gallos3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Καλησπέρα.Στο λειτουργικο του υπολογιστή μου(win xp sp2) είμαι administrator αλλά υπάρχουν και αλλοί χρήστες.Μπορώ με κάποιο τρόπο να ελέγχω τις εργασίες που έκαναν κατά τη διάρκεια της ημέρας στον υπολογιστή ενώ εγώ λείπω και δουλεύουν αυτοί συνδεδεμένοι με τους δικούς τους λογαριασμούς?Περισσότερο δίνω βαρύτητα στις εκτυπώσεις που πιθανόν θα εχουν γίνει.Μένει κάποιο αρχείο στα windows το οποίο είναι προσπελάσιμο μόνο από εμένα?Κάτι άκουσα για log file,αλλά δεν ξέρω και πόλλά.Ανοίγουν με text editor ή με κάποιο άλλο πρόγραμμα?Ευχαριστώ!
damdim Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Control Panel --> Administrative Tools --> Perfomance --> Perfomance Logs and Alerts --> Counter Logs --> Action --> New Log Settings --> Add Counters --> Performance Object --> Print Queue --> Select Counters from list --> Total Jobs Printed ή Total Pages Printed (Ανάλογα με το τι θέλεις να παρακολουθείς. Φυσικά μπορείς να βάλεις και τα δύο) --> Add. Με ανάλογο τρόπο μπορείς να παρακολουθείς και πολλά άλλα στοιχεία στον υπολογιστή.
gallos3 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ακολούθησα όσα μου είπες και προστέθηκε ένα αρχείο στις προειδοποιήσεις.Έκανα προσθήκη και για σύνολο εκτυπωμένων σελίδων,και για σύνολο εργασιών εκτυπώσεων.Που παρακολουθώ αυτές τις εκτυπώσεις?Φαίνεται πουθενά το όνομα των αρχείων που στάλθηκαν στον εκτυπωτή για εκτύπωση?
damdim Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αφού διαλέξεις ποια counters θέλεις να παρακολουθείς, πήγαινε στο tab "Log Files" και επέλεξε να είναι αρχείο κειμένου και σε ποιο φάκελο θα δημιουργηθεί. Επίσης μπορείς να αλλάξεις και το κάθε πότε θα λαμβάνεται η δειγματοληψία.
gallos3 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 damdim,καταρχήν σ΄ευχαριστω πολύ που δίνεις σημασία στο θέμα μου και με βοηθάς με τις απαντήσεις σου.Έκανα όσα μου είπες,και αποθηκεύω τις:εργασίες,εργασίες σε ουρά,σύνολο εκτυπωμένων σελίδων,σύνολο εργασιών εκτυπώσεων στον προεπιλεγμενο φακελο c:/perfLogs.Τα αποθηκεύει σε ένα αρχείο που ανοίγει με το excel.'Ομως για κάθε εκτύπωση μου βγάζει καμιά 20αρια εγγραφές της μορφής:04/13/2007 02:05:43.093,"0","0","1","1" .Υποθετω ότι το πρόβλημα των πολλών εγγραφών λύνεται αυξάνοντας το χρόνο δειγματολειψίας,ας πούμε στο 4πλάσιο,η εγγραφή όμως,πως ερμηνεύεται?Δηλαδή,εκτός από το ότι κάποιος εκτύπωσε εκείνη την ώρα,πώς μπορώ να μάθω κάτι επιπλέον?(Ας πούμε,για το ποιο αρχείο εκτύπωσε?) Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.