Προς το περιεχόμενο

Ποιο panel, wide ή όχι, contrast μεγάλο ή μικρό?

johncar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι αυτά που λέτε? Φυσικά και αν βάλεις τημ μια δίπλα στην άλλη θα είναι μεγάλη η διαφορά. Εννοείτε όμως ότι στο σπίτι σου έχεις μια οθόνη και δνε τη βάζεις δίπλα με άλλη! Δηλαδή τώρα είναι δυνατόν?

Επίσης ναι συγκρίνω την 20άρα τη Samsung γιατί η 22αρα ViewSonic είναι λίγο πιο ακριβή και είναι πάρα πολύ καλή οθόνη από όλες τις απόψεις. Φυσικά βέβαια δεν θα έπαιρνα με τίποτα EIZO γιατί δεν βγάζει σε 22" παρά μόνο σε 24" (η οποία μου αρέσει και πάρα πολύ), αλλά έχει μια περιουσία!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα η 203B ειναι η φτηνη 20αρα της SAMSUNG !!!

Δες την 206BW διπλα διπλα και πεσμου.

Εκτος αν βεβαια τα 50ευρω διαφορα τα θεωρεις εξωφρενικα.

το ξερω οτι ειναι η φθηνη οπως επισης οτι την αντικατεστησε η 204Β (20.1 ιντσες με 1600 αναλυση κ.λ.π κ.λ.π) ΑΛΛΑ ξεχασα να πω οτι δεν θελω wide.

και η 203Β ειναι 4:3 με τιμη περιπου 280Ευρω.

πιστευεις πως η εικονα της σε σχεση με την 206BW απαιχει πολυ?

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι είναι υποκειμενικά τα θέματα αυτά. Όταν δεν μιλάμε με κάποιο μέτρο , για παράδειγμα τρέχει το κινούμενο με 6m/s τότε είναι υποκειμενικά τα πράγματα. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν τρέχει τόσο. Με την οθόνη όμως που το μέγεθος δεν είναι μετρούμενο είναι υποκειμενικό...

Δημοσ.
Οταν το panel της 203b βγηκε πριν 2+ ετη και της 206bw πριν 9 μηνες ναι θα ελεγα πως εχουν διαφορες.

οκ, ευχαριστω

θα της ριξω μια ματια αν τη βρω να παιζει σε καποιο καταστημα

αν και δεν εχω συνηθησει wide και ομολογω δεν ξερω αν θα τη βολευομουν

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήγα στο πλαίσιο και κοίταζα οθόνες και ρώτησα τον πωλητή για εγγυήσεις περί καμμένων pixels και μου πε ότι αν μία οθόνη είναι να σου βγάλει καμμένα pixels θα στα βγάλει τους πρώτους 4 μήνες.

Ισχύει κάτι τέτοιο??

Δημοσ.

RE PEDIA DEN XRIAZESTE NA TSAKONESTE... oti dinis pernis.

einai logiko mia 19ara othini ton 400 euro oti tha ine kaliteri apo tia 20ra kai 22ara antistixa me ta idia lefta...

episis kalo einai na sigrinoume markes ala pio sosto pisteuo einai na sigrinoume montela...

gia mena prosopika oi markes pane os eksi

EIZO->NEC->SAMSUNG->PHILIPS->VIEWSONIC->LG->TREXA GIREUE...

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά πήγα στο πλαίσιο και κοίταζα οθόνες και ρώτησα τον πωλητή για εγγυήσεις περί καμμένων pixels και μου πε ότι αν μία οθόνη είναι να σου βγάλει καμμένα pixels θα στα βγάλει τους πρώτους 4 μήνες.

Ισχύει κάτι τέτοιο??

ισχυει στο 99% των περιπτωσεων...

Δημοσ.

i NEC exei bgali kapia montela opos 1990FX-1980FXI-90GX2PRO ta opia den pianonte stis mesees sires... EAN DIS PIOTITA APIKONISIS FILE MOU APO 1990FX.... tha pathis kati den ksero, ena tremoulo...

gia na min anafertho sta elit monitor 2090 series kai 2190u series ta opoia einai TOP!!!

opote parameni deuteri (MH SOU PO KAI PROTH...!!!)

episis re paidia dite ti monitor pezoun stin agora kai as min lei o kathenas to diko mou einai top kai korifeo... me 300 kai 400 euro pernoume monitor kai xeromaste...

2690WUXISV

2490WUXISV

2190UXISV

Δημοσ.

Εγω σε οσα Review Sites και αν εχω τσεκαρει ανα καιρους μονο 1 φορα ειχε φτιαξει αξιολογη οθονη η NEC πριν 2 χρονια στις 19 ιντσες που οταν η Samsung 930BF ειχε 430ευρω η NEC εκανε 550ευρω για ελαφρως καλυτερη ποιοτητα απεικονισης. Νομιζεις αν ηθελε η Samsung να φτιαξει πιο ακριβη οθονη δεν θα μπορουσε ? Απλα λιγοι θα εδιναν 100+ευρω παραπανω για διαφορα που στο ματι ισως να μην εβλεπαν ποτε.

Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου που σε κανενα Review Site τωρα δεν υπαρχει καμια NEC σαν μετρο Συγκρισης με αλλες οθονες. Αντιθετα η Samsung υπαρχει σχεδον σε ολα.

Αρκει να δεις την παγκοσμια καταταξη της NEC οσο αφορα τοσο τις LCD οσο και τα LCD panel.

Δημοσ.

file mou to poso epikrati san metro sigrisis sta diafora site me review i NEC einai kathara thema marketing kai politikis eterion.

ta antistixa monitor ton siron NEC 2690WUXISV, NEC 2490WUXISV, NEC 2190UXISV i samsung kai oi alles eteries ta onireuontai akomi me ta tsarouxia staurota...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...