johncar Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδιά!!! Είμαι κάτοχος CRT EIZO F520 και είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσα χρόνια. Θέλω μία TFT οποιασδήποτε μάρκας, αλλά κλίνω σε EIZO ή LG. Δε ξέρω όμως ποια να διαλέξω. Ποιο panel είναι καλύτερο και γιατί, γιατί να πάρω wide κι όχι κανονική, και από contrast βλέπω ότι οι LG είναι εκτός συναγωνισμού από τις υπόλοιπες, ακόμα και από τις EIZO???? Διαθέτω μεχρι 350 € το πολύ. Ευχαριστώ!!!!
HellasVagabond Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Η δινεις κατι παραπανω και παιρνεις αυτη http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55554049 Η παρε αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=955345 Εγω προτεινω την 1η. Οπως και να εχει μην πας σε αλλη μαρκα, η Samsung ειναι μακραν οι καλυτερες LCD.
kostasSTi Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 +1 από μένα που έχω την 226BW, 960BF και από προχθές μια 720N την οποία την πήρα για φθηνή και είναι μια χαρά οθόνη! Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση ούτε λόγος για καμένο pixel, έτσι? Ά ρε αθάνατη samsung... Zero Pixel εγγύηση, χρειάζονται οι μέτριοι... Από contrast η 226BW έχει οτι καλύτερο μπορείς να βρείς: 3000:1!
oikonomp83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δώσε κάτι παραπάνω και περίμενε την LG L226WA με HDMI και component, κοντά στα 450 Ευρώ λέγεται ότι θα κάνει. Σύμφωνα με την LG Ελλάς έχει ήδη έρθει Ελλάδα αλλά στα καταστήματα γιοκ. Έτσι και PS3 συνδέεις αν θες και XBOX360. Είναι πολύ καλή οθόνη απ' όσα διαβάζω και λένε και έχεις και κάποια σχετική σιγουριά για το μέλλον (το πολύ κοντινό)
HellasVagabond Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Και μονο που ειναι LG τρωει ακυρο απο μενα.
johncar Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για HellasVagabond Τι Panel έχουν αυτές οι 2 Samsung?? Ρε παιδιά για τις Eizo τι λέτε??
Soth Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ΕΙΖΟ=Πολλά λεφτά. Ίσως τα αξίζουν για άλλους, αλλά εγώ δεν τα έδινα με τίποτα.
HellasVagabond Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν εχουν καλη αποκριση η ΕΙΖΟ οποτε δεν αξιζουν για GAMES
iced Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Τι σημαινει το ms για σενα HellasVag και τι επιρροη εχει στα παιχνιδια? Πρακτικα θελω να μου πεις που ειναι το προβλημα των Ms?
iced Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κοιταξτε αν ειχα και εγω χρημα θα πουλαγα το eizo M1900 που εχω και με την χρηματικη διαφορα θα επαιρνα μια viewsonic 22" ή καμια DELL.... Οτι και να λεμε οι eizo ειναι κορυφαιες και προκαλω οποιονδηποτε να παιξει ενα παιχνιδι se eizo που εχει περισσοτρα ms απο μια που δεν εχει τοσα και να δει τι σημαινει eizo.... Τα ms εχουν σημασια οταν η αναγραφομενη τιμη σου λεει ποσο θελει το transistor απο ασπρο να γινει μαυρο και οχι απο ασπρο να γινει γκρι που εννοουν ολες οι εταιριες.....
HellasVagabond Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Πρακτικα στο 95% των παιχνιδιων ο αριθμος αποκρισης η αλλιως ms οπως αναφερες ειτε ειναι 4ms ειτε 8ms δεν θα δει καποιος διαφορα. Η διαφορα θα φανει μεταξυ 4ms και 12ms+ κυριως σε First Person Shooters στα οποια η κινηση ειναι γρηγορη και τα παντα εναλασονται ταχυτατα. Εκει στα 12ms+ θα παρατηρηθει σχεδον σιγουρα το φαινομενο του Ghosting. Βεβαια το φαινομενο αυτο παρατηρειται και στα 8ms αλλα ειναι σχεδον αμελιτεο. Οπως και να εχει ομως εκτος απο το Ghosting τα ms παιζουν μεγαλο ρολο στο ποσο ξεκουραστη θα ειναι μια οθονη. Εν ολιγοις οταν εχουμε οθονες με 4,5,6ms γιατι καποιος να παρει οθονη με 8ms+ που βγαζει κυριως η ΕΙΖΟ ? Αυτο που λες με τις ΕΙΖΟ δλδ το οτι εκεινες εβαζαν "Αληθινα" ms και οι αλλες εταιρειες οχι σταματησε εδω και καμποσα χρονια, δεν υφισταται πια τετοια διαφορα. ΟΛΕΣ οι εταιρειες βαζουν αληθινα ms αποκριση.
iced Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ΜΑ τωρα ειναι που γινονται, παλια δεν μας απασχολουσαν τα ms.... Η αληθεια ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.... Αμα δωσεις 800 για οθονη και 16ms να εχει θα λειτουργει πολυ καλυτερα απο μια με 4ms
HellasVagabond Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ms προσωπικα εμενα με απασχολουν απο το 2004 που αγορασα 19αρα LCD για το PC. Τοτε ναι ειχαμε αυτη την διαφορετικοτητα στα ms. Απο τις αρχες του 2006 η Samsung (τουλαχιστον επειδη με εκεινη την εταιρεια ασχολουμαι περισσοτερο) αναγραφει τα αληθινα ms οπως η ΕΙΖΟ. Δεν παιρνεις οτι πληρωνεις στις LCD. Η Samsung πχ δεν φτιαχνει τα panel της στην ιαπωνια οπως η ΕΙΖΟ ουτε και μονταρει τις LCD της στην ιαπωνια οπως η ΕΙΖΟ ριχνοντας ετσι το κοστος σημαντικα χωρις ομως να ριχνει και την ποιοτητα κατι που οσοι εχουν Samsung το βλεπουν αφου κανεις δεν βρισκει καμμενα pixel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.