giorgosa5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Aυτά είναι μούφες, εγώ εδώ και 4 χρόνια κοιμάμαι μέρα και ξυπνάω την νύχτα σαν βρυκόλακας και είμαι κυριλέ. Είναι θέμα συνήθεια όλα :razz: και εγω το ιδιο κανω.ετσι αποφευγω και την κινηση στους δρομους.
gtsamour Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Εγώ κοιμάμαι κάθε μερα (εκτός σκ) 17:00-20:00 και 01:00-06:00 και είμαι τέλεια, ξεκούραστος, φρέσκος κλπ κλπ.
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Οσο περισσότερο κοιμάσαι, τοσο περισσότερο νυστάζεις ... Κάθε μερα εκτος σκ ξυπνάω 6:15 ... Δεν συνηθίζεται με τι-πο-τα... Καλημέρα σας ....
gtsamour Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Και εγώ το ίδιο, αλλά το έχω συνηθίσει και δε με πειράζει καθόλου. Το 8ωρο ύπνου όμως το συμπληρώνω κάθε μέρα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 και πως τα καταφέρνεις και κλείνεις 8ωρο ύπνου??? Εγω το νωρίτερο που μπορώ να κοιμηθώ ειναι 12 το βράδυ ... ε, εντάξει αν κοιμηθώ κανα 2ωρο το μεσημέρι το συμπληρώνω και εγω .. αλλά ειναι ζωή αυτή? να κοιμάσαι και να ξυπνάς μόνο για να πας δουλειά??? Απλά θεωρώ οτι το καθημερινό τόσο πρωινό ξύπνημα δεν παλεύεται με τίποτα (ξυπνάς μόνιμα με το ζόρι) και δυστυχώς φτιάχνεις την ζωή σου σύμφωνα με την δουλειά σου και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου... δλδ. μην δω αυτήν την ταινια που αρχίζει στις 23:30 γιατι αυριο δουλευω, ή μην πάω για ποτό... βλακείες.. τεσπα δεν το βάζω κατω όμως ... όταν ξενυχτάω η πάω κατευθείαν στην δουλειά την επόμενη το μεσημέρι απλά ξέρω οτι θα κοιμάμαι κανα 4ωρο για να αναπληρώσω...
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 συμφωνώ απόλυτα με τη φρου-φρου,αλλά έχω πέσει κ εγώ λίγο-πολύ, όπως όλοι , στην ίδια παγίδα. Μην ξενυχτήσεις κ μετά είσαι κομμάτια στη δουλειά, ή δε μπορείς να ξυπνησεις κ αργήσεις λίγο,ή ή ή... Το λέω σα συμβουλή προς όλους,για να το ακούω κ εγώ... αύξηστε την ποιότητα ζωής σας,αφήνοντας λίγο πισω τις υποχρεώσεις σας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τις κάνετε, απλά, διασκεδάστε παραπάνω,δειτε τη γυναίκα,τους φίλους σας,πηγαίντε βόλτα,κοιμηθείτε,κάντε ότι γουστάρετε κ ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα..
johnbond Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Κατά την διάρκεια του υπερμαραθώνιου κοιμάται το πολύ 10-15 λεπτά και αυτό όπως εξηγεί ο ίδιος για να ξεκουράσει τα πόδια του, και όχι γιατί έχει ανάγκη τον ύπνο γενικότερα. Αλλά μιλάμε για το Σπάρταθλο ή άλλους υπερμαραθώνιους , 48 ώρες τρέξιμο , όχι για τρόπο ζωής , όσον αφορά την αγρύπνια. Αν θες link για τον Γιάννη Κούρο , εδώ : http://www.a-z.gr/index.php?name=News&file=article&sid=3271 Ο Γιάννης Κούρος έχει δηλώσει ο ίδιος οτι τα τελευταία 30 χρόνια κοιμάται κατα μέσο όρο την ημέρα 2 ώρες...Υπήρχε περίοδος που κοιμότανε 30 λεπτά τη μέρα... Μιλάμε για καθημερινά και όχι για τους αγώνες.. Για μένα ο ιδανικός ύπνος είναι 8-4.30...8.30 ώρες χορταστικές και υπεραρκετές ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 σωστός ο andreas !!!! εγω κάποια εποχή είχα μπεί πολύ βαθιά σ΄αυτήν την παγίδα .. καλά τότε δούλευα και Σάββατο (αυτό και αν ειναι σκότωμα...) και πολλές μέρες μεχρι τις 9 το βράδυ (με φάγανε οι καριέρες ...) και είχα φτάσει στα επικίνδυνα για την υγεία στάδια της μούχλας... Τελικά όμως αποφάσισα οτι καλύτερα "φτωχή" με ελεύθερο χρόνο για την παρτη μου παρά "πλούσια" και να μην εχω το κουράγιο να τα φάω !!!!
