registry
Δεν είναι δυνατον να διαγραφει από τα programm files..Συγκεκριμενα δεν διαγραφεται ένα αρχείο .dll,Επίσης πάω για uninstall αλλά μου λεει να το απεγκαταστήσω από τον πίνακα ελέγχου όπου εκεί δεν έχει μείνει κανένα ίχνος του F-Secure.

Και τέλος καθαρισμος της registry πως γίνετε??

Δημοσ.
Δεν είναι δυνατον να διαγραφει από τα programm files..Συγκεκριμενα δεν διαγραφεται ένα αρχείο .dll,Επίσης πάω για uninstall αλλά μου λεει να το απεγκαταστήσω από τον πίνακα ελέγχου όπου εκεί δεν έχει μείνει κανένα ίχνος του F-Secure.

Και τέλος καθαρισμος της registry πως γίνετε??

Για να διαγράψεις το dll θα πρέπει να μπεις σε safe mode πατώντας f8 πριν την εκκίνηση των windows, και μετά πήγαινε στο συγκεκριμένο dll και διέγραψέ το.

Καθαρισμό της registry μπορείς να κάνεις με προγράμματα, όπως, "Registry Clean Expert", "jv16 PowerTools" και άλλα.

Δημοσ.
Για να διαγράψεις το dll θα πρέπει να μπεις σε safe mode πατώντας f8 πριν την εκκίνηση των windows, και μετά πήγαινε στο συγκεκριμένο dll και διέγραψέ το.

Καθαρισμό της registry μπορείς να κάνεις με προγράμματα, όπως, "Registry Clean Expert", "jv16 PowerTools" και άλλα.

Πάτησα F8 πριν μπει στα windows πήγα στο συγκεκριμένο αρχείο αλλά πάλι τα ίδια.Για καθαρισμό της registry ειχα το registry cleaner και κάτι κατάφερα αλλά πάλι τα ίδια.Το avast στην εκκίνηση κάπου κολλάει με το f-secure και δεν λειτουργούν όλες οι εφαρμογές του.

Επίσης μου λέει για την προστασία του outlook ότι περιμένει την εκκίνηση κάποιου υποσυστήματος..Αυτό έχει σχέση με το προβλημά μου ετσι δεν είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...