Προς το περιεχόμενο

Ποιο panel, wide ή όχι, contrast μεγάλο ή μικρό?

johncar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ όσες οθόνες έχω δει πάντα έχουν κάποιο Pixel και έχω χρειαστεί να τις αλλάξω... Ίσως επειδή τις τεστάρω με ένα προγραμμα για αυτή τη δουλειά.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα σου προτεινα δαγκωτο EIZO KAI MONO EIZO.

ειναι καταπληκτικης ποιοτητας οθονες ΑΘΑΝΑΤΕΣ πραγματικα.

εχω μια 16αρα εδω και 3 χρονια και ειναι σαν καινουρια.

ΟΜΩΣ ειναι ακριβες και τωρα πια και οι αλλοι κατασκευαστες εχουν φτασει την ποιοτητα της ΕΙΖΟ σε εικονα, ισως οχι ακομα σε κατασκευη.

τελος παντων

υπο αυτες τις συνθηκες θα ελεγα SAMSUNG και μονο!

αν παλι εχεις τα φραγκα και γουσταρεις να παρεις ΕΙΖΟ παρτην δεν θα το μετανιωσεις.

οπως και να το κανουμε η ΕΙΖΟ ειναι η mercedes των οθονων

Δημοσ.

Μα αν εχει καποιος τα λεφτα για EIZO τσαμπα το κουβεντιαζουμε με τη μια ΕΙΖΟ!!! Αν και ειναι υπερτιμημενες ομως αλλα αυτο ισχυει με ολα τα καλα πραγματα. Αν και τωρα ΕΙΖΟ σε ποσες ιντσες? 19 ειναι λιγες... Φυσικα εξαρτατε απο το τι θελει ο αλλος.

Δημοσ.

καποτε ηταν η mercedes, εχει ομως εκθρονιστει προ πολου απο την Samsung.

Βλεπεις πριν 6+ χρονια η ΕΙΖΟ προσφερε την καλυτερη ποιοτητα εικονας, τα καλυτερα χρωματα και την καλυτερη κατασκευη με διπλασια σχεδον τιμη απο τις αλλες οθονες.

Τα τελευταια χρονια ομως η ποιοτητα και το χρωμα εχουν χτυπηθει απο πολλες εταιρειες ( Κυριως την Samsung ) αφηνοντας ετσι μονο το Made In Japan σαν οπλο της ΕΙΖΟ που δυστυχως ΔΕΝ δικαιολογει τις μεγαλες διαφορες στην τιμη.

Οσο για την LG αν κανεις ενα Google θα βρεις χιλιαδες χρηστες με καμμενα πιξελ.

Δημοσ.

Σταληθεια δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζεις ενα συμπερασμα που κανεις δεν εχει βγαλει ποτε.

Η Samsung ειναι κοινα αποδεκτη σαν η Νουμερο 1 εταιρεια στην κατασκευη LCD panel και LCD Monitors.

Η LG αναγκαστηκε να υπογραψει συμβαση με την Philips ωστε να βγαλει μερικα "καλα" panels για τα monitor της.

Προς θεου μην συγκρινουμε την GOLDSTAR με την SAMSUNG.

Δημοσ.

Μα δεν εχει να λεει κατι επειδή η Samsung δινει Panels στις αλλες εταιριες... Ποτε το εκανε αυτο η LG? Προσφατα? Εγω παντως ειχα το κορυφαιο της και ηταν τελειο... ΑΛλα οταν μιλαμε για Eizo μην συγκρινουμε Samsung και βλακειες...

Επισης τι σχεση εχει το panel? και η EIZO TN μπορει να βάζει σε καποια... Τι εχει να λεει?

Επισης θα σου δωσω αλλο φρεσκο παραδειγμα ViewSonic... Ayti Που εχω... Απλα κορυφαία... TN panel .

Δημοσ.

H LG εχει κανει εδω και 3-4 χρονια συμφωνια με την Philips.

Ειχες το κορυφαιο της...Ελα να δεις το 215TW και θα δεις τι εστι τελειο.

Δες ακομα το νεο 245BW και θα δεις τι εστι τελειο.

Η LG εβγαλε 1 καλο μοντελο το 1980Q. Τωρα αν 1 καλο μοντελο στα δεκαδες που εχει βγαλει η εν λογο εταιρεια σου δινει εσενα την ανεση να την βγαζεις καλυτερη απο την Samsung τι να πω.

Τωρα για την Viewsonic να πουμε τι ? Οτι εβγαλε 1 φορα ενα καλο monitor 19 ιντσων που κοντραρε και ετρωγε το 930BF και απο τοτε εχει παρει αερα σαν εταιρεια ? Τι κριμα που βγαζει 3 μοντελα τον χρονο και μεσα σε 14 χρονια εχει περασει την Samsung 1 φορα.

Δημοσ.

+1 και από μένα στην Samsung. Eιμαι κάτοχος μιας 913Ν και δεν έχω κάνενα προβλημα.Τωρα γλυκοκοιτάζω την 22αρα.Τι λέτε καλή ? Και η τιμή που δίνει η γραμμή είναι super.

Εizo σίγουρα πολύ καλές αλλά αξίζει τοσο μεγάλη διαφορά χρημάτων ?

Δημοσ.

Επειδη ομως ξεφυγαμε λιγο οι οθονες δεν ειναι σαν τις καρτες γραφικων και ουτε εχουν τις τρομερες διαφορες μεταξυ τους οσο ειχαν οι CRT.

Eπισης εχω καταλαβει οτι οι οθονες ειναι κατι σαν μοδα. Πριν λιγο καιρό ήταν οι LG. Τώρα στο 20αρι εχει βγαλει η Samsung το

20'' Wide SM206BW και η Viewsonic το 22'' Wide VX2235... Καλό είναι όπως και έκανα με λίγα λεφτά παραπάνω φυσικά αν τα διαθέτει κάποιος να παει στο ViewSonic.

Δημοσ.
καποτε ηταν η mercedes, εχει ομως εκθρονιστει προ πολου απο την Samsung.

Βλεπεις πριν 6+ χρονια η ΕΙΖΟ προσφερε την καλυτερη ποιοτητα εικονας, τα καλυτερα χρωματα και την καλυτερη κατασκευη με διπλασια σχεδον τιμη απο τις αλλες οθονες.

Τα τελευταια χρονια ομως η ποιοτητα και το χρωμα εχουν χτυπηθει απο πολλες εταιρειες ( Κυριως την Samsung ) αφηνοντας ετσι μονο το Made In Japan σαν οπλο της ΕΙΖΟ που δυστυχως ΔΕΝ δικαιολογει τις μεγαλες διαφορες στην τιμη.

Οσο για την LG αν κανεις ενα Google θα βρεις χιλιαδες χρηστες με καμμενα πιξελ.

μα το ειπα οτι στην εικονα και την τεχνολογια την εχουν φτασει οι αλλες μαρκες!

απλα ειναι ακομα στην κορυφη στην ποιοτητα κατασκευης (αυτο που λες made in Japan).

Θελω να παρω την samsung 203b (20ara) σε καλη τιμη.

ε λοιπον πηγα και την ειδα.

η νυχτα με τη μερα σε σχεση με την EIZO.

ασοψονται οι 20 ιντσες και η φτηνη τιμη της!

μακαρι να ειχα 500 ευρω να παρω ΕΙΖΟ.

αλλα ολα ειναι θεμα value/for/money.

Αληθεια τι γνωμη εχετε για το 203B της Samsung?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...