ekkli Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 εχει δουλεψει κανενας καποιο προγραμμα που να κλειδωνει το φλασακι κ να μη μπορει να δει κανεις το περιεχομενο του? ψαχνω κατι τετοιο. εννοειται να μη χρειαζεται εγκατασταση κ σε πισι γιατι το θεμα ειναι να πηγαινω σε νετ καφε κλπ κ να το χρησιμοποιω.
Gigenis Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 θέλεις να κλειδώνεις όλο το φλασάκι ή μόνο κάποια αρχεία; Για το δεύτερο πολύ καλό είναι το TrueCrypt όπου μπορείς να φτάξεις σε ένα κομμάτι του flash εικονικό (κλειδωμένο) δίσκο. Εναλλακτικά υπάρχει και το Remora USB Disk Guard
Eusebius Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για να τρέξει το TrueCrypt σε Traveller Mode (δηλ. από στικάκι), πρέπει να έχεις δικαιώματα διαχειριστού (για να φορτώσει τον οδηγό του). Εναλλακτικά, αν είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή (απο διαχειριστή πάντα) κάνεις πάλι τη δουλειά σου: http://www.truecrypt.org/docs/?s=traveller-mode Κατά τʼ άλλα, το TrueCrypt είναι κορυφή.
ekkli Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 το trueCrypt φαινεται αρκετα καλό, ειδικα η λειτουργια του Hidden volume. το εχεις δουλεψει Gigenis? με ενδιαφερει αρκετα κ η ευχρηστια. εντιτινκ: δε προλαβα να δω του μνμα του Eusebius. κ επειδη προβλεπεται χρηση σε νετ καφεζ κλπ, οπου δεν εχουμε δικαιωματα διαχειριστη, μαλλον δε βολευει το trueCrypt.
Gigenis Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δεν θυμάμαι να έχει τύχει ποτέ να το τρέξω σε νετ καφέ αλλά σε όσους υπολογιστές το έχω τρέξει δούλεψε πάντα. Τώρα να έτυχε και να είχα σε όλους τους υπολογιστές δικαιώματα διαχειριστή; Μπορεί...
Stavros_Ribo Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εμένα πάντως το flashάκι μου είχε από μόνο του ένα τέτοιο αρχείο για να βάζω κωδικό:wink:
ekkli Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εμένα πάντως το flashάκι μου είχε από μόνο του ένα τέτοιο αρχείο για να βάζω κωδικό:wink: πραγματικά ευχαριστο αυτο για σενα σταυρο, αλλά αδυνατω να καταλάβω πως μπορει να βοηθησει εμενα η πληροφορία αυτη. όσον αφορά την εξελιξη του θεματος, εχω ξεκινησει τη δοκιμη σε μερικα προγραμματα από τα αρκετα που υπαρχουνε κ θα επανελθω με τη τελικη επιλογη.
Stavros_Ribo Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 πραγματικά ευχαριστο αυτο για σενα σταυρο, αλλά αδυνατω να καταλάβω πως μπορει να βοηθησει εμενα η πληροφορία αυτη. Θέλω να πω ότι εγώ τα προσέχω αυτά και ξέρω τι αγοράζω:wink: :-P Πάντως στη θέση σου θα κλείδωνα τα ξεχωριστά όλα τα αρχεία με κάποιο από τα σχετικά προγράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.