Προς το περιεχόμενο

Ποιο panel, wide ή όχι, contrast μεγάλο ή μικρό?

johncar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lafas οταν επαιρνα EIZO τοτε υπηρχαν διαφορες...Αν και δεν νομιζω να εζησες εκεινες τις εποχες οπως εγω γιατι αν τις ειχες ζησει θα καταλαβαινες τις διαφορες του τοτε με το τωρα.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια εμενα το ονειρο μου ηταν μια mitsubishi diamondtron ή μια panasonic αλλα μπορεσα μονο να αγορασω (σε ευκαιρια) μια 15αρα HITACHI για 165000 δρχ. τοτε !!!

sorry για το offtopic

Δημοσ.

HellasVagabond ενώ τώρα δεν υπάρχουν διαφορές? Ρε με δουλεύεις? Τι να είχα προλάβει? Επειδή είμαι μικρός? Εσύ είσαι αυτός που κάνει σαν πιτσιρικάς με τα πράματα του. Να πεις ότι η Samsung είναι πιο καλή από τη ViewSonic... Πάει στο διάλολο... Αλλά να λες ότι δεν έχεις διαφορές με τη EIZO... Αυτο είναι άνω ποταμών!!!! Kαι είμαι σίγουρος ότι ακόμα και στην EIZO κοιτάς τα τεχνικά χαρακτηριστικά... 16ms 1000:1 και γενικά τα όχι "καλά" τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με το οτι εισαι 19,20..Απλα οτι εχεις ζησει σχετικα με τους υπολογιστες ειναι απο το 2000 και μετα ( και αν ) και κανει μπαμ οτι μαζευεις οτι πληροφοριες μπορεις κανεις ενα μιγμα και αρχιζεις να πυροβολεις χωρις να εχεις καν την στοιχειωδη γνωση πανω σε ενα θεμα. Το εκανες με την GTX, GTS το εκανες με την Samsung και τωρα προσπαθεις να μου πεις πως την δεκαετια του 90 που εσυ καλως η κακως δεν την εζησες οπως εμεις οτι ξερεις πως ειχαν τα πραγματα.

Το εκανες 1, το εκανες 2 , το εκανες 3 ε δεν ειναι αναγκη να το κανεις 103, δικο σου κακο κανεις.

Δημοσ.

Το πρώτο μου PC ήταν PentiumMMX. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Αλλά και έναν χρόνο αν ασχολείτε κάποιος μπορεί να ξέρει πάααρα πολλά πράγματα. Επειδή δεν μου αρέσειθ να κάνω σαν να μετρά την @#$α μου, δες στο άλλο TOpic με το R600 τι σου έχω γράψει.

Φιλικά.

Δημοσ.

Γι'αυτούς που ξέρουν οι Ειzo ακόμα είναι κορυφή ποιοτικά.Μόνο του το Μade in Japan,όπου υπάρχει ακόμα στα προιόντα τεχνολογίας είναι εγγύηση.Ποιότητα δεν είναι μόνο οι επιδόσεις.Τα υπόλοιπα αφορούν προσωπικές γνώμες,όχι γενική παραδοχή,και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα προιόντα παρόμοια ποιοτικά ή σε συνδιασμό με καλές επιδόσεις.:neutral:

Εγω σε CRT επαιρνα ΕΙΖΟ....

Ωστοσο η Mitsubishi εχει χαθει γενικα απο τους υπολογιστες. Τουλαχιστον οσο αφορα το τι ειχε καποτε.

Eχει ενωθεί με την ΝΕC και υπάρχει σαν NEC/Mitsubishi ανάλογα την αγορά.

Δημοσ.
Το πρώτο μου PC ήταν PentiumMMX. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Αλλά και έναν χρόνο αν ασχολείτε κάποιος μπορεί να ξέρει πάααρα πολλά πράγματα. Επειδή δεν μου αρέσειθ να κάνω σαν να μετρά την @#$α μου, δες στο άλλο TOpic με το R600 τι σου έχω γράψει.

Φιλικά.

το πρωτο μου PC ηταν ΑΜD DX στα 25ΜΗz. 4 MB RAM και 20ΜΒ σκληρος

το πρωτο μου computer ενας amstrad 6128 με εγχρωμη οθονη.

τωρα εγω πρεπει να νιωθω γερος και σοφος ;:mrgreen: :mrgreen: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

dimi εξαρταται απο το πως ασχολιοσουν με αυτους τους υπολογιστες. Εμενα ηταν το παθος μου απο τον 8088 που ειχα ως και σημερα. Αργοτερα το σπουδασα και εγινε η δουλεια μου.Αυτο εχει να κανει περισσοτερο απο ολα τα αλλα εδω μεσα ομως οσοι ειχαν απο τοσο παλια μηχανηματα εχουν ασχοληθει σοβαρα και εχουν μαθει πολλα.

Δημοσ.
Ρε ειπα εγω κατι τετοιο? Ο αλλος αρχισε να λεει... Ω ρε π$%στη μου...

ρε συ μη τσαντιζεσαι.

ο vagabond το επιασε το νοημα.

δεν "στη λεω", απλα εκανα quote στο post σου για να υπαρχει μια συνεχεια.

μαλλον ειμαι ο πιο παλιος απο τους 2 αν και ομολογω πως εχω χασει λιγο τις εξελιξεις γιατι δεν αντεχα να "χωνω" συνεχεια για να παρακολουθω τις εξελιξεις.

και το να χωνεις ειναι ενας τροπος για να εισαι παντα στην τσιτα ν αψαχνεις πως θα κανεις καλυτερο το συστημα σου και φυσικα (θελοντας και μη) να μαθαινεις !

κλεινει η παρενθεση:wink:

ξανα στα panels τωρα:mrgreen:

Δημοσ.
μην συγχεεις τον Amstrad 6128 που ειχα και εγω με PC :)

δεν τον συγχεω.

ειπα το 1ο pc ηταν AMD dx/25

το 1ο computer (ετσι τα λεγαμε τοτε ολα :mrgreen: ) ηταν ο amstrad

Δημοσ.

Τελος παντων μην ξεκινατε τετοιες συζητησεις γιατι θα μας παρουν τα ζουμια...εκτη δημοτικου πηγαινα οταν αγορασα το θρυλικο μηχανηματακι με εγχρωμη οθονη μαλιστα αντι για τη πρασινη που ειχε η πλειοψηφια.

Οταν ειδα το επικο Nemessis με χρωματα επαθα τη πλακα μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...