Voorhees Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μιας και τώρα χρειάζομαι αυτό το ολοκαίνουριο PC λέω να κάνω ερώτηση μπας και δω άσπρη μέρα. Έχω μέσα την 5.6 απο έκδοση Bios η οποία είνια και τελευταία. Απο όσο είχα ψάξει η mobo παίρνει ως 800mhz επεξεργαστή. Έχω έναν στα 800 και τον βγάζει ως 667Mhz. Αν πάω να το βάλω στα 133 για να τον δεί ως 800άρη δεν ανοίγει η οθόνη του PC. Ακόμα να πω πως τον έχω στο Slot A γιατί με το 370 δεν δουλεύει καθόλου.
oblivious Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αφού έχεις αυτή τη μητρική και δουλεύει ακόμα, μάλλον ευχαριστημένος πρέπει να είσαι. Έστω και στα 667.
Silent Arrow Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αυτη την ECS μητρικη την εχω κι εγω στο PIII μηχανημα μου που δουλευει στα 4,5 x 100 = 450 MHz. Ωστοσο Voorhees δεν νομιζω πως μπορω να σε βοηθησω. Ειδα το P6BAT-A+ και postara για συνασθηματικους λογους...8-) Εχουν περασει 8 χρονια απο τοτε που αγορασα το αντιστοιχο PC (1999).....
jason88 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 lol και εγω αυτη εχω στο προπολεμικο PC μου! Δουλευει ακόμα με εναν pentiumIII στα 450 MHz και μαλιστα λεω να του κανω μια αναβαθμιση αγοραζοντας εναν 800αρη! Απλα για να σηκωνει τα ΧP πιο ανετα!
Silent Arrow Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 ....Να σας ρωτησω η μητρικη αυτη με BIOS Update βλεπει σκληρους πανω απο 32 GB????? Με την εκδοση 4.51 (νομιζω οτι τα λεω καλα) δεν βλεπει σκληρους πανω απο 32GB. Ειχα αγορασει εναν controller IDE, ειχα συνδεσει εκει μεγαλους σκληρους αλλα δεν ειχα καταφερει ποτε να bootαρω απο εκει. Σκεφτομαι οτι αν αναβαθμισω το BIOS ισως καταφερω να το κανω το PC να bootαρει απο εκει κι ο διαυλος απο 33ΜΗz να γινει 133ΜΗz και το PC να πεταει. (Μονο μια φορα μετα απο καθε format μπορουσα να bootαρω απο τον controller και το PC πεταγε στην κυριολεξια απο επιδοσεις. Οταν εκλεινα το PC και το ξανανοιγα το PC κολλουσε στην αρχικη οθονη των windows με τις μπαρες που γεμιζουν.) Το θεμα για μενα εχει φιλολογικο ενδιαφερον αλλα αξιζει τον κοπο να ξανασχοληθω. Αν μπορει καποιος να δωσει μια καινουργια version του BIOS με PM τον ευχαριστω πολυ!!
grigas Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Κάπου σε μια ντουλάπα την έχω και εγώ αυτή τη μητρική. Δεν θυμάμαι ποιο BIOS είχε επάνω (τις είχα κάνει αρκετά updates) πάντως τελευταία φορά που την είχα σε λειτουργία είχα έναν 40άρη σκληρό. voorhes μήπως έχεις κατοστάρες μνήμες??αν ναι τότε αυτό φταίει..
pc_admin Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Αν παει χ133 η cpu τοτε πανε κ οι μνημες χ133 . Υπαρχει επιλογη στο bios νομιζω που οι μνημες γινονται -33 mhz σε περιπτωση που εχεισ 100αρες .Βαλτο και πρεπει να δουλεψει
addicted Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Μιας και τώρα χρειάζομαι αυτό το ολοκαίνουριο PC λέω να κάνω ερώτηση μπας και δω άσπρη μέρα.Έχω μέσα την 5.6 απο έκδοση Bios η οποία είνια και τελευταία. Απο όσο είχα ψάξει η mobo παίρνει ως 800mhz επεξεργαστή. Έχω έναν στα 800 και τον βγάζει ως 667Mhz. Αν πάω να το βάλω στα 133 για να τον δεί ως 800άρη δεν ανοίγει η οθόνη του PC. Ακόμα να πω πως τον έχω στο Slot A γιατί με το 370 δεν δουλεύει καθόλου. an exeis 133 mnhmh , dokimase na allakseis ta jumpers, kai na ta valeis kai ta 2 deksia.. pou einai to 133.. (edit: ta opoia einai akrivws deksia apo thn fysa trofodosias ths MB)
addicted Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 ....Να σας ρωτησω η μητρικη αυτη με BIOS Update βλεπει σκληρους πανω απο 32 GB????? Με την εκδοση 4.51 (νομιζω οτι τα λεω καλα) δεν βλεπει σκληρους πανω απο 32GB. Ειχα αγορασει εναν controller IDE, ειχα συνδεσει εκει μεγαλους σκληρους αλλα δεν ειχα καταφερει ποτε να bootαρω απο εκει. Σκεφτομαι οτι αν αναβαθμισω το BIOS ισως καταφερω να το κανω το PC να bootαρει απο εκει κι ο διαυλος απο 33ΜΗz να γινει 133ΜΗz και το PC να πεταει. (Μονο μια φορα μετα απο καθε format μπορουσα να bootαρω απο τον controller και το PC πεταγε στην κυριολεξια απο επιδοσεις. Οταν εκλεινα το PC και το ξανανοιγα το PC κολλουσε στην αρχικη οθονη των windows με τις μπαρες που γεμιζουν.) Το θεμα για μενα εχει φιλολογικο ενδιαφερον αλλα αξιζει τον κοπο να ξανασχοληθω. Αν μπορει καποιος να δωσει μια καινουργια version του BIOS με PM τον ευχαριστω πολυ!! Nai mporei na diavasei, sygekrimena emena trexei ta XP se ena 40arh kai exei kai allo ena 80gb gia data gia to bios.. den kserw ean to exw.. 8a to koitaksw..
Silent Arrow Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 THanks addicted.... Να σε ρωτησω βρηκα αυτο το link... http://www.driverstock.com/EliteGroup-P6BAT-A-PCB-2-X-driver-download/25-36-7089-55396/index.html Σε αυτο το link ειναι BIOS Updates οπου κανω download αρχεια της μορφης p6batap53.exe (εχω βρει και p6batap56.exe) Αυτα ειναι executable αρχεια που σημαινει πρεπει να κανω bootable δισκετα και να τα τρεξω απο εκει??? Δεν εχω ξανακανει BIOS Update αλλα απο οσο ξερω δεν χρειαζεται Flashing Utility??? (Αν και κατι μου λεει οτι αυτα τα αρχεια ειναι zipαρισμενα....)
Silent Arrow Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Νομιζω οτι βρισκω λυση απο site http://www.ecsusa.com..... ακυρα τα ανωτερω. Περισυ η ECS δεν εδινε free τα bios updates, τωρα βλεπω το site ειναι πληρες.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.