Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για προστασια με κωδικο σε φλασακι

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει δουλεψει κανενας καποιο προγραμμα που να κλειδωνει το φλασακι κ να μη μπορει να δει κανεις το περιεχομενο του?

ψαχνω κατι τετοιο.

εννοειται να μη χρειαζεται εγκατασταση κ σε πισι γιατι το θεμα ειναι να πηγαινω σε νετ καφε κλπ κ να το χρησιμοποιω.

Δημοσ.

θέλεις να κλειδώνεις όλο το φλασάκι ή μόνο κάποια αρχεία; Για το δεύτερο πολύ καλό είναι το TrueCrypt όπου μπορείς να φτάξεις σε ένα κομμάτι του flash εικονικό (κλειδωμένο) δίσκο.

Εναλλακτικά υπάρχει και το Remora USB Disk Guard

Δημοσ.

Για να τρέξει το TrueCrypt σε Traveller Mode (δηλ. από στικάκι), πρέπει να έχεις δικαιώματα διαχειριστού (για να φορτώσει τον οδηγό του). Εναλλακτικά, αν είναι ήδη εγκατεστημένο στον υπολογιστή (απο διαχειριστή πάντα) κάνεις πάλι τη δουλειά σου:

http://www.truecrypt.org/docs/?s=traveller-mode

Κατά τʼ άλλα, το TrueCrypt είναι κορυφή.

Δημοσ.

το trueCrypt φαινεται αρκετα καλό, ειδικα η λειτουργια του Hidden volume.

το εχεις δουλεψει Gigenis?

με ενδιαφερει αρκετα κ η ευχρηστια.

εντιτινκ: δε προλαβα να δω του μνμα του Eusebius.

κ επειδη προβλεπεται χρηση σε νετ καφεζ κλπ, οπου δεν εχουμε δικαιωματα διαχειριστη, μαλλον δε βολευει το trueCrypt.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να έχει τύχει ποτέ να το τρέξω σε νετ καφέ αλλά σε όσους υπολογιστές το έχω τρέξει δούλεψε πάντα. Τώρα να έτυχε και να είχα σε όλους τους υπολογιστές δικαιώματα διαχειριστή; Μπορεί...

Δημοσ.
Εμένα πάντως το flashάκι μου είχε από μόνο του ένα τέτοιο αρχείο για να βάζω κωδικό:wink:

πραγματικά ευχαριστο αυτο για σενα σταυρο, αλλά αδυνατω να καταλάβω πως μπορει να βοηθησει εμενα η πληροφορία αυτη.

όσον αφορά την εξελιξη του θεματος, εχω ξεκινησει τη δοκιμη σε μερικα προγραμματα από τα αρκετα που υπαρχουνε κ θα επανελθω με τη τελικη επιλογη.

Δημοσ.
πραγματικά ευχαριστο αυτο για σενα σταυρο, αλλά αδυνατω να καταλάβω πως μπορει να βοηθησει εμενα η πληροφορία αυτη.

Θέλω να πω ότι εγώ τα προσέχω αυτά και ξέρω τι αγοράζω:wink: :-P

Πάντως στη θέση σου θα κλείδωνα τα ξεχωριστά όλα τα αρχεία με κάποιο από τα σχετικά προγράμματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...