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Για μένα ο ιδανικός ύπνος είναι 8-4.30...6.30 ώρες χορταστικές και υπεραρκετές .. δεν είναι 6.30 οι ώρες αυτές....
gtsamour Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Όπως είπα και παραπάνω, κοιμάμαι 17:00-20:00 και 01:00-06:00. Οπότε και να βγώ το βράδυ μπορώ, και να δω ταινία που αρχίζει στις 23:30, και να ξενυχτίσω λίγο χωρίς να έχω πρόβλημα να σηκωθώ κομμάτια την άλλη μέρα. Επίσης ο ύπνος που κάνω 17:00-20:00 είναι πολύ βαθύς, μιλάμε για κόμμα... καμια φορά ξυπνάω και δεν ξέρω αν ειναι πρωί ή βράδυ. Μιλάμε για πολύ ποιοτικό ύπνο. Τη νύχτα δεν κοιμάμαι τόσο βαθεία.
gtsamour Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ε δεν γίνεται αλλιώς, έτσι και το 8ωράκι σου κοιμάσαι, και έχεις 5 ώρες free time να βγείς, να δεις τηλεοραση, και ξυπνας φρεσκαδούρα το πρωί στις 6 και χωρις να νυστάζεις. Παλιά δεν κοιμώμουν το απόγευμα και έπεφτα στις 23:30 για ύπνο (και ξυπνούσα στις 6). Εκτός του ότι για να κοιμηθώ τελικά πήγαινε 12, την άλλη μέρα ήμουν λιώμα.
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 αυτός ο ύπνος προυποθέτει αυστηρό 8ώρο στη δουλειά,το οποίο είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο... αν γυρίζεις από τη δουλειά πχ στις 7, μέχρι να κάνεις μπανιο κ να φας,πάει 8, τότε χάνετε όλο το απογευματινό κόμματι του ύπνου...
kaiowas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Διαβαζα για κατι Σπα σε ενα περιοδικο και ειχε μια μικρη πισινα με μαγνησιο μεσα στο νερο. Ελεγε οτι 1 ωρα εκει μεσα (δεν ξερω αν εννοουσε να κοιμασαι η ξυπνιος) αντιστοιχουσε σε 8 ωρες υπνου. Εχει ακουσει κανενας τπτ τετοιο?
gtsamour Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Παιδια αυτά ειναι πιθανότατα παραμύθια. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο πρώτη η ΝΑΣΑ θα το χρησιμοποιούσε στους αστροναύτες αυτός ο ύπνος προυποθέτει αυστηρό 8ώρο στη δουλειά,το οποίο είναι αρκετά σπάνιο φαινόμενο...αν γυρίζεις από τη δουλειά πχ στις 7, μέχρι να κάνεις μπανιο κ να φας,πάει 8, τότε χάνετε όλο το απογευματινό κόμματι του ύπνου... Κοίτα, εγώ κάνω 1 ώρα να πάω, 1 ώρα να έρθω (το λιγώτερο), και αυστηρό 8 ωρο στη δουλειά, οπότε μιλάμε για 10+ ώρες σύνολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.