KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αχαχαχα ..και σε προειδοποιησα να μην γινεις...
p3tran Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αχαχαχα ..και σε προειδοποιησα να μην γινεις... αχαχαχα-ξεαχαχαχα, σου εχουνε γραψει αρκετοι ανθρωποι αρκετα πραγματα για να καταλαβεις οτι λες βλακειες. δεν χρειαζεται παραπανω επιχειρηματολογια. μαλλον σημερα ο εγκεφαλος σου ξεχασε να ξυπνησει..
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 τα οποια αντεκρουσα μια χαρα και πιστευω ειπα και 2-3 καλα δικα μου. u were saying? btw στην επομενη προσβολη σου,γιατι εγω δεν αρχισα να σε βριζω,παω στον moderator αμεσως..
Pytzamarama Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 τα οποια αντεκρουσα μια χαρα το σχολιο της ημερας...Kilik η μετριοφροσυνη σου ειναι παροιμιωδης
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 μου αρκει που συμφωνησαν και μερικα παιδια απο δω μεσα μαζι μου..ε και αρκετοι αλλοι που εχω συζητησει το θεμα και σε αλλα φορουμς..
p3tran Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 τα οποια αντεκρουσα μια χαρα και πιστευω ειπα και 2-3 καλα δικα μου.u were saying? btw στην επομενη προσβολη σου,γιατι εγω δεν αρχισα να σε βριζω,παω στον moderator αμεσως.. μπορω να σου φερω εναν ανθρωπο εδω που θα σου δωσει πληρη επιχειρηματα (κατα τη δικια του αποψη) για το οτι κατω απο την πετσα μας ειμαστε μικρα πρασινα ανθρωπακια απο τον μακρινο πλανητη αρη. αυτο σημαινει οτι εχει δικιο?? περα απο τη <<χαρα>> του να προσπαθεις να βρεις επιχηρηματα, υπαρχει και η αντικειμενικη αληθεια. εισαι λαθος για 6 συνεχομενες σελιδες. ειτε μπορεις να το χωνεψεις, ειτε οχι. διαβασε πως οριζεται η τεχνη (γιατι προφανως ΔΕΝ γνωριζεις) και μετα ξαναδιαβασε το topic απο την αρχη.
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αντικειμενικη αληθεια; καλα εχεις διαβασει καθολου εδω περα τι εχουμε γραψει;πραματα που εχω πει εγω και τα αλλα παιδια εδω μεσα; εχεις μπει καθολου στον κοπο να τα δεις,ή απλως πεταχτηκες εδω για να μου παραστησεις τον εξυπνο και να κανεις σκηνικο; στο ειπα και πριν αμα δεν γουσταρεις καντηνα με ελαφρα πηδηματακια. διαφορετικα κατσε διαβασε τι εχουμε γραψει ηδη και θα βρεις ετοιμες τις απαντησεις σε αυτα που μου λες τωρα. αντε.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και να μην ειμαστε απολυτοι. Ξεκινωντας παντα με το δεδομενο οτι τα VG αυτην την στιγμη δεν θεωρουνται τεχνη. Απο κει και περα μπορει αυτο να αλλαξει καποια στιγμη και η 10η... τεχνη να ειναι τα VG. Παντως δεν πρεπει να περναει απαρατηρητη η αποψη του Kojima.
p3tran Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 στο 'πα και πιο πανω... κανε ενα δημοψηφισμα.. τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. καμια φορα η πολυ <<τεχνη>> σε απομονωνει απο την πραγματικοτητα..
xrest Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 δεν χρειαζεται να ειμαστε απολυτοι σε οτι λεει ο καθενας.Ουτε να χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμους.ο κιllik εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη,αλλο αν δεν συμφωνει καποιος.Ας κρατησουμε την ηρεμια στο τοπικ,χωρις πανω απο ολα προσβλητικους προσωπικους χαρακτηρισμους
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 νταξει εγω λεω το εξης αφου βλεπω οτι τρελαινεσαι οταν στην μπαινουν. να κανουμε ενα παγκοσμιο δημοψηφισμα ωστε να δουμε ποιος εχει δικιο τελικα.διοτι αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι δεν ειναι καθολου μα καθολου ευρεως αποδεκτο οτι τα γκειμς ειναι τεχνη οπως οι υπολοιπες τεχνες....καταλαβες; γουσταρεις ναι ή οχι;
altair Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 a kai na ksekatharisw oti to topic den rwtaei an ta video games anhkoun stis anagnwrismenes texnes... profanws oxi. alla o opoiosdhpote mporei na ekferei apopsh gia to an kati einai asthitika artio, kalogoysto, texnika dyskolo, me liga logia, aggizei thn poiothta enos ergou texnhs. opote pame pali... nai ta video games mporoun na einai texnh //altair
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αυτο ελειπε ναναι και αναγνωρισμενη τεχνη κατι που δεν υφισταται καν σαν τεχνη..
Land_Of_Banania Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ακόμα και ο Θεοδωράκης που αναφέρετε κάποια περίοδο εμπορικός ήταν. Πως τον έμαθαν όλοι οι παλαιότεροι από εμάς άμα δεν ήταν? Απλά τότε ταίριαζε με το ύφος και το κλίμα της εποχής. Τώρα που κυριαρχεί μια γενική ελαφρότητα και μια "χαζοχαρουμενιά" είναι εμπορική η Βανδή και οι Famestorites. Όλοι τους τέχνη παράγουν (δυστυχώς). Το ποιος το κάνει καλύτερα είναι υποκειμενικό, όπως και το ποιος σε αγγίζει περισσότερο. Πάντως κανείς από τους δύο δεν το κάνει για να εξελιχθώ εγώ σαν άτομο. Ίσως μετά από λίγα χρόνια να ακούμε τη Βανδή και να νομίζουν οι νεότεροι πως κάποτε ήταν ποιότητα αυτό. Ο χαρακτήρας των έργων τέχνης πάντα είχε άλλη πρόθεση από το να εκφράσει απλώς συναισθήματα ή να εξελίξει το άτομο. Από το αγγείο στην αρχαιότητα στο οποίο αποθηκεύανε λάδι έως το adventuraκι του χθες και τη Βανδή του σήμερα. Ότι άλλο κατάφεραν να πετύχουν τα έργα τέχνης, το κατάφεραν με την πάροδο των χρόνων και τη συνεχή επαναξιολόγηση και επανερμήνευσή τους. οι καλες εποχες των γκειμς εχουν περασει αντιστρεπτι οπως εχουν περασει και οι εποχες του μπετοβεν Καταρχήν μάλλον εννοείς ανεπιστρεπτί, έτσι? Μην το γενικεύεις όμως για όλους. Απλά έχουν περάσει οι εποχές που άγγιζαν εσένα (όπως και εμένα) κάποια παιχνίδια. Τα παιδιά του σήμερα τα ίδια θα λένε για τα τωρινά παιχνίδια μετά από μερικά χρόνια. Δε σημαίνει πως θα είναι χειρότερα. Αλλά βλέπεις ο παράγοντας "νοσταλγία" τείνει να τα εξωραϊζει όλα και ο παράγοντας "ηλικία" να σε δένει με συγκεκριμένα πράγματα τα οποία θα εκθειάζεις στο μέλλον στα παιδιά σου, που θα σε ψιλογράφουν γιατί θα τους φαίνονται χαζά, για να κάνουν το ίδιο στο μέλλον στα εγγόνια σου πλέον. And so on...
vandermonde Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 πεσμου ρε χριστιανε ενα παιχνιδι που φτιαχτηκε εξαρχης για να υμνηστει μονο σαν τεχνη ομολογώ δεν γνωρίζω τον ορισμό της τέχνης, το παραπάνω όμως μου ακούγεται κάπως ψωνιστικο. Θα προτιμούσα κάποιον ο οποίος για αγάπη και βιοποριστικούς λογους ασχολήθηκε με ένα εργο(σε οποιαδήποτε μορφη) το οποίο κατέληξε να θαυμάζεται ως τεχνη, από ένα ψώνιο που από την πρωτη στιγμη ως αυτοσκοπο είχε στο μυαλο την δημιουργια «τεχνης», πουλώντας τα γνωστά φούμαρα άκουσα τα πουλακια την ωρα που μπλα μπλα………. Οσο για τον Kojima, μαλλον πειραχτηκε που δεν αρεσε η συγκεκριμενη ιδεα του και αρχισε τις θεωριες………. Τελος αν τεχνη θεωρούνται οι ταινιες όπως Salò o le 120 giornate di Sodoma του Pasolini (οπου κατακρίνει μεταφορικά φασισμούς κλπ χρησιμοποιώντας βιασμους παιδιων, κοπροφαγιες, βασανιστηρια και κωλους πορνογερων) τοτε καλυτερα τα παιχνιδια να μην γινουν ποτε τεχνη…………
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.